Mainīt sievietes kā zeķes,kur slēpjas tas kaifs?

Laikam esmu puritānis,jo nesaprotu citādi domājošo vīriešu sapratni baudīt dzīvi kas nozīmē pēc iespējas vairāk izkniebt sieviešu.Kur slēpjas tas kaifs?Kādu dzīvei noderīgu pieredzi var iegūt?Kopumā visām tās čožas ir daudz maz vienādas ar vertikālu izgriezumu.Vai meklē kādu ar 3 pupiem un horizontālu izgriezumu?

Johans55  Zeķes maina,lai būtu svaigas un bez caurumiem ... ,varbūt kāds meklē tādu sievieti ...?!

Chris1986  Geiska, kāds vispār sakars sexam ar sievietēm??! Sex ir dziļi personīga lieta, un tur nevajag nekādas "maksas meitenes" vai citādus palīglīdzekļus. Nav ko vilkt bikses pār galvu! :D

Dezyree  No kvantitātes uz kvalitāti pāriet- tā ir izaugsme! Jaunībā pirkām lētu stipru alkoholu un ātri "sametām pa lampu" un dullumā fiksi uz diseni, tagad nopērc par pārsimts € XO konjaciņu un baudi reizi mēnesī pa glāzītei pie kamīna, tāpat ar to seksu- ir jāiepazīst daudzi, lai pēc tam baudīt un novērtēt to vienu-vienīgo!

nomalis57  AivarsN.

Informācijs avotus lūdzu ...:)

Par tēmu. Paskatieties dabā. Vīrišķā dzimuma uzdevums ir atstāt pēc iespējas vairākpēcnācēju, lai pēc iespējas vairāk izdzīvo. Mātītes izvēlas stiprāko tēviņu, turpina dzīvību, kāmēr tēviņš aizsrgā. Vulgāri skan, bet tā ir daba. Cilcēks, kā sociāla būtne ir tikai pēdējos teiksim 5 tk. gadus. Pirms tam vairākus simtus tk. gadu faktiski dzīvnieks, gan bišķi gudrāks:)

Geisha  Iepazīsti cilvēku un šausmās saķer galvu:"Ak, debess, un šitais spermatozoīds vinnēja pārējos!!!". Kādi bija citi??????

Chris, un es biju svēti pārliecināta ka Tu esi heteroseksuālis. Va vellos, atkal zilais.....tāpēc tu sievietes nemīli. Baigais aplauziens. Šaize.

AivarsN  Tikai dažas dzīvnieku sugas cenšas atstāt pēc iespējas vairāk pēcnācēju. Kad cilvēki vēl nebija tik tālu degradējušies, viņi labi zināja, ka mīlestībā ieņemts bērns piesaista augstāk attīstītu dvēseli un tikai tad, ja vīrietis sievietei ir pirmais, viņa genoms tiek nodots bērniem, saglabājot dzimtas tīrību, bez destruktīvās ģenētiskās informācijas, kuru sieviete jau saņēmusi no citiem vīriešiem. Tikai tāpēc tik svarīgi bija saglabāt nevainību līdz kāzām. Sugas dzīvnieku turētēji šo likumu lieliski zina un ievēro, ka šķirnes mātīte, kura kaut reizi bijusi sānsolī, vairs negarantē šķirnes tīrību, pat pārojot ar izcilākajiem šķirnes tēviņiem. Tāpēc tiek likvidēta. Ja netiktu noklusēts šis likums, tad nebūtu izdevies realizēt seksa revolūciju un sabiedrības degradāciju.
Pirms 5000 gadiem, civilizācija jau bija pietiekami attīstījusies, kopš iznīcinošā pasaules kara, kuru izraisīja Atlantīda pirms vairāk kā 13 000 gadu. Bībelē to piemin kā Grēku plūdus. Taču pēdējo 5000 gadu laikā, parazītiem ir izdevies noorganizēt vēl vismaz divus postošus karus ar masu iznīcināšanas ieroču pielietošanu. Viens no šiem kariem ļoti detalizēti atspoguļots indiešu Vēdās. Tas, ko raksta skolas mācību grāmatās, nav uztverams nopietnāk par reliģiskajām pasaciņām. Vienkārši, ja cilvēki zinātu savu ļoti seno un dižo vēsturi, viņus nevarētu degradēt līdz lopu līmenim.

Geisha  AivarN, sieviete nav nekāda vaislas ķēve vai kuce, kura tiek speciāli apsēklota reizi gadā. Sievieti ir jāmīl un jāmīlē, lai viņai galva nesāp. Un šim mērķim Tavas Vēdas nederēs, bet nepieciešamas maigas rokas glāstiem, kaislīgi skūpsti un stingrs loceklis.

AivarsN  Bet kur gan vēl izsmeļošākas zināšanas par mīlestību, kā Vēdās? Sievietes tiek pielīdzinātas dievietei Ladai un tā arī vīrieši pret viņām izturējās. Sieviešu pazemošana sākās tikai pēc tumsas spēku okupācijas, ieviešot dažādas reliģijas, piemērotas dažādiem reģioniem un tautām.

nelsons10  Nu Vecīt - Tu vēl savos gados nēsi atradis atbildi uz šo jautājumu - tad jau nākošie 50 Tev vēl priekšā

elis24  ,,,,daudz brīvā laika tādiem vīriešiem,tā sevi pārslogot ar sievietēm,,,:)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu