"Patiesībā, viņas nevis dod to seksu, bet viņas to pieprasa." (c)

Izlasījusi augšminēto citātu, tēlaini iedomājos vizuālu ainu:
viņa stāv viņam iepretī, rokas elkoņos saliekusi un atbalstījusi tās sev viduklī uz gurniem. Viņas sejas izteiksme ir draudīgi nopietna- puspiemiegtu acu plakstiņi un nedaudz piepaceltais zods, kurā iezīmējas koši sarkani krāsotas lūpas, kas savilktas ironiskas izteiksmes smīnā. Viņas augums, ko aizplīvuro pavirši uzmests mežģīņu peņuārs, liegani iešūpojas gurnos un viņas ieņemtā poza liecina tikai par vienu:
viņam no pieprasītā neizvairīties!
Viņš stāv viņas priekšā, žēlīgā grimasē savilktu seju un no neizbēgamā glābiņu meklēdams, uz leju noliegtu galvu, ar acu skatieniem baksta grīdas laminātā šķirbas.
Viņa abas delnas, sakļautas kopā uz vēdera, lauza krusteniski saliktos pirkstus un viņš nervozi, gandrīz vai čukstus kaut ko bubina par aizņemtību darbā, nogurumu, bezmiegu un iepriekšējā vakarā izdzertā alkohola daudzumu, kas sāpīgi pulsējot viņa pakausī...

Kā tas ir: pieprasīt seksu?

preilene  Hahaha.. sieviete grib seksu?? Čaļi par tādiem brīnumiem nav dzirdējuši un sastingst..
Tas ir tā pat kā ar ķēdes suņiem, kam rejot noraujas ķēde.. tā vietā, lai viņš skrietu virsū svešajam, viņš sastingst ar domu “omg.. kas notiek? ko tagad darīt? neesmu vairs piesiets.. zeme atveries..”

kaspis1982  Kā man mācīja viens pieredzējis draugs,-"ženšina dolžna imetj tri mužika,odin postojannij,vtoroii zapasnoi,tretij avariinij!" ;)

Lobo1  Lai draugi reiz beigtu knābāt smadzenes, jo oho esot štrunts, pierakstījos badoo un zinat... Tur visas ir ielikušas savas reālās foto un ir aizdomas, ka no labi jaunākiem savas dzīves gadiem, bet neskatoties uz to droši var teikt, ka 2/3 no viņām sesku tiešām ir jāpieprasa,jo tāpat neviens to nedos. Vismaz manā vecuma kategorijā.

RRAGANA  Badoo ir tas portāls, kur visi iet, kas badā?

Meriseta  Ak cik garlaicīgi viedokļi, kāpēc neviens vēl nav pateicis, ka viņas pieprasa, lai uzmācas ar varu un varo!?

Luusila  Meriset, kas te garlaicīgs- es krietni dabūju izsmieties. Vispirms par Bumsenes "nogi, nogi, ņesitje moju žopu", un tad par rraganas "parastajiem Tasmānijas velniem".
:D

elsa  Ja es gribu seksu, es neprasu, vnk paņemu.

Lobo1  ... no tumbočkas vibratoru...?

MrJones  NEVIENAM(!) nav tiesiibu PIEPRASIIT TO!!!

...nopelni...

..un priecaajies....!

Caune  Algoritms ir ļoti vienkāršs, ja ar vienu personu ir problēmas, tad būs kāda cita persona ar kuru problēmas nebūs.
Tikai lielākā problēma ir tā, ka izkašķēties un močīt otru ir diezgan plaši pielietots baudas gūšanas veids attiecībās.

kaligula  O, te tie paši kadri, kas attiecībās!!!
Tas cilvēks, kurš sāka tēmu, varēja pajautāt šo vārdu nozīmi autoram. ..
..Nekā dīvaina, ja sievietei grib seksu tūlīt un tagad un vakaru jau ir saplānojusi ( :):):):) ), tad viņu neapturēs par ātrgaitas vilciens. Un pamēģini tādai iestāstīt, ka labāk paskatīties filmu vai parunāt par nākotnes plāniem.
Ir mēģināts. To mirkli aizmirst ir grūti.

kaligula  p.s. Es teiktu tā,- arī sievietes mēdz kvalitātes vietā izvēlēties kvantitāti.

kaligula  P.p.s. Radās jautājums,- vai tad sekss nav attiecības??
Labāk būtu uztaisīt sadaļu par dārzu. Tādu nemanīju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu