Sex nākamais līmenis

Kurā brīdi vienkārši seksuālās attiecības pāriet nākamajā līmenī, kuru var traktēt jau kā iemīlēšanos savā partnerī? Tas nenotiek vienas dienas laikā, bet jūtas tomēr ar laiku rodas. Vai tā ir mīlestība vai sākotnēji tikai pieķeršanās, bet tādas situācijas neeksistē, kad mēnešiem un gadiem ir tikai bezjūtīgs sex. Tad jautājums, kurā brīdī un pēc kuras reizes jūs apjaušat, ka jūtas parādās pret otru cilvēku un viņš jums vairs nav vienaldzīgs seksuālo tieksmju apmierinātājs, bet jau krietni kas vairāk?

DanaL  Daļēja taisnība autotam ir.
Savulaik, un daudzviet arī tagad, savam bērnam dzīvesbiedru izraugās vecāki, bet bērni tos savus partnerus ierauga tikai kāzu dienā. Daudzos gadījumos šāda savienība izrādās visai veiksmīga.

jotuns  Es esmu iemīlējies 12 stundas pēc katra seksa ;) Tobiš sekss 2x dienā un esmu neprātīgi iemīlējies ...

Epifanija  Napoleone pasaki, ka vēl esi nevainīga! Un kas tad notiek, kad dvēsele atveras - tas vairs nav sekss?! Ko tad tie divi tos aparātus stellē kopā?! Skaidrs, kas tā par bļitkošanu!

_Krasula_  Sekss ar laiku rada emocionālu tuvību, pieķeršanos. Ja pirms tam nav bijusi iemīlēšanās kā zibens spēriens no skaidrām debesīm, tad visticamāk arī nebūs. Taču, ja attiecības neaprobežojas tikai ar pliku seksu, pāris daudz laika pavada kopā, ir viens otram atbalsts ne tikai priekos, bet arī bēdās, tad nemanot var piezagties arī mīlestība.
Ja vienīgais pieturas punkts ir sekss, tad visticamāk nekāda cita līmeņa nebūs un interese ar laiku pavājināsies, ogles gailēs arvien vājāk...

Orchia  Šī ir pirmā reize, kad viedoklī viennozīmīgi un pilnībā solidarizējos ar jaunēkli Cris, Reds un bumbastiku.

Baigs  attiecības pāriet "nākamajā līmenī" tikai kad katrs pats ir izaudzis no pubertātes un hormonu pārsātinātības organismā līmeņa - skaidru domu un iepriekš gūtās sāpīgās dzīves pieredzes pareizo atziņu līmenī = tad kad sāc pats sevi un partneres cienīt un nebūt par cilvēku vulgaris.

jo vecāks palieku jo vairāk piekrītu atziņai ka ilgtermiņa attiecībām vislabāk ir no sākuma sievieti iepazīt kā cilvēku dažādās dzīves situācijās. tāpat kā ar hipotekārā ņemšanu bankā.
īstermiņam vai vienai reizei protams pietiek ar pliku vizuālo +adekvāta uzvešanās un bez visādām zamaročkām.

rokons  Gadās visādi. Iesākas ar sex vajadzību, ko dzesē ar nesen iepazītu simpātisku partneri, un pēc kāda laiciņa saprot, ka partneris ir gan interesants, gan rūpīgs, gan uzskatos tuvs. Tā ar tā iemīlēšanās veidojas.
Ir pretējais - viss lieliski, kopīga saskaņa gan ikdienā, gan izklaidē. Exterjers lielisks, uzvedība, manieres arī. Iemīlēšanās nodrošināta, bet sex ir tas, kurā saskaņas nav.........
Nav vienas atbildes, receptes un viedokļa............

miers2  katram tas ir biku citādāk - nav nekādas vienotās "līnijas" . Var vispirms iemīlēties kā nabaga surikāts un sex tikai papildina saldās sajūtas - nav pat īsti izpratnes, ka sex ir nekāds, jo dažreiz pat nav riktīgi ar ko salīdzināt, bet sajūsma tāpat sit augstu vilni..un tas var ilgt pat gadiem, ja vien nerodās vilšanās, ka šī sajūsma nemaz nav abpusēja ..tā viš´i´

rihtigais  Rokon, ar ´´interjēriem´´ tiešām tā ir! :) : ) : ) Neglābj pat slāpes : ) :) :)

riebekle  Kad taisījos viņu pamest un viņš sāka raudāt, es sapratu, ka esmu uzkārusies. :D

Dezyree  Bišķi auzās braucam, tauta! Nav tāds "brīdis" kad pēkšņi uznāk love. Un par to mīlestības un attiecību audzināšanu un kultivēšanu līdz seksam un ka tikai līdz seksam kautkas attīstās- tie ir tādi batoni, dusmas pilnīgi!! Mana pieredze ir pierādījums no pretējā!!! Bij man tāds samuļļātais romāns gada garumā, bez seksa, tikai sarunas, retu reizi kāds kultūras pasākums, kad pēc gada aizcīnījos līdz gultai, tad tas nebij "sexs", nebij "mīlēšanās", tā bij - piedodiet- debīlākā pi**ļošanās manā mūžā!!!
Savukārt pārkāpjot visus priekšrakstus un pirmajā randiņā ielecot gultā, tiku pie lielās loves. Sekss varbūt nav gluži "pamati" labām attiecībām, bet viens svarīgs stūrakmens viennozīmīgi!!

Ista  Dažiem mīlestība sākas no augšas, dažiem- no apakšas. Katram savs.

DanaL  Ista 20:47 izteicās ļoti gaumīgi un precīzi.

neko  Palasīju komentārus, sen nebiju tā smejies, nu ir tak tie meitieši tomēr naivi:)

Teiksim "Pamēģini sākumā tikties tāpat, ļaut iepazīt sevi kā personību. Kāpēc gan vīrietim būtu jācenšas, jāuztver Tevi kā nopietnāk kā caurumu, ja Tu dod uzreiz, bez liekām piepūlēm?"

Un kas liek domāt ka vīrietis, kas tevi uztver ka caurumu pēc kopīgam pastaigām un filozofiskām sarunām 1/2 gada garumā tevi uztvers savādāk kā caurumu? Kāda nu kuram tā uztvere ir tāda viņa ar paliks.
Nu labi, 1/2 gada būsi biežu redzēts, bet nemēģināts caurums:)

Lapsa99  Kas par tīņu tēmu? Kaut kas vairāk rodas, ja rodas, ja nerodas, tad nerodas. Nav nekādas formulas, ka pēc 27. seksa reizes tevī iemīlēsies. Ar dažu var tijai sex visu mūžu, ar dažu iemīlies jau pēc 1. X. Autore, ja gribi sevī iemīlinār vīrieti, pirmkārt, neraksti šādus jautājumus.

kvarts  Ja nav runas par jūtām tad var mēģināt līmeņus dalīt pēc principa -gūt baudu un sniegt baudu... Tikai sex bez jūtām, tā ir tā pati "duņka kulakova" dzīvas vagīnas veidolā.

Orchia  Nu liela daļa vīriešu to nesmādē ^

krumuzagis  sex vai nesex, kas bernus baros, man joprojam nav regulari ienakumi, un laikam saku izklausities pec savas vecmammas, mamms un paps ar nezinaja kur un ka dzivos, bet sabernoja chetrus bernus, vecmammas mamms un paps

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu