Prezervatīvi - kuri ir labākie?

Tā, nu re, sacēlies nākamais jautājums. Par prezervatīviem. Kuri ir tie labākie? Citi bieži plīst, citi rullējas nost... Vārdu sakot, kādi būtu ieteikumi - kurus pirkt un kurus noteikti ne? Jādomā, ka daudziem būs interesants šis jautājums. :)))

nazis  Tēma protams provokatīva, tikai jēdzīga diskusija nesanāca. Tas tāpēc, ka nav pieredzes, tāpēc, ka tā seksa nav, un līdz arto arī izsargāties nav vajadzības. Droši vien, ka tiek nopirkti pa paciņai, ja nu ievajagas, un tā pat arī glabājas bez jēgas un saprašanas, kas tur iekšā un kādi tie izskatās.
Tas, kas te sarakstīts, tie taču ir murgi kaut kādi, kam nav nekā kopīga ar realitāti. Nevar sieviete visu laiku izsargāties ar spirāli – tā ir periodiski arī jāmaina, un ko tad dara starplaikā? Tāpat nevar visu laiku lietot hormonālās tabletes – arī vajag pārtraukumus.
Ģimenē sts nedraud, bet no grūtniecības gan ir jāizvairās, īpaši, ja sievietei jau ir tuvu 50 vai vairāk.
Praktiski jau tie visi ir vienādi, un nav lielas atšķirības pēc biezuma, tāpat arī tās pumpiņas, rieviņas, krāsa un smarža ir drīzāk reklāmas triks, nevis kāds labums no tā. Viss ir atkarīgs, kam tas tiek uzvilkts.
Un nevajag šeit stāstīt, ka Maximā pārdod 5 cm garus – tas ir sērkociņu kastītes garums – muļķības. Neesmu mērījis, cik gari tie ir, taču pietiks garuma jebkuram izmēram – īsākiem netiks izritināts pilnībā, taču par īsu varētu būt tikai ļoti retos gadījumos.
Nav seksa, nav pieredzes, nav ar ko apmainīties, bet ļoti gribas paspīdēt visiem ar savām gudrībām. Acīmredzot tiem, kam tas viss ir, tie neuzskata par vajadzīgu piedalīties.

nazis  langstinsh 13:17
Vot tā bija kādreiz manta Penzas rezinovij zavod, bet maksāja gan 4 kap. Pamatskolā viss jauno modelistu pulciņš ar tiem izlīdzējās. Lidmodeļiem dzinējam vajadzēja avio gumiju, taču, kur gan provincē ko tādu varēja atrast. Tad atklāja, ka der arī prezervatīvi. Viss pulciņš sameta savu kabatas naudu, uz aptieku aizsūtīja protams pašu jaunāko. Ienāk puišelis aptiekā, deguns knapi pāri letei, nober uz letes kaudzi sīknaudas:
– Man 50 paciņas prezervatīvu!
- Kam Tev puisīt tik daudz?
- Tas skolas sacensībām!

langstinsh  Paldies-NAZI!
lABI-ar atmiņām---es pat nezināju,ko ar tiem apaviem dara...

Korneelija1958  Atkal tēma kur es savā vecumā nevaru izteikties jo tas nebūs piedienīgi un var zeme atvērties! Jāgaida vien ir manam vecumam piemērotā.Žēl!

Vecais_Zakjis  Es arī neizplūdīšu palagos, tikai pateikšu ka NEKAD neesmu lietojusi hormonālos kontracepcijas līdzekļus. Neviens p(r)incis nav tā vērts, lai izjauktu manā organismā dabīgās norises. Partneris laicīgi tiek informēts par situāciju, pati prezervatīvus pirkusi nekad neesmu.:D

Epifanija  Ja jau neviens ar prezervatīviem nelaiž, tad jau nav brīnums, ka nav trāpījies maksimas 5cm, nenosmieties, bet reāli no dzīves, kam tie bija domāti, kāds zin? Nez, kas tur tāds, ja sieviete pērk prezervatīvs, kas - tas tā kā negods? Kam rūp sava veselība, tas arī pērk!

Mirage  Spodris (23:49): "Tak jājies ar pārbaudītiem partneriem"
hm-hm....
Tad, kad zem četrām acīm vīriešus nojautā, ko tad konkrēti nozīmē šāda veida apzīmējumi ("pārbaudītas, uzticamas" partneres), visbiežākās atbildes ir - nu kā, nu tās ir izglītotas sievietes, piem., skolotājas, ārstes, juristes u.tml.
Tikai kur ir teikts, ka šo profesiju pārstāves nemēdz šad un tad neapdomīgi parakstīties uz gadījuma sakariem (tieši tāpat kā to dara vīrieši - lielu uzņēmumu vadītāji, dažādu firmu direktori un īpašnieki, tāpat tie paši ārsti, juristi, skolotāji utt.), kā visa rezultātā venerologu statistika ir piepildīta ar abu dzimumu šādu profesiju pārstāvjiem.

"Citi bieži plīst, citi rullējas nost"
Bieži plīst tiem, kuri nejēdz neko no elementāras priekšspēles, jeb kaut vai mākslīgajiem lubrikantiem (ja pofigs par partneres labsajūtu, par baudu nerunājot). - Vnk nevajag nodarboties ar pliku seksu, bet gan mīlēt vienam otru, tad šādu problēmu ar slīdību un plīšanu nebūs.
Rullējas nost droši vien tiem ar 5-12cm, kā arī potences problēmu īpašniekiem (vecums, pornofilmu pārsātinātība, iepriekš izslimotas veneriskās slimības, neaktīvs un neveselīgs dzīvesveids, dažādas psiholoģiskās problēmas utt.).

qwertyjs  / aizgāja pēc lineāla /: D

Vecais_Zakjis  20:06
Bīdmēru arī pameklē!:D

Luusila  uzjautrināja Naža postulāts: kas nerunā par prezervatīviem, tam nav seksa.
Nepārsūdzami. :DDD

av2  Muusdienaas sievieteem tiessi ir ...sominnaa liidzi tie prezervatiivi . Kuri labaaki? Nezinu , minimaala pieredze tikai ir man. Laikam jau svariigi lai daudzmaz izmeers ir pareizais, un nesapliist passaa svariigaakajaa briidii. Un nedomaaju, ka leetie ir ir labi, ka jau viss kas , kas leets.

rokons  Negatīva attieksme pret prežiem ir pilnīgi nepamatota. Ko tad darīt, ja tavai partnerei(vienīgajai) kaut piena sēne jāārstē? Atturēties? Ne visi to vēlas un var.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu