Vai ta tas nav pretīgi?

Man ir problemas ar mineta taisišanu.Ka iedomajos ka tas loceklis ir bazts kadreiz cita vagina vai vel šausmigak kada cita pakaļā ta pret minetu rodas pretigums:( es varetu taisit minetu tikai nevainigam calim kas savu locekli nav bazis nekada cauruma,bet kur tadu lai atrod?Tapat ar bucosanos man problema a ja nu ir kadai laizijis?

Tik_Tak  Ir gan pretīgi. Tu jau vari to nedarīt. Ir kam patīk minetu taisīt, ir kam nepatīk. Un tāpēc te visi krutie sanākuši tev ganīt, cik tu esi atpalikusi, bet neņem galvā.

vilx  Lasīt tēmas pieteikumu tiešām ir pretīgi.

miers2  Slimam cilvēkam (autoram) arī caurvējš ir diagnoze, bet veselam caurvējš ir tikai kā sākums jaunam, erotiskam piedzīvojumam

baluba  100% palaidnis sūkātājs :)

Astronaute  Sučka meklē klientus. Nav pirmā reize, kad te izpaužas ar kaut kādām tēmām, kuru mērķis ir radīt interesi par sevi.

Kurtslabs  mūsdienās jau psihoterapeits var milzu kalnus gāzt. Noteikti vajag aiziet, citādi būs sekss tikai ar vibratoru, kuru vēl nāksies ieslēgt seifā, lai nedod Dievs kāds cits kaut kur neiebāž!

siikaa16  Vīrieši ar locekli arī čurā. Atliek tev tik banānam taisīt minetu.

Naktsputns1955  Vispirms izstāsti, kas Tevi spiež to darīt? Un tad stāsti, ka pretīgi. Citādi rodas iespaids, ka vnk gribi te pazīmēties. Katram taču sexā ir izvēle, ko darīt un ko ne.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu