Ko tas simbolizē?

Ja sieviete seksa laikā (parastā) apkakā vīrieti? Man tā jau otro reizi gadās! Tas ir kāds veids, kā izrādīt nepatiku? Vai tas liecina par baudu?

Geisha  Kāpēc visas saras velc uz vecāku dīvānu? Tev nav sava mitekļa, sava gulta? Kāpēc ar izvirtībām vajag nodarboties vecāku mājā? Normālā seksā meitene neapdirsīsies. Esi pārliecināts, ka tieši meitene bija vainīga nevis pats. Varbūt pats slapjo sapnīšu iespaidā sajauci pirdienu ar ko nopietnāku?

Vaukskis  Kaskade, nav taisnība ! Vēl nekad neesmu bijis un neesmu domājis būt par vegānu, taču tāpat iešāvās prātā doma par saindēšanos ar pārtiku. Katolicismu es pieminēju tikai, lai operētu ar faktiem, nevis pēc būtības- itin kā skaļi domājot.. . To nevajag uztvert kā ofensīvu.

Pillerina  Sīkāk, lūdzu!
Kur, kā, cik, kādā pozā utt...

VECA_PIEPE  ...arī realitātē troļļi tiek apkakāti. Liktenis tāds!

Felde  ...tas liecina tikai par vienu-neko citu,kaa tikai lai tev uztaisiitu-neesi pelnijis! Un jau otro reizi?-hm.... tressajaa lidz sexam nenonaaks.... :)

Felde  ak jaa...par sexu jasak domat tad,kad esi neatkariigs,un nevienam atskaites nav jaadod! Kameer esi memmitis.....paaragri sexot....
Un jautaajums-cik niki tev te ir? Diivaina fiicca-kaa viens aktivizeejas,citi idinni pazuud.... tad naakamais..... un taa pa apli.... Tiesam nav ko darit? kaa savu tizlumu izraadit?

vilks28  Tu viņai vismaz papīru padevi, ar ko dibenu noslaucīt ¿

multi  Tas liecina, ka sieviete piekopj šokolādes cauruma fistingu...

Caune  Tas liecina par tūdīgu karmu virtuālo un reālo.

nazis  Ja pavisam nopietni un norobežojoties no visa iepriekš sarakstītā, tad kā nu katrai nesaturēšana orgasma laikā izpaužas. Šis ir smags gadījums, taču seksa laikā piečurātu gultu ir ļoti daudz. Dāmas jau pašas neatzīsies, viņas pašas to arī nemaz nejūt, tik vien kā var konstatēt pēc tam, ka gultā ir pārāk daudz slapjuma.

Tessa  nazi, tu nodziivoji liidz sirmam vecumam un joprojam doma, ka damas apčurajas?!!
mda. es pat ij nezinu, ko teikt.

nazis  Jā Tessa, bija jānodzīvojas līdz sirmam vecumam :)), lai saprastu, ka tas nav gluži tas šķidrums, ar ko dāmas lielās, un reizēm arī gadās, bet biežāk ir vienkārši urīns, un ļoti daudz.

draboss  tas simolizē, ka procesā tu viņām izskaties pēc parasta naktspoda.

Asenizators  Romaška belaja?

av2  taa vareetu iet, ja.... ja nesagatavojas miilas rotallaam :(

vilks28  Vispār ar simbolizēšanu tam naff nekāda sakara , tā ir vinkārša ap...a un viss.

Virinss  Tu noteikti arii vinjai esi pirmais! pareejie piestaigaaja caur setas vartinjiem ... )))

lapukoks  Varbūt tādā veidā viņai izpaužas refleksi/nostaļģija pēc anālajiem variantiem?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu