Lomu spēles!?;P

Sadomājām mēs ar dāmu šodien braukt uz luksusviesnīcas numuriņu.Kaut arī mājās liela,plata gulta gribas kaut kādas atmosfēras pārmaiņas tā sakot pipariņam.Tad nu domājam ka seksu varētu dažādot ar kādām lomu spēlēm.Piemēram mana dāma sarkangalvīte-es vilks.Viņa daktere-es pacients,viņa skolotāja-es skolnieks,viņa policiste-es likimpārkāpējs un tādā garā,bet vienalga tas liekas diezgan jau tā banāli.Varbūt jums oho padomdevēji ir kādas orģinālas,svaigas idejas?Tad nu gaidam ar dāmu jūsu noderīgos padomus lai varam kārtīgi vakarā atrauties?:)))

Ieva_no_Kurzemes  Tu - medmāsiņa. viņa - pacients, palīdzi elpināt...

Felde  Bum,tu esi slims! Un nejau tapec,ka ir tadas fantazijas,bet tapec,ka murgo,un domaa,ka citi tic un tevi tver kaa normaalu....

fargo  katrā minētajā gadījumā autors grib būt apakšā, pasīvais. kāpēc ne pats augšā? policists - zagle, ugunsdzēsējs - upurE bezsamaņā, ārsts - paciente?

jā, ir svaigas idejas. piemēram, nebūt mīkstajam, kurš tēlo lomu, lai viņam būtu iespēja tikt izdildotam.

VECA_PIEPE  "Ko tur spēlēt , tak piepūt un dod vaļā. Viss pārējais jau galvā. Izvirtulis gumijas laivu vel stiept uz viesnīcu." (c)
:DDD

Bumbasķik, pārmaiņas pēc, pats sevi piepūt,...ta dabūsi sev tādu kaifu lomu spēlē, ka ne tikai Tev, bet arī visam viesnīcas personālam ilgi būs ko atcerēties!

Orchia  Autoram piestāvētu resna nēģera loma, par sievieti nezinu, mož rs biļešu kontroliere

siikaa16  Ja liela vanna, tad tu haizivs viņa zelta zivtiņa. Tiešraidi nevajag.

qwertyijs  Santehniķe un jaucējkrāāns -))°
LadyGaga un Paparaci -))
...

Geisha  Viens pāris izdomāja uzspēlēt lomu spēles. Vīrietis piesēja sievietes kājas un rokas pie gultas stūriem, bet pats Betmena kostīmā izdomāja nolēkt no skapja. Lēciens bija neveiksmīgs, jo vīrieti lidojumā ķēra infarkts. Dāma labi piesieta, vīrietis guļ uz grīdas pie gultas. Dāma kliedza, sauca palīgus līdz kaimiņi drošības pēc izsauca policiju. Jautri bija visiem izņemot galvo lomu spēlētājiem.

av2  Cilveeki vismaz kautko...domaa, dara, kad jut, ka apnikums naak virsuu .
Lomas,hmm , jaa, kaa bija tajaa annukaa, kad sieva saka , ka izdariissot visu, ko vinnss teiks. Nu...viiirs tad vinnu pieseeja pie guultas stuuriem un....un aizbrauca maksskkereet .

Spicis  Nez, kāpēc Tev ķinītis jātaisa noslēpto kameru priekšā (profilaksei dvieļu un halātiņu zagšani, vispārējai izklaidei)?

Stika  Izvirtulis gumijas laivu vel stiept uz viesnīcu. (c) - Piepei cepums. ;))

Nu sanāca lomu spēles jeb dāma izlaida gaisu?? =))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu