Jautajums sievietem-Cik lielu nozimi pieshkjirat viriesha mantibas izmeriem?

Lidzigu jautajumu itka redzeju,bet ne jedzigas atbildes :D Tapec ja,uzdodu velreiz !:) Kaa ari daru to saja saita jo zinu,ka maneja te savu muuzu degunu neiebazis :D
Tatad runajot par izmeriem-Man pasham 16cm garums un 13cm resns :D Un jaa,nekaunos :D Situacija shada,nu jau paris meneshus esmu kopa ar superigako sievieti kaadu esmu saticis un saakam domat jau par kaazaam :) Bet nu mani saak uztraukt viena lieta (Japiezime,ka pargulejushi vel neesam ) Vinai gadu atpakal beidzaas attiecibas ar virieti,ar kuru nodzivoja kopaa 5g. Viniem ari kopigs berns ir..Cik esmu nopratis,tad vinas bijusajam kkads 20cm bijis..Un jautajums tads,vai man maz ir jeega kko meginat ar sho sievieti? Jo sanak taa,vina ir pieradusi pie liela izmera un es ar savu mazo siikuli varu likt vinai vilties :( Blin,nez ko iesakt,jo tadu sievieti vairs neatradishu,bet negribas lai vinja aplauzhas kad tiksim lidz gultai.Vai man maz jeega tur liist ar tadu mazu?Domaju,ka vina to pat nesajutis..Kaa arii mana bijusii man ir teikusi,ka ar tadu mazu shtruntu pie sievietem labak neliist..Kka ta..Un pacenshaties nesarakstit kkadas stulbas atbildes wnk lai ierektu ;)

Felde  .... nu Geisha.beidziet liekullot...nu ir jau gan noziime.... Protams,taa-viena iemesla pec neizvelamies,bet noziime ir! Un milziiga! Taccu-pielauju domu,ka ir gaumes lieta,taapat kaa visas citas jomaas! Mes nevaram zinat,ko isti cilveks jut,grib.Reizem domaju,kapec maziem,smalkiem viirietisiem blakus ir -tiessam resnas,uz 150kg sievietes. Un briinos par viriesiem,kuriem anketaa rakstits 120kg,un meklee sievieti 45-55kg... Te tiesam tadi ir! Tapec,autor,nomierinasu tevi,ja savai sievietei busi lemts,tad ar visu to,kas tev ir!

Ievinjata  Teikšu pirmo un pēdējo reizi, jo netīk publiski runāt par šīm lietam un arī milzīgas pieredzes nav. Man, izjūtu ziņā, labāk patīk mazie, nekā lielie. Iesaku vispirms pamēģināt savu "kubiku rubiku" un tad lemt par kāzām. Lai veicas!

lauvina13  Neblamējies,gaidi kad paaugsies...!

ingryda  Vai ir kada tabula/skala, ko izmantot šī "svarīguma" noteikšanā? :D Bieži tiek uzdoti līdzīgi jautajumi, un viss beidzas ar jā/nē/svarīgāks ir kas cits.

Astronaute  Par tiem 13 cm. Ja domāts apkārtmērs, tad nekāds Kubiks Rubiks vai augtāk minētais klucītis nesanāk. Paņemiet diedziņu vai papīra strēmeli, nomēriet 13 cm un uztaisiet aplīti. Meitenes, dažreiz vajag atcerēties skolu - ģeometriju, rokdarbus. Un tad brīnīties par 16*13 agregātu (kādu nu katra to iztēlojas).

DaLila  Jo mazāks loceklis, jo foršāk minetu taisīt :D Pamēģini nu norīt tos 20 cm :D

Felde  13.56....kamēt klients atslābis uz kušetes.ielūkojos.un sapratu....taisnība.rubiks nesanāk... Bet sāku smieties...nomierinaties nevaru.... Re kā sanāk.ja darbā blēņojas pa OHO....🤣😂😅

Araabs  Viss atkarīgs no mutītes izmēra:))

Laimnese  Beidziet rakstīt pasakas....visam ir nozïme...arī izmēram...

Felde  Norīt viena lieta....bet jāatvemj vēl..to aizmirsi pieminēt🤣😭😂

DaLila  Nu, kapēc tik fizioloģiski... nav jau indīgs :D

neratni_stasti  /gādīgi noliek salvešu paciņu pa ķērienam, kad autors beigs pašapmierināties pie datora/ Nenošmulējies, nu, pekausi!

Dvinsky  Teikšu vienu - ja esi pāris mēnešus kopā ar sievieti un neesi piedāvājis seksu, tad visdrīzāk viņai jau ir aizdomas, ka esi vai nu impotents vai zilais. Tā, ka turpini vien tādā garā un sievieti ātri vien pazaudēsi. Viņai jau gadu sekss nav bijis, kā tu domā, cik ilgi viņa vēl cietīsies? Tika veci atradusi, bet jēgas nekādas.

labvakar  Es domāju, tas otrajā vietā aiz naudas , jo par naudu var nopirkt visu, tikai ne krānu.

Geisha  Labvakar (16:55), pamuļķis esi, ja domā ka sievieti interesē tikai maka biezums. Ļoti daudzas sievietes pelna vairāk nekā vīrieši. Sievietei galvenais ir satikt to vīrieti kuram blakus viņa dosies caur uguni, ūdeni nedomājot. Ar kuru viņa lidos bez spārniem, kuram viņa ziedēs kā rožu dārzs, kurš būs viņas ... tev jau to nesaprast. Bet peni operācijas ceļā var padarīt lielāku, uztjūnēt ar visādam tur lodēm, spurām un sariem. Iespējams ka arī silikonu var iešpricēt resnumam. Dabūsi tu to ilksi bisēs domā visas būs tavas? Nu, nu...kaimiņjanka ar savu mazo sporta pipelīti aizvils visas gribētājas.

Kontiki  Jautras pasakas šeit var lasīt!:)
Vidējie statistiskie rādītāji pasaulē ir stipri pieticīgāki! Vairumā Eiropas valstu vidējais garums ir starp 13,48 - 14,87 cm. Latvijā, piemēram - 14,69 cm. Tikai dažās valstīs tas ir 15 - 16 cm.

riebekle  Izmēram, protams, ir nozīme, bet vēl lielāka nozīme ir tam, ko ar to izmēru, un ne tikai izmēru, dara. Mani mulsinātu kas cits - 2 mēneši un nav tuvības? Tur jūs abi nevainīgi esat? Taupāties kāzām?

rokons  Ir arī kontrjautājums sievietēm, kam lielu, garu peni vajag - vai pašas kaut pirmo harema testu spētu izpildīt ( ar nefrita lodīti...... sk vairāk youtube)?

elsa  Rieba, a mani mulsina fakc ne par neesošu sesku, bet par kāzu apdomāšanu 2 mēn. pēc pazīšanās, bez sekasa. Vot te ticamības momenc iesprūst zini, kur? UN IZMĒRAM IR NOZĪME. JEBKĀDĀ JOMĀ. Manā jomā gan svarīgāks ir svars, kas viennozīmīgi izriet arī no izmēra. Bet tas lietas būtību nemaina.

anis  Mani ieintriģēja pati mērīšanas procedūra. Pat relatīvā miera apstākļos starpība varētu būt pieckārtīga. Kad nosalis ij sameklēt pagrūti...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu