Vai dāmas kungiem piedāvā tikai kniebienu?

To ka kungi piedāvā tikai nokniebties ir parasta lieta un es uzskatu ka tas ir godīgi ja kungs uzreiz pasaka ko grib un nepūderē smdzenes ar lieku liriku un tad nu tas ir dāmu ziņā-piekrīt vai nepiekrīt.Bet..kā ir ar dāmām?Vai nekautrējas pašas piedāvāt kungiem tikai seksu?Vai arī tomēr dāmas kautrējās ka kungi var ko sliktu padomāt un tāpēc var gaidīt pat gadiem ilgi kad kāds ko piedāvās un KĀ piedāvās-jo dāmas tak cauko dariseksugribi bieži ignorē,ja varbūt pat grib.Laikam domā ka tas ir necienīgi?

kvarts  Nē bumpi, dāmas kniebienu nepiedāvā, viņas to vienkārši pieprasa.

vilks28  Epifānija, tie veci ,bagāti, slimi un vientuļi ...

Epifanija  Uz pasaules nav taisnības - piedāvā, kad vairs neko nevar, tā ir klaja ņirgāšanās, bet savā ziņā tomēr jautri

siikaa16  Seksu vīrieši ir piedāvājuši, bet kniebienu nekad. (Neinteresē atšķirība.) Laikam neesmu dāma.

CeertamaEgliite  ULTRA vel jo vairāk PRECĒTAI sievietei . Vīrieši pat nešķiro precēta vai nē.

SpoguliitisTM  Piedaavaa, piedaavaa. Visu ko piedaavaa. Ja nav kur likt un nevienam nevajag. Un ja man veel par to jaamaksaa...? Nee, esmu skops.

SpoguliitisTM  P.S. Galvu piedaavaaja izmazgaat. Lai gan man ir aizdomas, ka tiiraaka vinja peec taas mazgaashanas - nebuutu.

Nissa  Teorētiski jau nebūtu slikti pamainīties lomām :))) Tikai nezin, kā justos tie vīrieši, kuri piekopj šo metodi- būtu sajūsmā, ka pašiem vairs nav jāpiepūlas, vai pārbijušies par to, ka ir mainītās lomās :))))

Chris1986  Man var nemaz nepiedāvāt - kas es kāds kanalizācijas rūķīC, lai rakņātos, pa svešu cilvēku izvadsistēmu?!

av2  piemeeram, nu lai rodas prieksstats par reaalo dziivi , tipa statistika , paskaties gribu.lv - tur sievietes , kas meklee "tikai sex" ir ...75.000, un taas, kas meklee "nopienaas attieciibas" ap 15.000 . Taa kaa....dziive ir tiessam vienkaarssaaka, ka no malas (virtualaa dziive oHo ) izskataas.Reaali ta katra otraa velaas tikai sex. Punkts. Ja veel peiskaita taas, kuras meklee dazzaadu kombinaaciju sex trijataa, un bi , un lezbietes...sanaak pat , ka no 3 sievieteem, divas ta reaali tikai pliku sex meklee, jo viss paareejais vinam jau dziivee ir.

elsa  IRLā savam iekāres objektam piedāvāt seksu nav nekādu problēmu. Un arī dabūt. Bet netā - es ar seksperimentiem nenodarbojos.

virietis1973  Nepiedāvā.Laikam saprot,ka tāpat neņems.

Naktsputns1955  Dāmas bez vārdiem pasaka visu, ko vēlas.

Dvinsky  @CeertamaEgliite - kāpēc Tu domā, ka vīrieši nešķiro precēta vai neprecēta? Es, piemēram, šķiroju. Ar neprecētām neielaižos.

Dvinsky  @Naktsputns1955 - viņas tikai domā, ka pasaka. Īstenībā viņas ņifiga nepasaka, domā, ka vīriešiem ir telepātiskas spējas. Un pēc tam pašas brīnās, ka vīrietis nav sapratis smalko mājienu. Mums, večiem, smalki mājieni nedarbojas un rupji arī nē. Ir jāpasaka tiešā tekstā, ko vēlas!

Viesulvetra  Sievietes arī grib seksu, un ja piedāvātu. Tad Jūs nespētu atteikt :)
Sievietes piedāvājas savādāk sajūtu līmenī, un aizejot uz randiņu normāls vecis to uzreiz jūt. Ja jums sievietes Jūsu vietā teiktu...nokniebjamies....tad vīrieši uzreiz padomātu, ka tā sieviete uzvedas, kā vīrietis. Un beigās tas Jums apniktu...jums jau mazliet tomēr patīk iekarot to sievieti sajust ka viņa Jūs vēlas. Savādāk čau hops un gultā tā jau tāda tīri tehniska padarīšana nevis bauda.

CeertamaEgliite  @dvinsky kad es kādam atbildu ka esmu precējusies , tad saņemu atbildi - tas nekas , es arī .

Kurts69  un no kurienes daļai sieviešu ir tā ilūzija, ka ja tikai viņas gribētu, tad varētu uz seksu pavilkt jebkuru vīrieti??? Nu nedzīvojiet sapņu pasaulē. Kurvīti var dabūt mierīgi, pat ja esat apveltīta ar lielisku augumu un eņģeļa seju.

Pillerina  Esmu svešiem čaļiem uz ielas kniebusi dibenā. Jo bija viens sižets-joks no seriāla par cilvēku izjokošanu. Izmēģināju, kad biju jauna un smuka. Tagad tikai smuka, vairs nevaru atļauties :)
Ak, dies, cik tā ir forša sajūta - izjust dibuā tvirtumu :d Čaļi vispār prot augstu palekties!

Trusis1983  Esmu pie tiem,kas nekniebjas ar kuru katru.Man vajag alfa mātīti😂

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu