Gultā ar diviem...

Kapēc, no skata inteliģenti, zolīdi vīrieši piedāvā pabūt gultā ar diviem, tjipa pieaicinātu vēl kolēģi vai draugu?? Grib izpalīdzēt kolēģim, nav pārliecināts par savām spējām vai kas aiz tā slēpjās??:D:D

AsgardA  Grūti iedomāties kādu (psiholoģiski veselu) vīrieti, kurš šādi vēlētos "palīdzēt" savam draugam vai kolēģim :D

Pilnībā piekrītu pirmajai komentētājai ISAi - visticamāk šie ir latentie geji (-atklāti viens ar otru nevar, neuzdrīkstas, tad nu nepieciešama sieviete kā starpnieks).
Otrs variants - kāds vnk šeit izklaidējas šādu un līdzīgo piedāvājumu izsūtīšanā ;)

riebekle  Katru vakaru eju gultā ar diviem. Ideāli, silti un labi. Tiesa, brīžam kuces nagi spiežas mugurā, bet citādi ir ok.

Marija_Anna  Ne par visām dāvanām priecājas.

aaalis  Man vienreiz forša dāma atzinās, ka ļoti vēlētos baudīt divus....., tas būtu tikai vienkārši fantastiski....!....bet latviešu veči ir "viensētnieki"...., viņi nepieļauj tādu variantu....

Felde  ...manuprat to var izdarit-ja sirdii ir tukssums,un galvaa sviests.. :)
mums jau mentaali-iedzimts privaatiipasnieciskums,man tai skaitaa.

elsa  Jūt, ka viens bābiņu kvalitatīvi aplekt nevarēs, tad nu meklē palīgu. :D
p.s. kas nu katram skaitās intelbeņķis un zolīc. Plašs jēdziens.:D

siikaa16  Var būt tāpēc, ka ir zolīdi (ja kāds zin paskaidrojiet to vārdu), nevis solīdi.

EIZHENIJA_FINKA  Sīkā, mollīgā riebekle bija domājusi slengu. Zolīdi penZionāri to zinA.

triii  Slēpjas tas, ka varbūt neesi tik seksīga cik domā... :D

anis  Man šķiet,ka abas formas tiek valodnieciski pieņemtas. Tāpat kā zandales/sandales

RRAGANA  Nu gan jau ka fantazy un ekšenu vajag. A zolīdi va ta negrib ko paprovēt? Gan jau ka divas izprovējušies, grib tagad citādā grupiņā, kā te nesen viens sapņoja. Tak iegribas ir dažādas.

rokons  Ref. 21:34

Solid - angļu vārds..... pat netulkošu. Vācietis uzrakstīto izlasīs kā ZOLID........ tā visa atšķirība

Epifanija  Nu ja tie ir geji tad autorei tur token nebūs ko darīt maisīsies tik šiem pa kājām un iekulsies vēl kādā neatgriezeniskā psiholoģiskā traumā kaut gan kas to zin jau tāda varbūt ir dabūta

vilks28  Es arī nesaprotu kāpēc tikai ar diviem . Kā minumus ar ir jāsāk 4 līdz 6 .

anis  23:11-frančiem arī. Bet mēs esam Latvijā un nezinam kam pieslieties... Tā kā ir vēsturiski spēcīga vācu ietekme,tad arī slieksme uz tādu izrunu loģiska.

neratnelis  Tipiska pelēkas masas domāšana...Tiek kas te raksta, ka otru vajaga jo nevar viens pavilkt. Jūs ar tiem mazajiem irbulīšiem ko varat pavilkt, pat dūrē nevarat noraut. Jo nav ko rokās paņemt. Nu blins cik aprobežota domāšana...Jūs pat snaba pudeli vieni idzert nevart, dzerat kopā...ā jā vēl ar kādu kopā, tad jau jūs geji un vieni pavilkt nevarat. Nu tāda ir jūsu domāšana. Plano galdiņu urbeji karogu jums rokā .

Vaukskis  Tā jau laikam ir, ka viens nevar izraut visos caurumos, tādēļ otrs tiek pieaicināts, lai skarbāk un pilnīgāk uz maiņām, kā arī, lai interesantāk- tuvāk grupveida izvarošanai kā pornogrāfijā.. . Pat daļiņa priesteru nodarbojas ar seksu, piedevām ar likumu neatļautu, tā kā tie, kas piedāvā, mierīgi var būt pēc skata solīdi un mācījušies kaut vai katoļu seminārā !

Naktsputns1955  Ja sieviete ir liela, bet vīrieši mazi, tad tas var būt samērīgi.

Felde  :) runa nav par paardabiskam formam,bet gan par velmem.... Arii mazi cinisi gazz vezumus...Man gan nav naacies ko tadu piedzivot, un domaju,ka izmeram ir buutiska nozime. Ko taadu var izdarit,ja tiesam sirdii nav neviena.Ja kaadu miili-to nemaz neveelies,un savejo-nekad nedaliisi ar kaadu! Bet pasapnot nav aizliegts-kaa butu,ja butu.. :)

skabarga60  Saka jau ka trīs lietas labas lietas un ceturtā no sirds. Varbūt vadīties pēc tāda principa!!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu