Nopietni

Vai nopietnās attiecībās vispār ir sekss? Te tantes parasti raksta, ka meklē tikai nopietnām attiecībām.
Tas ir tā, kā rāda filmās? Viņš pidžamā, viņa naktskreklā, liekas gultā , nodzēš gaismu un guļ? Nu un, ja ir bērni, tad tik reizes ir bijis sekss.
Tā? Jeb es ko nesaprotu?

Felde  ...nepameginasi-nezinasi! uzsac nopietnas attiecibas,tad jau redzesi....

Paula6  Nu pavisam traki ir ar to autoru, ja 45 gados nezin, kuros gadījumos sekss ir ne-nopietni nopietns, tad ir jāiet mācīties...tik uz kuru klasi?

Mekleeju_viiru  muļķība ir šokējoša.. .....
pieļauju ka jautātājs ir oho klients gadiem...

te oho tādu veču steriem, tikai sekss...tik šauras pieres, ka nesaprot kam vēl sievietes būtu vajadzīgas.

Marija_Anna  Nazis - ai, ai , ai / par pirmo komentu - šeit liels izbrīns , žēl cilvēka /
ai, ai , ai - par otro komentu / a kamdēļ tādas vajag? tik dēļ regularitātes? /
Tā kā esmu ne tikai tanata , bet arī ōma, tad nesaprotu es tos ierobežojumus - 1X pa nedēļu un tik vakaros bez brokastīm , un nezin kad vēl atļausies pielaisties pie kāruma .
:)

Felde  Nopietnas attiecibas ...kad cilveks nemekle vieglu ieguvumu,islaicigu baudas sajutu.kad spej fokuseeties...un ieguldit energiju nakotnes varda-respektivi,apzinas,ka izklaide bbeigsies,un paliks tuksums,bet attieciibaas,ceiba atrast cilveku,ar kuru ir interesanti,mierigi,ir labs sex,drosiba,uziciba un velme but kopaa!

elsa  Onkuliņam it kā jābūt reiz dabūjušam ar nopietnām attiecībām vai bez, bet dabūjušam. Bet atkal tīņa vecuma atklāsmes. Tas jau sāk kļūt epidēmiski. Idioti vairojas gaismas ātrumā.

av2  Dziivee arii gadaas, ka no pavisam nenopietnaam attieciibaa izveidojas pat lloti nopietnas, ja kas :) Taapeec, nu to "nopietno attieciibu" uzreiz (un tuuliit) mekleetaajas, padomaajat...vai ir veerts buut tik....ierobezzotaam, striktaam savos prasiibu meeros? Var gadiities, ka palaizzat vienkaarssi garaam...iespeeju buut laimiigaam:(

MarchelloKY  Nopietns sekss, ar nopietnu sejas izteiksmi, smieties nedrīkst!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu