Prostitūtas

Vai jūs esat kādreiz izmantojuši prostitūtu pakalpojumus? Kā patika? :)

Deavids  Ir tik daudz brīnišķīgu sieviešu, kas vēlas sniegt seksuālu baudu vīrietim vienkārši tāpēc, ka vēlās lai vīrietim bītu labi.

Tad priekš kam pie maukām iet?

Deavids  Chris1986 - tev uz tejieni: www.xtra.lv

Vaukskis  ..Nē, neesmu !

ruterfords  Tiem, kas lepni saka - neiešu tak maksāt par to, ko var dabūt par brīvu.
Ziedi, šampanietis, šokolāde, teijāteris, utt., utt. - tas viss jums skaitās par brīvu ? :)
Redz, prostitūcijā ir tikai jautājums par samaksas formu un lielumu. Visas ir pērkamas, atšķirība tikai - par 50€ vai jaunu kažoku. :)

av2  Nee. A varbuut taapeec, ka vienmeer ir bijis ar ko, ja taa padomaaju. Ja kaadu laiku nebuutu, kas zina.
Kaadreiz gan pabriinos, kur vinnu ...ssso jauno meitennu, ir tik nenormaali daudz saradies ?Paskatieities kaut vai tos , burtiski nebeidzama skaita porno saitus, nu tuukstossiem meitennu , jaunas, smukas, kur ir probleema muusu dziivees ssodien, ka....vairs nav nekaadas veertiibas, tikai nauda, hmmm....?

Babka_Zhenja  Kurš duraks maksās pa to ko pa brīv var dabūt? Ja vel vids tos izdevums atlīdzināt nākamgada deklerācijā. Vaidzēt ierosinat.

rokons  Arī prostitūtas ir dažādas. Cita gadiem sevi sludina un pārdod, cita - laiku pa laikam. Tak ir sievietes, kas biežu partneru maiņu vēlas sava prieka pēc. Un kāpēc nepiepelnīties?
Ir tak tepat Rīgā tādas. kas vispirms izvērtēs tevi no visiem aspektiem neitrālā teritorijā, un tikai tad piekritīs vai ne. Tādas sauc arī par kurtizānēm, ne prostitūtām.
Mopasānam ir drusku aprakstītas arī šāda tipa sievietes. Nekas jauns.

SpoguliitisTM  To 10:10. Atceros, ka kaadreiz lasiju par aarzemju biznesmenjiem, kuri gribeeja papriecaaties ar geishaam. Rezultaataa diezgan liels aplauziens, kas izmaksaaja krietni lielu summu :)

PatiesibasKalns  Es nekad to neesmu darījis, bet kādreiz pamēģināšu. Vienkārši lai zinātu. Man pat nav svarīgi lai viņa būtu profesionāle. Samaksātu arī meitenei kas vienkārši grib būt šīs spēles partnere. Nu tipa fantāzija. Laikam būs kādreiz jāpamēģina.

PatiesibasKalns  Un arī otrādāk es gribētu pamēģināt.

elsa  Neesmu (puņķo piedurknē) . Dzīve beidzas, ja neuzkāp prostitūtai?

Virgo  Ja uz šo lietu skatās no finansiālās puses, tad nezinu kurš varētu novilkt to trauslo robežu.... aizved sievieti uz operu, krogu un pēc tam uz gultiņu un tas sastāda kādu summiņu...un ja es šo pašu summiņu nolieku sievietei un pasaku ka opera mani garlaiko, krogus ēdiens mani neuzrunā un laipnā balsī pasaki , aizteci dārgā uz operu un krogu pati man ar laiku tā pašvaki...tad kur t

sauljuks  prostitūcija nogalina sievietes dvēseli. Un visi, kas to atbalsta un ir tajā iesaistīti... par to saņems atbilstoši!

abols23  Domāju,ka prostitūtu pakalpojumus izmanto tie,kas nevēlās sniegt baudu sievietei(orgasmu).Domā par savu apmierināšanu .... varbūt es kļūdos?Nezinu ... Saku par sevi,nekad neesmu sasniedzis baudas sajūtu ar pērkamu sievieti.Labākais sekss ir bijis ar mīļoto sievieti!

Vizmonta  oij, kā man patīk, kad šitādas plozgas kā sauljuks iestājas par citu sieviešu laimi. aš it kā nebūtu lūgušas, lai NATO izpalīdz vīru no neceļiem nosargāt.

SpoguliitisTM  Ar jaunaam Chris nav interesanti un arii pienjemami. Partnerei ir jaabuut nobriedushai visaas jomaas.

Vizmonta  labāk jau ir jaunās. kaut gan mūsdienu attīstīto tehnoloģiju apstākļos grūti iepriekš prognozēt, uz kuru zirgu likt naudu. vīriešiem ļoti tipiski stāties rindas galā, iepriekš neprasot, ko un par cik dod.)
viens gan tiesa-nevajag klausīties citu vīriešu žēlabās par jūsu sievieti. Ja vien, protams, jūs negrasāties nodarīt viņai to pašu, ko tie, bet to taču pat ir gandrīz nereāli psihiski veselam vīrietim nostrādāt
ja dievs kādu grib sodīt, viņš tam atņem prātu. ar citām ligām vēl var airēt tālāk, un visai sekmīgi

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu