Vai arī vīrietim var "sāpēt galva"?

Pieņemts jau ka dāmas vairāk "mokās ar galvassāpēm",kad ir nogurušas vai negrib seksu,lai gan dāmām šajā ziņā ir vieglāk.Jo vnk paplest kājas var arī ar sāpošu galvu.Bet ko darīt kungiem kad "sāp galva",jo galvassāpes jau nekādu stāvēšanu nerada.Man jau pašam tā retāk "sāp tā galva",bet ir man koriši kas tik nojāti pa darbu un t.t. ka tā galva daudz biežāk sāp nekā nesāp un protams ka uz tā pamata viņiem ir nesaprašanās ar savām dāmām,jo dāmas jau nesaprot kā kungs var negribēt ja dāma grib un apvainojas,bet kad dāmām pašām "sāp galva",tad viss ir ok??!!

virietis1973  Protams ka var sāpēt galva arī vīrietim.Kad palasu ko šeit raksta sievietes man vienmēr sāk sāpēt galva.D

Felde  Ja sievietei biezi sap galva,tas ir signals,ka virietis blakus vinai nav isti patikams-tuviibai! (viriesi,meklejiet iemeslu-pirmais,kas nak prataa-mutes dobuma problemas,netirs kkermenis,neskuuta barda,vai rupjiba ikdienaa,vai veel-kreisie gajieni,par kuriem sieva zina)
Ja tiesam sap tiiri fiziski-jamekle iemesls,un jaatbalsta! Par viriesu saaposajam galvam....-reta paradiba, Tatad-virietim vajag vainu tikai fikso,kam sieviete neparakstas,jo pasai no taa nekas netiek),vai sieviete nesaista-muuzam neapmierinata,puuciga,vai arii sevi nolaidusi....nekopj! Tad nav verts dziivot kopaa-pat ne bernu del!

CEPUMS007  nu nezinu gan. Esmu tikai vienu reizi atteicies no seksa.

Kurts69  sievietei sekss ir instruments. Vīrietim process un nekas vairāk. Ja vīrietis saka, ka sāp galva, tad tā tiešām sāp. Un viss. Pasāpēs un pāries.

Dzervene  Vīrietim var un drīkst "sāpēt galva"!
Nav jāsapūšas,nav jāizspiež pēdējā sula,ja reiz skaidri redzams,ka vīrietis ir tālu no tā visa.Savu reizi pēdu masāža,laba vīna glāze būs partnerim noderīgāka kā pienākuma kārtas sekss.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu