Partneru skaits.

Par ko liecina vīrieša lielais sexpartneru skaits un pie kāda skaita vēl ir cerība ka viņš apstāsies savos piedzīvojumu meklējumos vai sevis apliecināšanā, un viņam pietiks ar vienu līdz mūža galam??:D

Felde  Man sodien vienalga.... taads liderigs noskanojums,rakstu te visadas mulkkibas... :) Jauku visiem vakaru! :)

miers2  Vai nu skaita nav un ir romantisks nemākulis, vai ir skaits un tas veido izvēlīgu baudītāju - nevienā situācijā nav apsolīts, ka gribēs tikai vienu čiksu - seksīga beibe bojās nervus, bet sirsnīga neparko negribēs un nemācēs kaifīgi čūpstināt nikolaju

rokons  Uz visu mūžu ir labs nodoms. Bet reālajā dzīvē, pēc lielās sajusmas nāk atplūdi, reizēm arī konflikti.
Sexpartnera nomaiņa vai papildināšana, reizēm atrisina citas dzīves problēmas.
Ja salīdzina kristīgās morāles normas dažādos reģionos, tad viss nav viennozīmīgi.
Ģimenes vērība tāpēc jau nav obligāti pazemināma, jo tajā ir partneris par kuru laika gaitā daudz kas izzināts. Ir bērni, saimniecība.....
Latvijas vēsturē nav maz piemēru, ka IT KĀ kādam, vai kādai ir bijuši ārpuslaulības sex kontakti..... nu un..........:)

Hirtella  da labi. man laulība nav svēta. jo redzu, kā izskatās tās precētās sievas ar retiem izņēmumiem. kas dzina tos foršos vīriešus sieties ar tādām vistām, bet atteikt tā, kas par izvēlētajām skaistākas un tā arī pēc tam neko neatrada? (nerunāju par sevi. tā ir sistēma - skaists vīrietis, vistai līdzīga sieva un vesels miseņu bataljons viņa draugos internetā).
sodāmība arī par pārkāpšanu nav paredzēta, bet no izsitējiem nebaidos, pašai tie ir foršāki. (

Virgo  Sievietes nesaprot kāpēc vīrieši skrien no vienas sievietes pie citas, daiļās Dāmas lūdzu man paskaidrojiet , kāpēc Jūs apģērbu veikalā nenopērkat pirmo apģērba gabalu kas Jums der , bet neliecieties ātrāk mierā kamēr nav pielaikots viss veikals ......

AivarsN  Antagonisma likumi darbojas arī tad,ja tos ignorē un slēpj. Kad pēcnācēji vairs nav ieplānoti,tad nav arī tik aktuāli,cik tie partneri bijuši. Taču ja grib, lai bērni daudz maz līdzinātos pašam un nepiedzimtu ar visām iespējamām novirzēm,tad gan ir jāpainteresējas,cik un kādi partneri tai nākamajai pusītei bijuši. Laikam diezgan nereāli šodien sastapt jaunavu,kura sasniegusi pilngadību.

Letija  Dzīvoju Latvijā - tepat starp Jums.
Bet izklausās, ka esam no dažādām pasaulēm. Ar šo es domāju tos apkārt skraidītājus.
Man, kā visiem cilvēkiem, ir radi, paziņas, kaimiņi.
Tad lūk: kaimiņos vairāki pāri (praktiski, visi), kuri ir pirmajā un vienīgajā laulībā, rados līdzīgi (ir daži izņēmuma gadījumi, kur otrā laulība).
Varbūt dažiem liksies pavisam neticami un neiespējami, bet arī draugu ģimenes ir vairākas ar 30+ gadu laulības stāžu.
Cik zinu, nav manīti nekādi sānsoļi lielākajai daļai šo cilvēku (varbūt pat visiem, nezinu).
Tad nu sanāk, ka partneri pilnīgi noteikti viņiem nav bijuši ne 10, ne 5, pat ne 3.
Un vispār varbūt, ka ir "TIKAI" 1 !!!
Un viņi ir LAIMĪGI, bet Jūs tikmēr spriežat par gandrīz vai obligātu nepieciešamību kolekcionēt partnerus un izvēlēties, izvēlēties, izvēlēties, kamēr, skat, "sirmais vecums dimdēdams ir klāt".
Viņiem sava laime nav jāpierāda, bet šiem kolekcionāriem ir visu laiku jāspriež par to, kāda "nedzīve" būtu ar skaitliski mazu partneru skaitu!

av2  :)) ssitais labs. Zini, tie lielie "varonndarbu" staastiitaaji reizeem ir pamatiigiem kompleksiem...abaas galvaas. Iisteniiba izraadaas pavisam..parasta, vai veel ssvvakaka . Ta kaa , neiespringsti par to, ko kaads staasta. Tev ir sava dziive, savs redzeejusms, un savs veerteejums.

rokons  Ne viss ir tā kā izskatās :)
Un nav runa par kolekcionēšanu, ir dažādas situācijas, kas Dzīves skolas mācību grāmatā nav aprakstītas :)

ketija64  Grēksūdzes :) sievietes ar vienu vienīgu, vīrieši ar 101 :)

mezmalis  ´´Apprecējos ar savu pirmo vīrieti, ar otro nodzīvoju 25 gadus un tikai tad spēru sānsoli...vai te vispār ir kāds tāds līdzvērtīgs Onka??:))´´

-Tā arī nesapratu šo lasot.
Apprecas ar vienu ,bet dzīvo ar otru ,bet salaiž ar trešo!?
-Vai ar to jālepojas!?

Deavids  Sievietei varētu atbildēt uz šādu jautājumu, bet ne jau kaut kādai mucai, kas tādā veidā izrāda necieņu pret pārējiem.

Hirtella  par ko liecina? mums tas jāzin? Varbūt par to, ka piedāvājums satiekas ar pieprasījumu, bet pukojās tikai tie, kuru objektīvās kvalitātes nevelk uz to, lai tiem piedāvātos pretējais dzimums.

SKUTERS  Hohma. Ļautiņi pilnā nopietnībā uzpūš no oda ziloni un tad apspriež, cik tam liels snuķis un nesamērīgi maza aste. Tas laikam aiz garlaicības?

Ljekainiitis  Kad nav laika, izdevības un pavedēja, tad sieviete ir tikumīga (indiešu sakāmvārds) :)

edding  Neapstāsies un ar 1 nepietiks.

edding  2019-05-30 18:21 < kur tad rodas tās, ar kurām viņi iet pa kreisi.>

Ar precētajām no iepazīšanās saitiem. Viņas taču "iepazīties nevēlas", tātad neiepazīstas. Bet pa kluso takš var.

Dvinsky  Dzīvot ar cilvēku ir viena lieta. Sekss pavisam cita. Tas ir kā sports. Lūdzu nejaukt seksu ar attiecībām.

Geisha  Piepīt, onkuliņi pēc 50 var tikai siekalu tecināt uz tām jaunajam, jo pavilkt viņas seksī reti kurš vairs ir spējīgs. Gudrākie onkas sāk skatīties uz savam vienaudzēm, jo tās jau onkuliņu neapsmies ja būs pļekš pēc 1 minūtes. Atliek tikai parunāties.

Kad beigs mētāties pa svešiem palagiem? Loģiski kad pulveris izšauts un biksēs pļurkt tikai palicis.

preilene  Geisha, nedaudz precizēšu - tie onkulīši pēc 50, kuri negrib visu turpmāko dzīvi vienītī pavadīt, lūko tomēr kādu vecāku kundzīti. Ar vienaudzēm būs grūti - nu kura gan gribēs ņemties ar to "pļekš pēc 1 minūtes", ja var dabūt kādu 40gadnieku ar pļekš pēc 15 minūtēm.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu