Peņa lielums

Kā jūs sievietes domājat penis ar garumu 17 cm un resnumu 3cm diametrā ir pietiekams?

DanaL  Dailiņ, ar 5 cm ņem no kura punkta gribi, tāpat nekas nesanāks. Nē, nu ja tu akrobāte...

Felde  Garumam un resnumam ir nozime! 3cm diametrs? hm.....ko ar taadu iesakt? ;) Viriesa pirksts varetu but gruntiigaks,tomer-tas ari garaam... :)
13.24 te esosajiem jaunavas nespid! :) Un nedzemdejusu ari ,domajams,pamaz.... ja nu kada,kam kkeizars taisits... :)

Geisha  Ne velti tā manta tiek biksēs slēpta un atrādīta tikai mēness gaismā. Sieviete vīrieti izvēlas pēc citiem parametriem - dāsna sirds, drošs plecs, sadzīvisks raksturs, droša nākotne.

Fordiks  Hmmm...mazs ciniitis gaaž lielu vezumu...Tur viss pateiksts un ko juus tur meeraaties kaa mazi beerni?😂

mezmalis  16:30,

Es jau ar tā pirms tam domāju ,bet realitāte pavisam cita , man visas pieprasa ,lai vispirms burkāna bildi atsūtu un tikai tad būšot runāšana.

Nu neko darīt , raušos ārā no dīvāna , skrienu uz pagrabu un fočēju štruntīgākos burkānus ,lai aizbaidītu tās princeses.

Pēc tam mēness gaismā savu drošo plecu pasniedzu dīvānam uz visu nakti - abi apmierināti.

SKUTERS  Felde, nevajag norakstīt uz dzemdībām. Arī pirms tām ir ļoti lielas atšķirības, kā arī pēc tām nekas nemainās. Pietiks bakstīt vīriešus par izmēriem, ja pašām ... Labi, teiksim tā- reizi pa reizei nebūtu par ļaunu reāli sevi novērtēt, lai iebraucot rozā mākonī nedarītu jums tik mīļās glupības. Dzīve mēdz atspēlēties. Rozā krāsa izplēn, bet asfalts, uz kura ģīmi samaukt paliek.

Felde  19.36 Nu protams,ka cilveki ir dazaadi! Bet izmeram ir noziime! :)

SKUTERS  Tad jau jāmeklē Āfrikā.

mezmalis  Āfrikā tikai vīrusus salasīsi + tur viena daļa apgraizīta!

Smaila  mezmalis 00:20
Nespēju noturēties, nesmejoties par to cirkuli. A mērlentes Tev nav? Ar to varētu pietikt, jo d=apkārtmērs/pi (ja jau tā racionāli pieejam šim jautājumam)

drufulis  Nav svarīgi cik garš, galvenais ka darbojies no sirds! 😉

mezmalis  21:28,

Es tak nevaru kā kurš katrs , lai būtu interesantāk ,jāizgudro savs ritenis!

Mērlenta aizņemta , tā man priekš smadzeņu apkārtmēra mērīšanas - tās katru dienu kļūst ar vien lielākas , knapi uzspēju nomērīt un žurnālā atzīmēt!

Spicis  Ja podā vari trāpīt, tad jābūt pietiekamam.

CEPUMS007  tādu kā reklāmu sev taisīji? hmmm... nu nez, man 22 cm garumā un diametrs tāds, lai saņemtu atsauksmi, ka drusku tā kā sāpot.... nu spried pats

preilene  Izmēram neesot nozīmes? Ka tik ne arī. Pietiekot, ka prasmīgs? Nepiekrītu. Protams, ja mērķis nav to izmantot, tad izmēram tik tiešām nav nozīmes. Tad vispār nav nozīmes - ir vai nav tur kaut kas.

Brīnos par vīriešiem, kuri raksta, ka redz sievietes izmēram ir nozīme, bet uzmet lūpu, ja sieviete uzraksta, ka nozīme ir vīrieša aparāta izmēram. Ko viņi mums tik jūtīgi pagadījušies?? Izmēram taču pēc noklusējuma ir un vienmēr būs nozīme.

CEPUMS007  Preilen - detalizēti ļoti precīzi uzrakstīji!

Spooky9571  ja sievietei tā manta ar lielu nobraukumu, tad arī tie paši brašākie nebūs gana labi

CEPUMS007  Spooky - liels nobraukums var būt tikai tavai galvai. Tavuprāt sieviete ir tā, kurai 18 un tikko ir radusies minimāla sapratne kas un kā notiek? tad varu teikt tā - priekš tevis idiāla seksa parnere ir baļķis!

av2  vinnas saka, ka atkarigs no ta, ko iisti maaki izdariit ar to .

baluba  Lielāka nozīme lai tie izmēri sapas, bet vēl lielāka cik tie izmēri noturīgi. Protams izņemot gadījumus kad tikai fiksais orgasms interesē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu