Ko darīt..??:(((

Ja dvēsele grib,bet čibriks gadās ka nestāv:(((

draiskule1963  Bez čibrika ir vēl citi veidi kā apmierināt dāmu. Ar mēli, ar pirkstiem, kaut vai ar vibratoru...
Nu ja pats arī gribi baudīt mīlas priekus, tad tik atliek kāda tabletīte.

afrodithe  Vai tiešām satraukums par Džoņa čibriku?

gertrude  trūkst ticamības momenta. pirms brīža sekss bija katru dienu un ja aiz sienas dzīvojošā mamma aizgāja uz veikalu, pat vairāk, un pēkšņi vairs nestāv. Jūs, tur tai savā Bumbumu kolektīvā, varētu vienoties par tēmām -ir vai nav, stāv vai nestāv, vai vismaz palasiet, ko iepriekšējais sarakstījis.

Felde  23.25 viss,ko nosauci,ir tikai paliglidzekli.... apmeram taa-jauks,smarzigs cepetiitis,maaja smarzo,siekala tek...-veel tikai asuminam piparinss! Tevis nosauktais ir pipari bez taa cepetiisa! :) Un nevajag domat,ka vienalga,kautvai cciekurs! nekas nevar aizstat,un nebaazieties ar to meeli :) ja nekaa cita nav! meele-un neskuuta baarda-ir kriminals salikums... :) Nu nez.-daudz par so ir runats,ssadu aizstasanu piecietis un sapratis milosa sieviete,bet kuram te taada ir? Kuram ir attiecibas,kam sieviete kuust-ieraugot vien? :)
Draiskule,vienigais,kas vel no tevis saukta-vibrators,bet tam virietis nav nepieciesams.... :) Nemierini viriesus,citadi vini tic,un cer.... Atkartosos-jaunaki viriesi,saakat laicigi par so domat! Nenodraazat savu ziimuliiti,ja daudz to zimuldraazamo-varat attapties pie skaidu kaudzes! :)
Jauku visiem dieninu! Un visaam mammam-Maates Dienu! :)

Chris1986  nu, nestāvēšana vecumā ir tikpat dabīga novecošanās pazīmē kā krunkas, redzes pasliktināšanās utml. Tas tik nozīmē, ka ar pretējo dzimumu būs arvien mazāk kontaktu, jo nav vairs galvenā motivatora - trāšanās. Un varēsi palikt vieds - lasīt gudras grāmatiņas un filozofēt par dzīves jēgu. Un nebūs vairs galva jāpiebāž ar dzīvnieciskiem instinktiem.
Neatceros, kurš tur filozofs, 37 gadu vecumā aiziejot pie ārsta, izdzirdis diagonozi - impotents, priekā izsaucies - "nu, tad beidzot!"

Felde  10.09 Pilnigi logiski! Un vai nav super,ja tomer taas saustarpejas attiecibas ir cienas liimeni? ka lidzas dzivosana ir patikama,ne riebiga? Par to jau staasts! Nu luuk,un te sis arguments,kapec pusimpotenti meklee jaunakas... jo velas paildzinat savas varesanas. Tikai nesaprot,ka taa jauna driiz aizmuks,bet taa,no kuras tu aizmuki-atpakal nennems! Ja panems,tad par cienu nevar but runa! Un nicinot vienam otru,dzive ir briesmiga! Nedod Dies! Neveletos ko tadu piedzivot!

Chris1986  nu, lai bez seksa vēl kas saistītu vīrieti un sievieti pa dzīvi - tas ir šausmīgs retums, droši vien vieglāk ir loterijā miljionu vinnēt. Man pa dzīvi tik viena sieviete tāda gadījās, ar ko bija interesanti parunāt, kur neizsīka sarunu temati. Bet parasti jau pat attiecībās diendienā kopā dzīvojot, sieviete ir diezgan autonoma vienība, kas kko tēlo, par kko pūšas - nu, vobšem, vīrietis ar atvieglojuma nopūtu labāk redz viņu ejam, nevis nākam. Nu, nevajag, nevajag sunim ar kaķi vienā būdā dzīvot - būs tikai sliktāk!

Felde  Katram sava pieredze. Man vecaaki allaz dzivoja ka suns ar kakki,ko tadu redzot,negribas atkartot. Un man lidz ssim ir izdevies, jaa-vienmer rikojos pilnigi atskkirigi,kaa riikotos mammite. Un tas stradaa! Acimredzot-tas sieviskigas intrigas,blondums,histerijas,uzpuusanas,deguna bazsana itvisur-ir tas,kas trauce dziivot! Esmu izskaudusi sevii sis ipasibas,un jutos labi-mieriga,saprasta,cienita. :) Pat looti labi saprotos ar viriesiem,un nav klaccigu draudzenu. :) Dziive ir skaista!

guntina123  Kas nu sunim asti cels ,ja ne pats
Tas tapat tev BUMPASTIK

pa_jokam  Beidzot ir laiks sākt gribēt kaut ko citu :D

Jurijs55  Tessai: var taču nepaslinkot un pašai internetā paskatīties : čibriks - pyška, oladja, blin.

Chris1986  nu, nezinu, tā lielīšanās ar čibrika izmēriem, stāvēšanas ilgumu un tamlīdzīgi - tur tak nav pilnīgi nekādi cilvēka paša nopelni - tā ir vienīgi ģenētika. Tas būtu tas pats, kas lielīties ar tumšiem un kupliem matiem vecumā, kamēr apkārt visi jau lisiji un sirmi

edgarsronis  Nu ja laba sieviete gadās,tad kārtīgi izmasēs,nosūkās .... Un stāvēs...bet parasti seksuāli aktīvas sievietes pa lielam vīrieti reti kad meklē,jo pašai vairāki vīrieši jau ir rezervē.

Selfconfident  Čibriks - izklausās kaut kas tāds maziņš, vārīgs, čubināms. Ja par čibriku sauc, tad tā arī jāizturas - jālolo, jāsaudzē, nedrīkst biedēt vai mērdēt gadā. Vienmēr jāuztur formā un regulāri jāizved pastaigās. Jāatbalsta.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu