Dāmas,kāds ir jūsu skatījumā seksīgs kungs?

Manai dāmai ļoti patīk ka es esmu tāds omulīgs,apaļīgs un sulīgs,saka ka esot gatava mani apēst,bet ir jau arī laikam dāmas kas mani neuzskata par seksīgu?!Lai gan mana harizma pēdējā laikā ir raisijusi interesi arī citām dāmām vēlēšanos mani apēst!.Patīkami jau ir,bet svarīgi nav,jo negribu krāpt savu dāmu.Dāmas,tad kādu kungu jūs būtu gatavas "apēst"?Cik svarīgs ir ārējais veidols?Vai tomēr var apburt ar skaistu dvēseli?

av2  paarsvaraa vinnaam , LV daamaam , vajag visu vienaa. Pareizas garums passam , svars, maks, smaids,visi zobi , ideaala veseliiba , liela, superlabiekaartota maaja, massiinu, ideaalu darbu ( daudz naudinnas, daudz briivaa laika ), bijussaas atiieciibas nedriikst buut utt. A, un veel balto zirgu, ar ko piejaat uz...jaassanu.
Labu veiksmi mekleejumos :) Es arii ticu, ka NLO ir iisti :P

Epifanija  Smaržas ir tās pēc kā es vados, jo dārgākas smaržas, jo seksīgāks, kopts, gara auguma, gudrs.. biksēs ir jābūt lielam, tas nav pat apspriežams!

Felde  00.45 smarzu dargums jau gan nav raditajs.... Ir leti-patikami aromati.(lai kadas nebutu smarzas,galvenais,lai neparcensas) Svarigak man sskiet,lai nenes pec pernaas nedelas sviedriem.Biroju darbiniekiem nav sadu problemu,bet,daudziem ierindas viriesiem,piemirstas,ka krekli,zekes un apenes jaamaina katru dienu!

dzozefinaups  00.24 No tava saraksta-zobi,maja,masina,darbs! Bet tie nev sexiguma raditaji,ssie faktori liecina,ka cilveks ciena sevi! Un ne vairak!

Epifanija  Tev varbūt nav, bet man ir, jo man ir ļoti laba gaume uz smaržām, mans deguns jūt seksīgumu no liela attālumā, skenēju caur acīm, līdz pašām dvēseles dzilēm, dažu sekunžu laikā spēju izvērtēt vai atbilst manām vēlmēm un uz ko ir spējīgs, pat nepieskaroties..

preilene  av2 (00:24) sasmējos par Tavu komentāru..

Nē, nē.. man nevajag komplektu - Tu ko.. Vienīgi, būtu jauki, ja vīrietis būtu virs 150 cm, jo citādāk viņš netiks klāt mana zvana pogai (bet nu tas arī nav kā akmenī iekalts – varu ķeblīti ārpusē pie durvīm nolikt). Bet nu tā – pārējais pilnīgi vienalga – svars var būt arī 200 kg (tas nekas, ka no gultas ārā šis nekad neizkāps un man vajadzēs visas krunkas ar mīkstu lupatiņu vairākas reizes dienā apmazgāt). Par kādu maku iet runa - nevajag (es taču viņam maku uzdāvināšu, bet naudu pati varu nopelnīt gan sev, gan viņam - ha), un smaidīt nevajag (nu priekš kam vīrietim smaidīt), zobi – nu kā var būt svarīgi zobi, nav jau zirgs, kuru pēc zobiem vērtē. Laba veselība vīrietim? Kā gan to var prasīt – nu nav vīriešiem veselības jau pēc 20 un nevajag. Māju arī nevajag, dzīvos pie manis – viņam taču nevajadzēs ne papildus istabu iekārtot, ne papildus mēbeles pirkt. Gulēs mīļi man glakus, visu dalīšu ar viņu uz pusēm. Mašīnu arī nevajag – lieka klapata. Pietiks mums abiem ar manu mašīnu. Un viņam nebūs nekas jādara – es taču pati lieliski tieku galā ar visām auto lietām. Darbu arī nevajag – pasarg dies! Pietiks taču ar to, ka es strādāju – nu nav abiem jāstrādā, nav abiem jābūt vienādiem. Ja par attiecībām runā – tas taču ir pilnīgi vienalga – ir bijušas, nav bijušas (kuram gan tas var būt svarīgi) – tā ir viņa izvēle – var būt nevainīgs, var arī būt vēl joprojām ar vairākām kopā. Galvenais, lai vīrietim labi.

Bet par to zirgu vispār vāks – nu nepatīk man zirgi. Un tie ir bīstami dzīvnieki. Negribu zirgu.

Un NLO es neticu. Esmu reāla sieviete un stāvu stigri uz zemes.

seenju_medniece  Apaviem jābūt tīriem. Tas ir pirmais iespaids par vīrieti.

ketija64  Seksīgs nozīmē-- spējīgs, impotents un nevarīgs nebūs seksīgs.
Patīk normāli vīrieši,ne tievi ne resni.Patīk smaidīgi un runīgi,nepatīk pīpmaņi un ,kas ož pēc alkohola un pelējuma. :)

Laimnese  Man patīk gudri vīrieši....vai tas ir seksīgums....diez vai...Katrā vīrietī ir kaut kas labs, patīkams, bet sirdij jau nepavēlēsi....Un labi vien ir, ka gaumes ir dažādas. Citādi Bumbum mēs visas Tevi izģērbtu ar acīm.....😀 Seksuļa....

Relita  Nav tādas mēraukliņas, pēc kā var zortēt šis ir super-truper sexīgs, un šis pilnīgs rublis.
Taču ir daži knifiņi, kuriem noteicoša loma, lai galvā ieskrietu doma: Viņš ir sexīgs! Dažreiz tie ir smiekli, citreiz vienkārši kāda kustība vai domu grauds, smaids vai attieksme pret lietām un vērtībām.
Un arī sievietes mīl ar acīm, ne tiki ausīm tādēļ - Nav mazsvarīgs vīrieša izskats un aromāts.

ellie  Pirmais iespaids var būt mānīgs.
Svarīga ir ķīmija(klikšķis)-tur vai nu ir vai nav.Un ja nav,tad kaut vai nez kāds skaistulis,nodrošināts un ar uper prasmēm,bet nekas nesanāks!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu