Minets?

Gribu savu puisi, ar kuru esam tuvi jau veselu mēnesi, pārsteigt, iepriecināt un palutināt ar minetu. Nekad to neesmu darījusi. Gribētu uzzināt pieredzējušu cilvēku ieteikumus.
Vai man pirms tam ir vajadzīga arī priekšspēle vai varu tūdaļ ķerties klāt?
Vai man ir jāuztur acu kontakts?
Kā to labāk darīt? Ir vairāki paņēmieni – sūkšana, laizīšana, “tauriņu spārni” utt. Kas sniedz vīrietim vislielāko labsajūtu un cik stipri to drīkst darīt? Vai nevar viņam nodarīt sāpes jeb vajag?
Varbūt vēl citi ieteikumi. Būšu pateicīga par visu. Jau iepriekš paldies!

feina52  uzjautrinoši :) :) nu galvenais nekod un nenokod :).

feina52  1180000 ak vai... no domas vien ka Tev tur vartētu būt biezpiens - sametas nelabi.. fūuuuu.. 100% piekrītu augstākminētajam - pie daktera ar steigu

krumins  Sarunaajas divas draudzenes....tu esi redzeejusi savam viiram acis kad taisi minetu, nee neesmu es gan viereiz taisiiju minetu un vins ienaaca....vinam bija taaaaadas acis....

Doctor  ak jel ... galvenais nesteidzies un vēro reakciju , izbaudi pati :)

1180000_  Labi, labi, sabiedriskā spiedienā ietekmē iešu un noskalošos...

janchuks18  pirms taisi... iemērc to etiķa esencē un virsū nedzaudz sāls- būs sāļais biezpieniņš, bet ja garšo saldie... pēc etiķa uzber kanēlīti.
Tavs puisis to ar labu sirdi atcerēsies visu mūžu!

VECA_PIEPE  Kā PA tēma *sekss*, tā komentu rullis pilnā klāstā- visi griboši, varoši, pieredzes bagāti un ar pieredzi dalīties vēlīgi.
Es tik nevar saprast: ta kur jūs reālo laiku seksim ņemat, ja nakts vai diena, par to tik aktīvi virtuālo pļurkšķi laižat? :DDD

uz to uzsauktās tēmas autores jautājumu:
"Gribētu uzzināt pieredzējušu cilvēku ieteikumus." (c),...es ieteiktu praktisku iemaņu treniņus, ne virtuālajos padomos ieklausīties.
Ohujiņa PA uz padomiem atsaucīgu vīriešu ir pietiekoši, ta gan veci, gan jauni,...gan jau takš kāds no viņiem būs arī tik vēlīgs, lai pieteiktos tēmas autorei par praktisko iemaņu treneri.

Lai sokas!

VECA_PIEPE  "patrenējies.. varu pamācīt" (c): # 2019-03-14 20:27

Ārečenu, ta es takš teicu, ka neprasmē tēmas autore netiks atstāta!

baluba  Ja uzturēsi acu kontaktu tad redzēsi ko dari pareizi un ko ne tik.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu