Uzslava seksa laikā

Nupat izlasīju, ka sievietēm vajagot savus seksa partnerus paslavēt. Ja to nedarīšot, tad pēc kāda laika viss palikšot slikti! kā domājiet, vajag slavēt vai nē?

valmierietis333  Skaidrs ,ka pēc 10h seksa ir jāuzslavē partnere ,ka ir izturējusi un nav kājas atstiepusi!
Arī otrādi!

Epifanija  Vispar neatzistu skubinasanu un norades gulta - tagad dari sita un ta, sajustos ka skolotaja, ja virietis ir ticis lidz gultai, tad ari ir jabut gulta virietim, ne jaklust par stumdamu un grustamu, virietim ir jasajut sievietes sajutas un javadas pec sievietes uzvedibas un reakcijas, ta ir valoda, kura sieviete izsaka savas velmes un lauj virietim nojaust, kada paceluma vina atrodas, baudot sieviete nemedz runat... uzslavas var gaidit pec tam, kad process ir beidzies, maigi pie austinas

udenssieva  Mīļais,Tu man esi vislabākais,vis,vis...vis..... -Te pēķšņi vīrs jautā--"Ar cik daudziem tad tu mani salīdzini???!!!""

DanaL  Mīļais, tu man esi vislabākais. Es par to šodien atkal pārliecinājos.

Sienazutrenkataja  Ja abi smaidīgi un joko..uzslavas nav nepiecieśamas☺

Laimnese  Nekad nevienu neesmu uzslavējusi....pat nezinu, kāpēc....laikam nav bijusi vajadzība....ja tas abiem sagādā baudu....

baluba  Man liekas tikai normāli pēc laba seksa izteikti vārdi - Tu biji lielisks, man bija super labi, tu visu izdarīji brīnišķīgi ... un pateikt paldies, ja esmu saņēmis pretī to pašu, arī nevaru nepateikt.
Nez kādas uzslavas nezinu kam vajadzīgas, bet vārdi - Tu biji lieliska vai lielisks, man liekas tikai normāli.

Epifanija  Kadam ir vajadzigas uzslavas, kadam nav vajadzigas... kads zin kas jadara, kads nezina kas jadara gulta, galvenais ir lidz tai noklut :D ...isti makskernieku stasti!

baluba  Epifanij, makšķernieku stāsti ir kad baļķis vai dzenis :D

SKUTERS  Epifānīt, bet dot mājienu, kas Tev tā vairāk patīk taču vari. Ne obligāti vārdiem. Sievietei to vajadzētu saprast, nevis gaidīt, ka vecis atminēs visas Tavas slēptākās vēlmes un pēc tam teikt, ka viņš nekam neder. Neskatoties uz to, ka sievietes mūs uzskata par visas sieviešu domas spējīgiem atminēt gaišreģiem, tā ne tuvu nav. Atzīšos, mēs VISPĀR neprotam lasīt sieviešu domas. Es Tevi šokēju?

valmierietis333  00:10,

Ar tādu mūķeni gultā labāk nelīst!
Nedaudz jāpaskolo tā iedomīgā skolotāja:

***Neviena sieviete nav citas kopija, tieši tāpat ,ka visi ķermeņi nav vienādi , ir manāmas atšķirības ; arī rakstura īpašības daudz ko pasaka , katrai baudu var sagādāt kas cits , vienai patīk maigi ,citai kārtīgs hard , vienai patīk pieskārieni , citu tas besī , viena labprāt klausās rupjus vārdus seksa laikā un vēlas pērienu , citu tas atkal atstums , vienai patīk skūpstīties ,maigoties ,bet cita gulēs kā baļķis un vērtēs vai partneris spēj lasīt viņas domas un ķermeņa valodu!
Tieši tā pat ir džekiem , vienam patīk čubināties , ir erogēnās zonas, emocijas utt ,bet citam interesē tikai mazās galviņas rotaļa , viss pārējais paliek neatklāts!

Un to ,kas un kā sievietei patīk ,var zināt tikai pati sieviete , ja džeks būs stulbenis ,kurš tevi ņems kā kaimiņu Annu vai ieleni Rūtu ,maz ticams ,ka būsi apmierināta ar pieredzēto!

***Ir jārunā nepārtraukti , ir jādod norādes , klusēt varēsiet pēc daudziem gadiem ,kad viens par otru un otra vēlmēm zināsiet pilnīgi visu! Tad arī varēsiet ieslēgt fonā melanholisko valsi un viens otru ķircināt ,bet liela daļa līdz tam nenonāk ,jo nākas plēst traukus un meklēt nākamo mīlnieku-gaišreģi!

***Tādēļ jau ir tik ļoti daudz neapmierinātu un nelaimīgu cilvēku ,ka viņi vienkārši viens ar otru nesarunājas , sekss - tā ir komandas spēle , nevis divu pretēju komandu sacensība ,kurš uzminēs otra kvēlāko vēlēšanos un dabūs par to cepumu!

Ps. Es nekad nelīdīšu ar sievieti gultā ,ja pirms tam nebūšu viņu smalki izjautājis , kas un kā viņai patīk , kam dod priekšroku , ko drīkstu ar viņu darīt un kas skaitās tabu ,utt...
Tikai stulbs ērzelis gultā darīs visu ko pats vēlās, nesaskaņojot rīcības plānu!

Epifanija  Tadel jau tu neesi nevienas gulta, pat muukenes... :D
Ja man sitadas lietosanas norades izsniedz, tad es riebuma noversos.. man pasai patik ar visu iepazities un parbaudit ka kas darbojas:)) ...un ne ar kuru katru, esmu izveliga muukene:)

aija_69  Sekss tomēr nav saruna klasiskā izpratnē. Protams, tā ir intensīva komunikācija, un ļoti, ļoti svarīgi ir sajust atgriezenisko saiti, kā partnerim patīk tava darbošanās. Svarīgi uzzināt, ka to grib vēl un vēl un vēl...
Taču jau vecmāmiņa vaikstoties ir stāstījusi par jaunības kavalieri, kurš esot uzdevis jautājumu: vai drīkstu Jūs noskūpstīt? Viņa neapprecējās ar šo puisi.

Arī par sevi varu teikt, ka līdz šim
(c) ..nekad neesmu līdusi gultā ar vīrieti, kurš būtu pirms tam mani smalki izjautājis, kas un kā patīk, kam dod priekšroku, ko drīkst darīt un kas skaitās tabu..

Esam tik dažādi. Lai katram izdodas satikt savējo!

valmierietis333  20:23,
-Mūķenes mani neuzbudina!

Ir pavisam cits iemesls kādēļ esmu viens , vienkārši apkārt mūķenes ,kas pat nav gatavas runāt par normālām pašsaprotamām lietām ,
kur nu vēl tādas vilkt gultā ,nemaz nerunājot ,ka ar tādu vispār varētu veidot attiecības!

Man vispirms ir cilvēcība un tikai tad gulta! (tad labāk uzvelku savu mikimausa pidžamu - apskauju Gufiju ,noklausos vakara pasaciņu un čāpoju sildīt gultiņu - atkausēt no lāstekām!)

Epifanija  Tad jamaina portals, ja visapkart skiet ir muukenes, pie ka es vainiga, ka neviena vairs neuzbudina, pat dziedot slavas dziesmas un odas!

SpoguliitisTM  Uzslavu...? To ko man vajag es saskatu aciis... :) Bez vaardiem! :)

Tessa  vai dieninjas. lekcijas pirms gultas un gulta. nošauties.
valmierieti, atklashu tev briesmiigu noslepumu. ir viirieshi, ar kuriem pirms tam nekas pat tuvu nav runats, kas un ka patiik vai ko dariis un pirma reize jumtu nes nost bez visadam sarunam. nu un pec tam arii viss feini.
un ir tie lielie runataji. kad aiziet liidz dariishanai, tad japeta lustra. a cilveks censhas, elso un sviist. un tad otras reizes nav. jo garlaiciigi un nevajadziigi.
gadu gaita izkristalizejas tas vertiibas un jušana, un atrodas tads, kuru aprakstiiju pirmaja piemera. bez liekiem vardiem.
ta ka gulesi tu sava pidžaminja ilgi.

DanaL  Tessa, kā es tev piekrītu! Sametamies jaunai rozā pidžamai?

aija_69  Pirms sieviete nav satikusi konkrēto vīrieti, ..(c) ieskatījusies dziļi acīs.. un pēc Dievs vien zin kādiem kritērijiem un intuīcijas sapratusi, kā JĀ..
nav iespējams zināt, (c).. kas un kā patīk, kam dod priekšroku, ko drīkst darīt un kas skaitās tabu..
TO visu noskaidro kopīgi darbībā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu