Kādēļ, vīrieši, jūs dodat priekšroku kvantitātei, ne kvalitātei?

Kādēļ jums vīrieši ir vajadzīgas tik daudz sieviešu kā viss portāls, ja dažādību var izdzīvot ar vienu sievieti? Es saprotu, ka rodas vēlme atklāt sev kaut ko jaunu, bet, kādēļ, to neatklāt kopā ar vienu, patstāvīgu partneri, bet gan dodat priekšroku kvantitātei, cerot uz brīnumiem, kuri nebūs?!:)

SpoguliitisTM  Nu un to kvalitaati pats noveerteeju. Neuzticos tam kas rakstiits instrukcijaas vai rekomendaacijaas! :D Jo lielaakiem un smukaakiem burtiem rakstiits - jo mazaaka uzticiiba! :D

baluba  Brīnumi notiek gan ... gadās uzskriet arī uz kvalitāti :)

kvarts  Un ko pati kvalitatīvu varētu piedāvāt?....

janisb  Tas vairāk ir jautājums sievietēm, dažādību izdzīvot var tikai tad, ja tāda tiek piedāvāta :D

rihtigais  Tagad pasaulē viss notiek ´´uz apgrozījumu´´, kvalitāte pieejama visai šauram un ļoti bagātam slānim.

Chris1986  to "kvalitāti" jau tikai viņas pašas sev piedomā. Ja būtu patiesi tā kvalitāte, tad diez vai kāds vēl ko citu meklētu

Vilksatkal  Sievietes jau arī neviena nesūdzas kad dod 2 vai trim , un arī uzreiz vienlaicīgi …. visas ir kaifā no tā ka visi caurumi aizpildīti !

valmierietis333  09:39,
Neesmu plātīzers , es tikai profesionāli reklamējos , lai ziņa aiziet līdz īstajām ausīm - tās zinās ,ko ar to informāciju iesākt, ir jāprot sevi pasniegt - kurš tad sunim to asti cels ,ja ne pats!
Īstā sapratīs!

Iedomājies , dzīvoju es ,kaut kur paralēli dzīvo tā mana izredzētā , bet mēs nezinām viens par otra eksistenci - pēkšņi abi ienākam dzelteno lapeļu saitā un atrodam viens otru pēc manām norādēm - mīla mūžīgā , laime pilnīgā!

Cits to meklēšanās procesu uztver tā ,ka jāpārguļ ar visu Latviju un tad šķiros ,kura tad galu galā būs tā saderīgākā , bet man neinteresē visas , gribu tikai savējo...

Esmu viens no tiem retajiem ,kurš zin kas ir , kas zin ,kas viņam patīk un kas nepatīk ,ko vēlas un ko nevēlas!

Tādēļ savās norādēs atklāti norādu (esmu atklāts cilvēks ,vienmēr gatavs visu izrunāt) ,ka baļķi , naudas maki ,zāģi un klaidones mani neinteresē!

-Man ir skaidrs piedāvājums ,bet diemžēl tas neatbilst pieprasījumam , tādēļ arī nekas nenotiek.
Turklāt cilvēki ir pārāk primitīvas būtnes , es godīgi sakot , neprotu īsti ar viņiem sarunāties ,jo viņi nepārtraukti visu pārprot - tādēļ nākas pārsvarā sarunāties pašam ar sevi , jo tas vienmēr mani sapratīs no pusvārda !

-Godīgi saku ,es te gadiem ilgi uzturēties neesmu sataisījies , šajā varžu dīķī vardes tādas saskābušas - vēl krējums sarūgs , man patīk jautrākas , pozitīvākas , smaidīgākas ,gribošākas - te pārsvarā tāds dzīvē un pasakās vīlušo klubs - viss sērās noskaņās - atgādina bēres!

´´...nez, ko saka par tevi sievietes pashas?´´
-Nav man ko slēpt, viņas vienmēr saka : ´´O-JĀAA!´´
Un tās ,kas nav pamēģinājušas un iepazinušas mani - vienkārši kož sev pirkstos un cieš klusu ,greizsirdības māktas!

Un jā , man pavasaris pa galvu dod - plaukst puķītes un sievietes , dzied putniņi un ūdens strautā dzestri čalo! ;)
Dabas priekšā esmu nespēcīgs.

VECA_PIEPE  Jāsarauj ko var un jāsarauj, kamēr vēl iespēj,...lai vecumdienās ir par ko copes lietās ar citiem opīšiem PA pieredzē dalīties! :D

baluba  :D tieši tā Piepe, un vēl mazdēliem palielīties :D

RebelXO  Man jau liekas nevis kvantitātei, bet pirmās reizes sajūtām.

Pillerina  Nu re, valmierieti esat izēduši, šim uzbrukdami. Viens interesants savu domu paudējs ar pareizu gramatisko rakstību mazāk.
Paliek aizvien skumjāk šai klubā, citi nāk tikai ņaudēt un ņerkstet par nedabūto un nedabūjami.

Nate  Pillerina, Tu tiešām lasīji tos garos valmierieša palagus? Nekas, rīt vai parīt ienāks ar citu niku.

Pillerina  Kāpēc nelasīt?
Vai tad jūs labāk atzīstat greja 50 nokrāsas? Un račko mežģīnes?
Kam tad citam šis oholv ir domāts, ja ne lasīšanai? :-)

Trakmens  es nedodu priekšroku kvantitātei. ko man tagad, nošauties?

Ventish61  Ja nav kvalitātes, nav seksa! Statistika nedod neko un nevienam! 2019-04-16

Felde  Kadam virietim anketa rakstits-apmierinasu visas dailaas meitenes,bez gumijas.... neciesu taas! Nudien,nesaprotu,kas notiek 54g viriessa galvaa! 2019-04-16

fargo  nassa. neviens! neviens vīrietis negrib 50 čiksas. nav tādu. nav. pa zilbēm - na.av.
bet tie, kam ir sapista galva, vai sapista dzīve, tie jau nevis grib 50 zaķus, bet kaut ko, kas viņus nogādātu imaginarā laimes zemē, kur ir labi.
tu saproti taču, mēs te maisamies pa akvāriju, kur septiņiem no desmit rati kādā uz ceļa ir salūdzuši. es to nesaku, lai kau kā nievātu, bet tā ir problēma. un kāds to risina kā inžinieris, mēģinot salabot savus ratus, bet kādam ienāk prātā galvā sajātas idejas. apkārtnes ietekme to dara.
nav uz pasaules neviena vienīga vīrieša, kurš būtu laimīgs ģimenes dzīvē un tomēr drātētu 7 jaunavas. kādam perversam kretīnam ir jābūt, lai šito dabūtu kā dzīves jēgu? salauzsts. nav pamata. tad viss ļogas, tad rodas idejas, kurām citādi... meh, ej ka tu tirst sātan ar saviem grjobaniem kārdinājumiem. negribu es tās sievietes. smukas, jā. zinu. negribu. ko tu man vari dot? rīt!? šodien trekna putra, rīt vērmeles, tas ir tavs cienasts.
kas uz to ķeras, nozīmē problēmas.
vīriešiem nevajag 50 vāveres mēnesī. nevienam. viņu galvas ir pilnas ar atkritumiem, ar ko tos saindē ganrīz viss, kas ir apkārt, ja vien... ja vien tev nav bruņu.

tāpēc, "viņi" nedod priekšroku dzīvei, kas ir nekāda. pat ja to izvēlas, tad tāpēc, ka ir sajāta dzīve, sajāta galva. tā notiek, bet tā nav nekāda norma. tikai iekš oho liekas, ka tā ir. ja izlien ārā, tā nav.
2019-04-16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu