Vai meklēt vecaku sievieti ir nosodāmi?

Jau kādu laiku meklēju vecaku neratnu sievieti spēlem, bet Tadu kr maz. Iemesls?

mirga  Necik sen te šāda tēma jau bija. Nosodāmi nav. Tomēr daļai sabiedrības ir sava morālā nostāja, rāmji, kurus citi nevar pārkāpt, citi var. Cik cilvēku, tik viedokļu.

dardedze  1.Verdikts:strīpainie ar strīpainiem, punktainie ar punktainiem ( vecuma ziņā )
2.auditorijas pīkstieni, ka necik sen te šāda tēma jau bija.
tiec tam pāri, autor-ka tava vienīgā atbilstība ir vecums
bet ja par tēmu-perversi tas ir

SpoguliitisTM  To 21:23. To piedaavaat nebuutu zoliidi! :D Es piedaavaaju to kas ir. Faktu, bet ne nikus vai nummurus. Tie pashi sabirst pastkastee. Lai gan pilniigi lieki. Reti kura interesee. Tas pa visaam grupaam.

Pillerina  Tas ir tjipa peintbola spēlēm, ja? Visām jau šaut nepatīk, vienīgi huntinglady kluba piekritējām.
Varētu uzaicināt uz spēli: pļaviņas nopļaušana, siena zārda salikšana uz ātrumu, ruberoīda nomaiņa šķūnīša jumtam, rožu dobes uzrakšana. Oi, svīšana, sviedrēšana un citi fiziski rotaļu elementi :-)

Ievina44  Jautri palasīt komentārus,kādreiz kad man bija vairāk brīva laika,tad vislabāk izdejoties un iztrakoties uz deju grīdas bija ar jaunākiem.Mana vecuma kungi lielākoties šajā ziņā ir garlaicīgi.Bet daži komentāri liek aizdomāties un paskatīties uz sevi no malas.Vai tiešām pēc 40mit kļūstam vecas bekas?!

mirga  Cik jūtas vecs- tas atkarīgs kādi tarakāni mums katram galvā. Mēs nekad vecas nekļūstam tikai mums ir 18 +pieredze!

valmierietis333  21:41,

Tak nedrīkst zārdus uz ātrumu krāmēt:

1) kvalitāte pieklibos , līdz ziemai nenodzīvos - nāksies pārkrāmēt - tādēļ prātīgāk būtu - lēnāk brauksi tālāk tiksi; esmu redzējis tādus haltūrniekus ,ka tik samest čupā!

2) pēc sakrāmēšanas, ar saimnieci divatā jālien zārdā iekšā (vecs tautas ticējums ,pie tradīcijām jāpieturas ;D ), tā teikt , pārbaudīt kvalitāti ,priekš tā arī vajag sataupīt enerģiju , nedrīkst skriet ar izkārtu mēli ,lai tikai izrādītos! Tak negribētos lai tas viss sagāžas virsū!

-Beidzot viena kārtīga sieviete ar īstu domāšanu (pat siekala notecēja ,knapi saķēru to), darbi ar tādi pieņemami ,
ne tā kā tām pilsētniecēm , kurām tikai šopings , telefons un pasaules apklejošana interesē - paralēli vēl princešu prasības un izcenojumi!

Ievina44  Mirga,mani tarakāni vel ui,ui tik reizēm ikdienā piemirstas par viņiem.

Ievinjata  Oi, kā mani kā jau vecāku tanti, kaitina šo jaunēkļu tukšās vēstules ar savām rotaļām. Toties izsmējos par asprātīgajiem komentāriem

av2  gribu.lv neder?
Nopietni , kur probleema, simtiem sieviessu, saakot no 18, beidzot ar 118....
Klaat neviena neko nepiedaavas,itsevisski oHo...bet , kas zina. Vispaar izmet ssito no galvas. Normaali..sit kanti, gan jau kaada atsauksies, jo arii 50 gados vinnam ir...aij, aij, cik daudz sexy ideju.Man , mana jauniibaa, bijaa viens piedziivojums, taads. Un tad, iedomajies tikai, nebija ne interneta, ne mobiilo telafonu, ne gginsu, ne naikes, un pat gumija ...un riepas masiinai bija deficiits (zini, kas tas par zveeru, a? )

valmierietis333  Man personīgi galīgi neiet ar to glibulv , ielieku konkrētu sludinājumu , bet man raksta tikai meitenes no Ņižņijnovgorodas , lai gan priekš manis jau Rīga skaitās tālu!

Kā arī pāri aktīvi piedāvājas , bet mani tas neuzrunā , es vēl saprastu variantu ar 2-3 sievietēm ,bet ar džeku negribu dalīt gultu! Lielākā problēma ,ka negribu tādu ,kas kniebjas ar visiem ,tad jau labāk kādu lelli iegādāties!
-Tur tā lieta , nebija sātans to internetu izgudrojis , skuķi nezināja ,ka eksistē arī citi džeki , tagad samaitātas - zin ka pogas attālumā jau ir nākošais ,ja šajā kaut kas nepatiks!
Un cik tur palasu ,tur viss tikai ap naudu grozās ,vienalga kuru sadaļu skaties - skuķi slauc muļķus , bet muļķiem nekas cits neatliek ,kā vien maksāt ,ja grib prieciņu un papildus vēl kādu zarazu noķert!

-Man atkal intelekts neļauj par to maksāt - tik izmisis neesmu!

22:21,
-Pēc 40mit sievietei viss tikai sākas ,pēc 40mit sieviete ir kā plaukstošs pumpurs ,bet pēc 50mit jau atvēries zieds!

lapukoks  ...nosodāmi? Nu ja jau oficiālās aprindās gejus, lesbietes un citas minoritātes grib legalizēt, tad par vecākām sievietēm nevajadzētu piesieties. Vienīgi...ja viņa pati to gribēs,..
Sieviete, kurai nerātnības ir bijušas vairāk nekā viņa to grib - tādai nerātnības neinteresēs.
Bet ja sieviete sevi nv realizējusi kaut kādā vecumā, tad viņa zemapziņas līmenī šajā vecumā gribēs atgriezties un tas bieži vien redzams pēc ģērbšanās stila. Bet ko viņa šajā vecumā grib sameklēt,...varbūt pašai nav īsti skaidrs. Tas jānoskaidro kopīgi...

rokons  Iemesls vienkāršs - nav interesanti. Spēlēt var tad, ja spēle liekas interesanta un patīkama.

korneelija1958  Domāju ,ka vecāku sievieti meklēt nav nosodoši ,bet jābūt tomēr mēra sajūtai gadu starpībā.Ja ir liela gadu starpība tad tomēr sieviete piedomās kā viņa izskatīsies pretstatā pret to jauno gribētāju.Protams ka jutīsies neērti jo vairs jau nav jauns rožu pumpuriņš un ja vēl paklausīsies te dažu labu ko saka par sievietēm gados tad vispār vairs neko nevajag.Sievietēm labākajos gados nepietiks tikai ar to ,ka solāt neaizmirstamu keksu un varenāku kā citiem galveno darba rīku.Gribēs lai abas galviņas strādā un zina kāda nozīme katrai ir.Katram vecumam ir savas vajadzības kuras cenšas atrast.

junijs  lai pirmo akmeni met tas, kurš nav uzkāpis pa pāli vecākai...bet lepoties ar to gan nevajadzētu.

valmierietis333  ´´Ja ir liela gadu starpība tad tomēr sieviete piedomās kā viņa izskatīsies pretstatā pret to jauno gribētāju.´´

- Nu kamēr nodarbojas ar lielu domāšanu , tikmēr vilciens aiziet un jaunēklis jau pie nākamās klauvē! Pēc tam atliek tikai noskatīties ,ka laimi palaidusi garām!
Ja visi aizdomātos ,kā viņi izskatās no malas - tad viņi no kauna pat no mājām laukā nelīstu!

korneelija1958  Laime jau liela ja kāds jaunais piesakās iztīrīt aizaugušos dīķus.Kur nu mums ko vēl dabūt!Aiz laimes vajadzētu izkust kā sniegam par tādu uzmanību.Dzīvo badā un nesaprot kur tā lielā laime.Laikam būs jāsāk laboties !!!!

druskupagrozishos  Gribas uzdot pretjautājumu - kāpēc meklē vecāku sievieti? Lai nebūtu nekādu saistību, nekādas atbildības? Tā teikt, lai viss būtu un nekas par to nebūtu? Tā nenotiek, veco zēn!!!

runcs51  Laikam jaunās nedod,tad nu cer uz vecākām.....

valmierietis333  10:30 ´´Gribas uzdot pretjautājumu - kāpēc meklē vecāku sievieti?´´

-To pašu jautājumu gribas uzdot pretī ,
kādēļ jaunās meklē vecus večus(vai tad jaunajiem nestāv?) ,
kādēļ vecie veči meklē jaunās (vai patiešām sievas nedod?)?!

-Un kādēļ tā saucamā vecā nav pelnījusi kārtīgu kniebienu , kārtīgu kniebēju ,kamēr vīrs blandās riņķī skrienot pakaļ jaunajām , vai strebj dziru kādā krogā!?

Jaunās tak mūsdienās ir bālas ,vārgas un nespēcīgas , neko vairāk kā mobīlo un bankas karti nespēj pacelt ,par seksu nemaz nerunāsim - jau mineta laikā būs paģībusi ,jo sēž uz netā sagramstītas diētas!
Izlepušas ,neprot novērtēt kārtīgu kniebienu , viņām pretī uzreiz vajag ceļojumu vai jaunāko ipoda krāmu!

Ar to arī vecākās ir daudzreiz labākas , jo prot atslēgties un izbaudīt procesu! Turklāt daudz reiz dabiskākas , nav silikoni visās vietās sabāzti un zivju lūpas!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu