Kādam ir jābūt džekam lai sieviete maksātu par seksu?

Džeki dažkārt izmanto prostitūtu pakalpojumus,bet kā ir ar cien.Oho sievietēm?Vai būtu gatavas maksāt par seksu?Tāpat jau kura katra nevar dabūt par brīvu,tad vismaz par naudu varētu nopirkt un pat diktēt savus spēles noteikumus.

Vilksatkal  Jābūt ar vismaz 25 cm un vairāk , ….. nu tāds kā ērzelim !

Eneile  13:20. Nepareizi.
Ja sievietei gribas seksu, viņas seksualitāte plūst pāri malām un ir kā mušpapīrs vīriešiem, līdz ar to, viņa var būt bezjēgā neglīta, bet vīriešu rindiņa viņai pakaļ staigās.
Savukārt, ja sievietei sekss nav tik aktuāls, ka acīs cērtas, viņai i prātā nenāks tādu pirkt. Sievietēm tomēr daudz biežāk ir vajadzīgs otrs cilvēks blakus, nevis trenažieris.

Agate9  Un divi vienā vispār nav iespējams satikt...

gertrude  nu re, kā jau teicu - īpašs glupums, nekā personīga.:)

ne_meklejumos  Ak jē, ko var sarezģīt lietas, sievietes pelna pietiekami labi un negrib dzīvot kopā ikdienā ar nemīlamu vīrieti lai tik pie seksa tiktu, bet organisms prasa savu. Labāk samaksāt un aizvērt durvis procesam beidzoties, nekā dzīvot pretrunā ar savu es vai tēlot jūtas kuras nav.

vilks28  Tai tantei ir jābūt baigai feministei , te tādu domāju naff daudz. Te meklē lowi un taureņus ,bet tiek pie makaroniem.

guntina123  Domaju ,ka sajos laikos seksa trukumu neizjut neviens,veikala plauktos stav gan prieks sievietem ,gan viriesiem ,lai apmierinatos

valmierietis333  Ir jātēlo nepieejamais ,tad tava cena kāps , ;D ;D ;D

skaidrs ,ka neviena izmisušajiem nemaksās / visticamākais izmisušais nemaz līdz cenas nosaukšanai netiks , jo būs jāizmanto ātrā piedāvājuma kupons , citādi vilciens aizies!

Jurijs55  No sākuma biju pārlicināts ka sievietes autoru izsmies un padzīs, kā jau bija precedentos, bet apmaldījos šoreiz.
Popzvaigznei viņam jābūt, mega-pop-zvaigznei lai simtiem sieviešu gribētu par jebkuru cenu ar viņu pārgulēt.

Cemodans  Sievietes par seksu nemaksā, ja viņām ļoti gribās tad piepűš vaigus izdala fluīdus un astē uzreiz vīriešu vesels bars. Ja sieviete grib seksu, izsauc santehniķi, savaldzina, dabū seksu, bet samaksā par pilošo krānu.

Mazaa_naarinja  Kādam jābūt?
Nuuu, pirkt netaisos nevienu, bet domājams - gan jau, ka nenolietotam tik traki, kā tēmas autoram, kurš vairs nav spējīgs izturēties pieklājīgi:D
(noteikti sekos kāds aizskarošs komentārs, viņš jau citādi nav spējīgs :P)

burleska  27 gadus jaunam, 180 cm garam, 15cm, skaisti veidots :) 75 kg svaram, labi koptam, katru dienu duša, bet ne odekolons vai deži, skaisti zobi un smaržīga mute, laba fantāzija, patīk visādas spēlītes :) (ne dator :D ) Gudrs intelektuālis ar labu humora izjūtu :D /aizeju padomāt, ko vēl nepateicu :D

TrueBlue  Labs jautājums!!! Es noteikti nopirktu pakalpojumu! Jo tad varētu izvēlēties ko gribas, pēc tam nav atbildības, pirms tam nav jāmeklējas, nav stulbu jautājumu un nav smadzeņu čakara!

valmierietis333  21:08 ,

-Tādi eksistē arī !?

Noraksturoji mani - vienīgi ,tad man bija 8 gadi! ;D

Tiesa ,tolaik nebiju intelektuāls un datoru nepazinu ,bet fantāzija jau tolaik bagātīgi strādāja , kur nu vēl bez visādām spēlītēm!

burleska  Nu esi bijis traki ātraudzīgs, ja tādi parametri Tev bija 8 gadu vecumā :D A par eksistenci- nu es maz riskēju, ka kāds varētu pieteikties, un mans maciņš ir drošībā :D

av2  Nu re, te arii ir atbilde uz muuzziigo te jautaajumu, kaapeec daamas te pusmuuzzaa ....ciitiigi sskkiraties, un esat vienas. Juus esat ar mieru pilniigi noteikti MAKSAAT....lai peec forssa randinna , LAI SEX NEBUUTU ! Paradoks, vai kaa? Tiessaam ir tik......ka vispaar neintresee vairs? :(
Man ta vienalga, bet skumiigi lasiit vissu ssito :(

valmierietis333  00:17,

Tādēļ arī vienmēr nesaprašanā pavīpsnāju ,kad lasu ,ka sieviete meklē 70-90 kg vīriešus , jo personīgi priekš manis tas skaitās tāds puiku svars(nekā personīgi - vērtēju pēc saviem parametriem) ,
vēl saprotu ,ka 160-175 cm gariem vīriešiem tas varētu būt normāls svars , man pēdējo reizi zem 100kg bija kaut kādos 15-16 gados , man smagi kauli ,

bet interesantākais ,ka tajās anketās sievietes meklē 220cm garus un 75 kg vieglus , es personīgi nespēju uzburt ainu , nez kas tas par diegu , (ir aizdomas ,ka viņas tādus nemaz dzīvē nav redzējušas ,tikai sapņo par debesskrāpjiem ,pašas blakus stāvot šim knapi līdz kulei aizsniegtos)
un kur viņa taisās viņu guldīt , tāds tak visu istabu aizņems , trīs gultas vajadzēs sabīdīt kopā ,lai tikai šis varētu izlaist kājas ,vēl arī nedrīkst aizmirst par zemes piespiedējspēku , kas vēlākos gados var atspoguļoties kā nopietnas muguras problēmas!

Es mazāk vietas aizņemu , tikai trīs durvju skapis istabas kaktā, vīrs kā dižozols, iztieku ar vienu gultu - nevajag kājas ielocīt blakusistabā !

Ps. Nu pat atcerējos , nezinu vai tie patreizējie parametri ,bet wikipēdijā uzgāju Porziņģi - ~220cm un pat tam diegam ir ap 110 kg , un tagad iedomājos kāds izskatītos Porziņģis ,ja viņam noņemtu tos 20-30kg , viņš tak pēc anorekša izskatītos!

Bet dāmas par tādiem vien sapņo , nu vismaz pēc viņu anketām spriežot , nu nevaru viņām aizliegt pasapņot!

burleska  21:08 Nav tik traki. Priekš 180 garuma 80 kg- tā ir pavisam normāla komplekcija. A par to 220 garus un 75 kg vieglus- tie nav kārtējo reizi paņemti galējie punkti no intervāliem- no... līdz...?

valmierietis333  Runa iet par maksimālajiem atskaites punktiem...

Un gana daudz redzēts : līdz 220cm ; līdz 75kg , un tad maz ticams ,ka tas svars domāts īsākam augumam! Tādēļ arī ir tas izbrīns!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu