Ņammīgais rimings!:D

Paskatijos te vien dien porņikus,kur zaķi laiza večiem dibencaurumus tāaa it kā tie būtu ar medu nosmērēti.Veči pat apsēžas zaķiem uz sejas un riktīgi izbraukā ģīmi ar savu pakaļu un zaķi no labsajūtas kunkst.Tad nu domāju vai ir sievietes kurām tiešām patīk to darīt?Vai nu tas tikai porņikos tā rāda?Bet no otras puses,ja jau tie zaķi piekrita tādam "darbam"tad jau laikam tomēr patīk?Ko par to domā cien.Oho sievietes?Vai varētu savam vecim sniegt tāda veida baudu?

anis  Nu ja-visu! Te viens tautudēls jau sēž-nesaprata viņu! Mazliet pažņaudza,bet šī pavisam beidza elpot...

Epifanija  Tadel nevareju saprast ko tie veci seit ar gadiem sez un ko mekle luk ko viniem vajag dibenlaizas fui! Vajag tacu uzreiz likt kakas uz skiva un laizit esog tada perversiba pat Hitlers ar tadu esot saslimis rijis sudus un keris kaifu tapat ka limi ostit

nazis  Epifanija 23:09
Te ar kakām nav nekāda sakara. Normāli cilvēki pirms seksa kārtīgi nomazgājas un izmazgājas. ja Tu to uzskati par perversiju, tad tā ir tikai Tava problēma. Biežāk ar šo paņēmienu apmierina sievietes un patīk viņām pat labāk, kā kunilings, arī vīrieši nav izņēmums ... tā šķiet.

av2  ja miileejoties sava, vai miillota kkermenii ir kautkaadas tabu zonas, tad taa ir taa konkreetaa paara dariissana/probleema.
Par pornnukiem, nu...filmaas par karinnu arii tak ssauj "pa iisto", vai nee? :)

Ellocka  Tie, kas dara, neapspriež. Un nedara ar apspriedējiem (un citiem tizleņiem).

ramazoti  Līdz debilitātei perversi palietotais palietotais. Lai tevi ar putina pakaļas uzmaukšanu galvā ņammīgi palietotu vismaz minūtes piecas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu