Brajera no seksa

Ļoti interesē daiļā dzimuma viedoklis par šo jautājumu. Esmu kopā ar meiteni. Mums abiem vienam pret otru ir jūtas. Pēc iespējas biežāk cenšamies pavadīt laiku kopā. Esmu diezgan kautrīgs. Tāpēc par un ap seksa jautājumiem sākām runāt salīdzinoši nesen. Bija sajūta, ka viņa to vēl nevēlas. Vai arī, ja es kļūtu pārāk brīvs, tiktu atraidīts. Bet izrādījās, ka ir pavisam pretēji. Viņa to pat ļoti grib. Arī es. Bet viss nav tik vienkārši. Viņai ir sava veida barjera, jo ir daži lieki kilogrami. Tiešām nekas traks manā skatījumā. Bet viņa kautrējas no sava izskata. Baidās, ka pilnībā izģērbsies un man varētu nepatikt tas, ko es ieraudzīšu. Nav viņa tik smaga, varu pacelt un uz rokām nest. Es ar viņu pārrunāju šo jautājumu. It kā progress ir, bet ne līdz galam. Varbūt būtu kāds ieteikums tieši no daiļā dzimuma puses šajā jautājumā. Kā mazināt un novērst šo barjeru.

Chris1986  Kādas vēl jūtas? Man arī ir jūtas pret krēsla kāju, kad tumsā uzskrienu tai virsū. Ai, nu, vispār jau jaunībā visi parasti sublimē vajadzību notrāzties ar kkādām cēlām jūtām vai pazīmēties čaļu priekšā, ka "ir viss kā visiem". Ai, da labi, lai tev veicas - es ar tam posmam esmu gājis cauri, bet nu jau labu laiku kā "esmu garīgi to pāraudzis" :D Vienu gan esmu sapratis, vīrietis viņām vajadzīgs pavisam citiem mērķiem, nekā tev to saka. Un visu laiku tiek nežēlīgi manipulēts

miglainaa_plava  Ja tev ir nopietnas attiecības, tad kāpēc tu te meklē iepazīšanos ar citām?????
Tas ir tas, kas man vispār nav saprotams.

av2  Sievetes ir lloti, lloti dazzaadas. Viena grib lai aplido ilgi, otra lai.."gaazz garzemi" pirmajaa randinnaa. Knifs ir...sajust to. Principaa, man gan jaasak, nesajust to...ir jaabuut diezgan trulam. It sevisskki, ja ir taa..love iista.
Un veeel, ar pareizu pieeju, iejuutiibu, miillumu... veel neviena nav bijusi ne-pretiimnaakossa, ja ir abiem iedvesma lai buutu sex. Vajag dariit, un nevajag gaidiit, ka vinna daris. Sievietes neatgruuzz.

ponytail_PA  Jau pats formulējums “lieki kilogrami” norāda uz attieksmi. Nekas tev nav vienalga. Ja būtu, tad otrā cilvēkā nekas nebūtu lieks, un to ne sev, ne viņam, ne kādam citam tā nenosauktu. Ja ir vēlme otru cilvēku kaut kā uzlabot, tad tas nav tavs cilvēks. Un ja jāpārvar barjeras un šķēršļi attiecību sākumā, tad - kāda velna pēc vispār tādas attiecības? Seksu nevajag kā patīkamu attiecību papildinājumu, it sevišķi, ja ir jebkādas barjeras. Tad labāk palikt draugiem un rītos kopīgi skriet.

Karmensita  ai ai

un kurš tad to informāciju labos...

borzomi  Kaut ko nesaprotu-"Progress ir,bet ne līdz galam."(c)
Tas ir...neieliec līdz galam vai kā citādāk???

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu