Ko darīt, ja vīrietis pēc orālā saņemšanas, ne uz ko citu neparakstās?

Varbūt vīriešiem nemaz normālu seksu nevajag vai ir bail? Vai kādi citi aizspriedumi? Un kad būtu pareizi sniegt orālo - pirms seksa vai tikai tad, kad izpildījis savu tiešo pienākumu - normālo seksu? Vai tikai tad, kad ir stājies nopietnās attiecībās?

Naktsputns1955  ko nozīmē pēc orālā saņemšanas? Tas ir, kad viņam iedod pasūkāt, vai otrādi?

ornika56  Suti dilles to virieti, kam Tev tads egoists.... lai iet un rauj pats sev kepa....

Garoznieks  Varbūt iesākumā nenoved līdz kulminācijai ... paķircini, tad pamainās lomām... Dzelzceļa pārbrauktuve pamainīs agregātstāvokļus, līdz pēcāk arī dzimumakts turpināsies ilgāk (domāts, ka šķepnesējs būs norūdītāks un ilgspējīgāks).

Jā, un vēl – ieklausies Valmierietī, neaizmirsti paēdināt, citādi atdeve nebūs gaidītā :D :D:D

riebekle  Garozniek, ar pilnu kuņģi nekāds prātīgais seksiņš nesanāks, tāda tusnīšana vien. Labāk, kad izsalkuši. :)

AivarsN  Kad cilvēki nodarbojas ar seksu mīlestības vadīti,tad viņiem nerodas jautājumi par otra ķermeņa izmantošanas noteikumiem,jo saplūst taču dvēseles.

Garoznieks  Riebeklīt, labi labi...:) tad starpposmos lai paēdina.
Ja vispār "dons kihots" vēl spēs un gribēs doties izjādē pēc piedzīvojumiem. Ja nē, tad pendeli un uz lauku bietes kaplēt :))

Geisha  Tu jau kā pie bada. Kā iebāzi mutē tā līdz galam. Labi vēl ka nenokodi.

Te jau ir tā seksošanas un mīlēšanās atšķirība. Ja cilvēki mīlējas tad nerodas problēmas, jo viens otru pavelk un samīļo. Turpretī pie seksošanas strādā kā Stahanovietis - ātrāk bet ne labāk.

korneelija1958  Kāpēc viņam uz ko citu parakstīties ja jau visu ko vēlējās saņēma.Uzdot tādu jautājumu tas gan ko vērts tagad vismaz visi vīrieši zinās kurā dārziņā nav aršana!!!!

neko  Tak elementāri, tu viņam tā īsti nepatīc, ja patiktu pats gribētu vairāk.

Epifanija  Es domaju ka vins nemaz vairak pat neko nevar izdarit pat roku pacelt pec autores orala veiksanas tak esi vinam drosivien pedejo sulinu izpumpejusi ara butu velams parbaudit vai vel ir dzivs! Ta ir ka nezin kas jadara un keras uzreiz versim pie ragiem luk un vecim vairs neko nevajag!

herera  pasūti viņu dirst

Epifanija  Kadel vispar tas butu sievietei jadara virietim kuram uz vinas nestav! Nav ko nakt ar mikstu uz sadu pasakumu sieviete oralo sniedz virietim pie atkartota piekta piegajiena kad jau viss pulveris ir izsauts bet gribas vel un sieviete velas atdarit ar to pasu ko ir sanemusi no viriesa un ir velesanas to darit pasai ne piespiedu karta se tev mana desa! Dazi jau galigi ir palikusi par kretiniem un izmanto tikai duras

Garoznieks  Epifānij, ko Tu šovakar dari? :))

riebekle  Garozniek, nu kā vakar izdevās? :))

Garoznieks  Nē taču! Es taču muti brāķēju :)) Es vairāk kā tas ŠIKO no Grāfienes Monsoro. Kad nonāk līdz lietai, es kā zaķis, krūmos :))

riebekle  Garozniek, tad man svītrot to rezervēto 2023.gada 5.jūniju?

Garoznieks  Eh, lai jau paliek. Zaķim dūša šad tad arī parādās :))

baluba  Nevajag jau uzreiz izsūkt tukšu, pieej prātīgāk:) ..... līdz galam izsūc pēc pirmās - otrās reizes normāla seksa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu