Kapēc šķiro pēc vecuma?

Sveika! Nevaru saprast vienu! Kapēc sievietes vēlās tikties tikai ar nedaudz jaunāku vai vecāku vīrieti.
Es pieņemsim dodu priekšroku krietni nobriedušākai sievietei. Man patīk ka viņām ir mazāk kompleksu kā jaunajām.
Vecāka nesatraucās par lieko apmatojumu un dabisko aromātu,jaunās ir izdzītas plikas un samazgātas līdz nejēgai(pilnīgi nebaudāmas) smaržas nav un garšas ne tik.
Esmu dabiskuma baudītājs, un patīk sniegt baudu gribošai sievietei. Ar ko jaunāks ir sliktāks par vecāku?apmierināt dabas likumu var kā jauns tā vecs. Svarīgs jau ir rezultāts.
Vai tie ir kādi aizspriedumi, bažas par formām?
Kapēc sieviete nevar atmest visas tās muļķības un paņemt to pēc kā kāro. Vienkārši jābauda to pēc kā ķermenis un prāts tīko. Dabu nepiemānīsi! Un vecums nav šķērslis,svarīgi ir gribēt.

av2  Taa nav. Un kaa var.."izmazgaat" ...tik pamatiigi, ka nav ne ..smarzzas, ne garssas...uzbudinaatai ??Sieviete, kad ir sexy noskannojumaa, un to rada pamataa viirietis , ir lloti, lloti....smarzziiga, dabiigi, smarzziga, garssiiga ..lai cik ssampuunos buutu peldejusies iepriekss utt.
Par gadiem, nedomaaju, vajag tikai rakt. Atradiisi iisto. Nevajag tik lloti...iespringt. Varbuut paaraak tiessi to sex piedaavaa, katrai sievietei ir...sava pieeeja vajadziiga.Ir jaabuut "degunam" , lai sajustu ko vinna gaiga no...viriessa .

Luusila  Nu i problēmas kucēnam.
Vecenes nedod.
Un jaunākas pārmazgājušās.

Marija_Anna  Man nav ko piebilst.
Anis izteica visu.
Tas ir cits līmenis.
Tīrā fizioloģija ir garlaicīga .

111zaagis111  Kārumnieks 666 raksta sievietēm kā žigolo klientēm. ? Reklāmraksts ? Tad viss OK.

Ja nē - tad piekrītu Ansim un Marija, Anna.

Felde  Drikst jautat,kads ir tas vecums,kad sieviete parstaj par sevi ruupeties? mazgaties? smarzzoties? un par tiem muuzzamezziem....-domaju,ka pat 80gados vel niicinassu to! neciesu! un iesaku ari viriesiem to ierobezot... :) Bet sis ir tas,ko sauc par gaumes lietu.katram savs,un nevajag satraukties,meklee-lidz atrodi savai gaumei atbilstosu,skaties uz dzilakiem laukiem,tur dabas bernu gana... :)

valmierietis333  Puikiņ ,tev prāts nenobriedis - viena viela smadzenēs sakāpusi - par seksu tikai cepies , tādēļ arī tās nobriedušās uz tevi neskatās , viņām tu esi tikai sīks nenozīmīgs tarakāns ,kas rāpo pāri ceļam!

-Gribi kļūt viņām saistošs , ar steigu ņem grāmatas rokās un sāc krāt zināšanas , pretējā gadījumā ar tevi viņām nav par ko parunāt! Un tici man - sekss viņām nav pirmajā vietā , kad atradīsi atbildi , kas ir pirmajās vietās , tad arī vari cerēt uz viņu uzmanību!

Pēc tiem tekstiem ,ko esi sarakstījis, tu man atgādini noslienājušos tīni , tādēļ nebrīnies ,ka viņām esi tikai puišelis!

-Atcerējos , ej uz gribulv un tur vienā sadaļā var atrast arī nobriedušās dāmas , tiesa viņas par To prasa naudu , bet tas tak būs sīkums ,vai ne ?!

ps. Par dabas likumiem runājot , tu pat tos neesi apguvis... Vispār jau daba nav paredzējusi savest jaunu tēviņu kopā ar vecākām mātītēm , ir tieši pretēji ,sugas pastāvēšanai daba visus pāroties gribošos dzen pie jaunajām meitenēm ,lai tās laistu pasaulē sugas turpinājumu!
Vecākajām bērni jau lieli , kam vēl likties gultā ar svešu bērnu!?

Epifanija  A nah jaskiro pec dzimuma? Ta garamejot nosaka...

fargo  "Tu dod priekšroku krietni nobriedušākais sievietei, sievietes nedaudz jaunākiem un vecākiem vīriešiem, kāpēc tavas vēlmes būtu svarīgākas?"

arguments, odnako.

un tā ir, viņš grib. viņam gribās. viņš vēlas. un ir tik egocentrisks savā pasaules uztverē, ka jūtas aizvainots, ka kādu citu cilvēku vēlmes ir kā škērslis.

Laimnese  Nu nabadziņš, kā Tev neiet!

riebekle  Cik cilvēku, tik īpatnību, arī seksā.
Par vecumu svarīgāks ir prāts un tas, cik cilvēks interesants.

Mazaa_naarinja  Jā, kārumniek, kāpēc tu šķiro pēc vecuma? Kāpēc tu dod priekšroku vecākām sievietēm?

Varbūt sievietēm ir līdzīgi argumenti, ko? Piemēram - varbūt, ka ar vecāku vīrieti sekss ir baudāmāks? Kvalitatīvāks?
Vari pateikt, ar ko esi labāks - kāpēc viņām būtu jāizvēlas tevi, nevis sava vecuma vīriešus?

Maarka_Tvans  Tik nobriedušam vīrietim vajadzēja saprast, ka šeit var tikai parunāt par TO, ne vis uzreiz dabūt.

ISA  kā tad citādi šķirot? Pet atsevišķi, kartonu atsevišķi un partikas atkritumus kopējā konteinerā?

burleska  Saprotu autoru par ķermeņa smaržām runājot. Tas pats sievietei ar vīriešiem, kuri lieto kaut ko smaržai- visādi odekoloni mēdz nomākt dabisko smaržu un visa vēlme zūd... Varbūt ne visām sievietēm tā ir, nezinu... Bet par autora vecumu, jaunumu- kāda nozīme gadiem, ja esi precējies. Ko var dot sievietei attiecības ar Tevi- tikai seksu, pie tam vēl ar domu, ka Tev mājās sieva, varbūt pat ar mazu bērnu vai bērniem... Bet Tu viņu krāp :( Un sieviete vēlās arī reizēm uz kādu pasākumu ar kādu kopā aiziet un tml. Bet Tu tam nederēsi. Pie tam laika normālai, strādājošai sievietei nav tik daudz, lai varētu atļauties tērēt uz attiecībām, kas neko vairāk par pliku seksu nesola. Ja nu vienīgi kādā krīzes momentā kāda parakstīsies, lai depresiju pakliedētu vai tml.

Ruzvelts  Es nešķiroju... Drāzt abos caurumos var gan 18 gadīgu, tā 55 gadīgu, ja dupsis pietiekami stingrs, ja nav resna un ir gana karsta! Pieredze rāda ka jaunākas sievietes bieži nav karstas seksā vai ar mazāku pieredzi un mācīt kaut ko dažreiz nav interesanti. Nav daudz tādu , kas gribētu eksperimentēt! Ir gadījumi arī ka vecākas sievietes ir bez pieredzes - tad esmu šokā...Ja ir prāts, trennēts ķermenis un sieviete ir pietiekami izvirtusi un ir biseksuāla - tad viņa ir nobriedusi!

kokote  Tā garāmejot. Nu paņem profesionāli, varēsi i krāsu, i smaržu, i apmatojumu izvēlēties. Viņai būs pofig Tavs vecums, viņa šķiros tikai pēc Tavas maksātspējas - abi būsiet apmierināti un ieguvēji/
P.S. ja visas smadzenes tikai mazajā galviņā, tad neko citu te ieteikt nevar.

vellata  Lielam vairumam sieviešu, kas zin, ko grib,pārsvarā ir svarīga monogāmja. Ceru, ka saproti, ko tas nozīmē. Un ja vēl gados jaunāka (saprāta robežās un savstarpējas patikas līmenī) , tad vispār nirvana. Izskatās, ka kārotgribētājs ir sapisies savā gribulī - paņēmis to,ko nevar/negrib celt. Jamā grib pucēties,kopties, bet šim zeksigs liekas savs sviedru, alus un nikotīna aromāts. Lai papistos pa labi/kreizi nav obligāti viss jānoraksta uz dzīvesbiedres it kā esošiem/neesošiem trūkumiem. Un vispār - kāpēc tēviņam ir jāprec to, ko nejūt kā savu? Tad arī izpaliktu piša apkārt un pa kreisi.

Maarka_Tvans  Jā, kāpēc nevar nopišties tikai tāpēc, ka gribas?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu