Facesitting

Jautājums meitenēm, kādas Jums domas, sajūtas par facesitting?

Epifanija  Butu interesanti uzzinat kadu baudu autors cer gut no ta kas vinam dzive pietrukst ka ta jabut pasivam vai dominejosam?

valmierietis333  Visi tam ar veselīgu humoru piegāja ,tik diviem ar to humoru tā švakāk , to starp autors!
Geishai cepums! ;)

Laikam līks deguns palicis no tādas sēdēšanas , tādēļ profilbildē pakausis!? ;)

Muskuļu esamība smadzeņu rievas nevairo.(ja gadījumā īsta bilde)

krumuzagis  akordeons

Ziids  neuzbudina.

DanaL  Nē, nu lāb, man neinteresē piedalīties šajā procesā, da ne par kādu naudu, bet zinātniski tworētiska interese tomēr radās. Kurš tad kuram sēž virsū un kuram tas viss jāosta.
Meitenēm tomēr jāzina konkrēti, ko tu gribi - augšā vai apakšā.

Pillerina  Ar pliku sēdēt domāts vai nodeldētu un spīdīgu bikšu pakaļu?

rokons  Vajadzētu kaut kādu shematisku zīmējumu, lai var saprast kas un kā :D

av2  te ir nu tik...tipiski, ka tipiskaak vairs nevar buut. Jo, bln, kaa var nesaprast ,.....viss , kas nepatiik/neintresee MAN, ir ....ir perversijas :))
Tik vienkaarsi, vANe ? :)

Svece  ivobob Ja zini kādus knifus , tehnikas kas padara šo pozu jēdzīgu- vari padalīties. Ja tā domāta spēlēm ar asfikciju-liekas arī pārāk samocīta un bīstama. Ja kā dominance S&M- tad vispirms jāprasa ko domā par S&M.

Naktsputns1955  Es gan neesmu dāma (jautājums bija adresēts meitenēm), tomēr viedokli varu sniegt. Nesaprotu par ko te "cepiens"? Facesitting ir ļoti normāla pozīcija tiem, kas kaut kādu iemeslu dēļ negrib pielietot pozīciju 69 uz sāniem, bet vertikāli - dāma virspusē, kungs apakšā un katrs dara to, kas viņam un otram patīk. Dāmai rokas, ķermenis un galva ir brīva, kungam brīvība nedaudz mazāka, bet pietiekama.

borzomi  Svece,vīrietim varbūt ir mazāk tās rocības,bet sievietei kaifs pilnīgi noteikti!Ja ,protams, viņa nesēž,bet tup.

Svece  Ka var tupot pilnībā atslābināties ? Nevaru iedomāties sievieti netēlotu orgasmu tupus stāvoklī. ( šeit gan jāprasa sievietēm ) Ko tur - ar mēli kaut kā klitoru var aizsniegt un tas viss. No ka kaifs ?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu