Vairs nekadas jautribas pirms ta?!

Kadel viriesiem pec 40 vairs nepatik draiskas speles un vini netur lidz bet uzmet lupu? Vai tas ir atkarigs no vecuma un pienak laiks kad vini velas lai vinus uztver nopietni un nekada vairs jautriba pirms ta?

Spoguliitis  Un ne vienmeer taa darbiiba kura nostraadaaja kaadreiz, var nostraadaat arii tagad. Ir svariigi cik gadu vecumaa, to kleitu pavelk uz augshu, paraadot kaajinju... :)

Kurts69  nu nevajag jau pārspīlēt par to resnumu:) Runa ir par virtuālu priekšspēli? Ja jā, tad tas ir viens stāsts. ja runā par reālo dzīvi, tad vienkārši gaumes ir dažādas. Un mana pieredze ir tāda, ka bieži vien sievietes ir ne pārāk naskas uz jel ko. Gan kautrējas, gan vienkārši neredz jēgu iespringt.

Geisha  40 gadīgu veci gribi pārveidot? Viņi tak pie sava standarta turas - 2 minūtes minets, 2 minūtes no aizmugures, 1 minūte cilvēcīgi un pļurkt. Viss balle beigta - nodziest sveces. 5 minūšu maratons daudziem ir augstākā pilotāža. Kādas tur vēl spēlītes? Ja nu tikai Riču-raču vai Cirku uzspēlēt.

It kā uz laulības ostas pusi gāja ar kādu 60 gadīgu kungu. Šamējai palūdz lai uzvelku zeķītes. Ok. Uzvelku bet vīrietis vairs nezina ko tagad darīt. Izskatijās kā bērns ienācis pirmo reizi bērnu dārza jaunākajā grupiņā - plaukstiņas sit, siekala tek, rociņas trīc. Gandrīz no laimes infarktu noķēra.

Spoguliitis  P.S. Nu un smadzenju esamiiba. Ja to nav, tad gadi un izskats ir garaam.
Subjektiivs un ne gluzhi preciizs formuleejums.

valmierietis333  Vai pareizi sapratu ,ka priekšspēle sākas ar to ,ka sieviete brauc ar muti ,par to tiek iekaustīta , izsmērēta pa sienām!?

Pēc tik fiziskas priekšspēles ir normāli ,ka vīrietis ir izpumpējies tevi svaidot un nav viņam vairs joki prātā!

valmierietis333  Laikam nevajadzēja lasīt Geishas komentāru , tagad man tiešām ir nāvīgi bail , iedomājoties ,ka man ar reiz tie 40mit būs!

-Ja nu es palieku tāds pats , kuram nekas cits bez ričuraču neinteresēs!?
Baismīgi iedomāties.

kokote  Kas tie Nassa Tev par hļupikiem gadās, manā pieredzē i pēc 40, i pēc 50 ar vīriešiem, kurus es izvēlos, viss ir OK.

abols23  To pašu varu teikt par pretējo dzimumu un domāju,ka vecumam nav nozīmes.Viss atkarīgs no sevis un seksuālās iztēles,fantāzijas.

Svece  Jautrība ir kā priekšpēle priekšspēlei ? Jo kā seksa priekšspēle viņa garām. Lai sievietei būtu gatava seksa viņu jāiesilda vismaz 40 min. Seksuali jaiesilda. Tas ir ļoti lēns , kalibrējams ar nepārtrauktuatgriezeniskās saites kontroles prcesu , kurā jāuzmanās lai sieviete ir visu laiku plūsmā. Droši vien uzskatītu par absolūtu savu izgāšanos ja pēc kādam 20min viņa nevis gultā svētlaimīgi gaidītu turpmakos glāstus , kodienus un t.t bet pēkšņi izdomātu parādīt kā jautri lēkā austrālijas ķenguri un sāktu nēsaties pa istabu. Noteikti abstulbtu .

aaalis  Tevi kāds piečakarēja....!?.....veči ir nedaudz "izlaidušies"....., nu vienkārši apslinkuši.....

Marija_Anna  Reku - dažas tēmas zemāk arī par jautrību.
Saģērbties Hamburgerā vai rozā panterā ar nošļukušo asti - vismaz smaids garantēts :)
/ citādi visi tik nopietni , tik nopietni ... Saeimā un RD , i tur jautrāk mēdz būt. Sk. tiešās translācijas /

sau_le  Kaisle un jautrība pirms tā iespējams tikai kontekstā ar jūtām....bet ne oho piedāvājumā pieejamam caurumam....:)

coldlands  2minutes minēts, divas no aizmugures, dzjizes kāda pārstrādāšanas. Lai tants pats lien virsu, a es tajās 4 minūtes varu paspēt ziņas izlasīt, oho kādu komentāru ielikt.....

drufulis  Kautkādi nepareizie vīrieši tev ir pagadījušies.. Tās spēles un jautrība pirms tā un arī pēc ir tas labākais! 😉

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu