Vai tad var mainīt kvalitāti pret kvantitāti?

Man ar manu dāmu tā "lieta" ar katru reizi kļūst labāka un labāka.Mēs kopā pilnveidojamies.Arī pirmā reize bija laba,bet tagad laika gaitā ir kļuvis vnk perfekti,jo mēs jau tik ļoti esam viens ar otru apraduši-esam pavisam brīvi un viss notiek sajūtu līmenī.Es tagad pat nevarētu iedomāties gar kādu citu vāveri gramstīties,jo viņa man būtu SVEŠA.A pret svešu nevar būt nekādu sajūtu.Tad nu domāju par tiem nabaga kungiem un dāmām kas lēkā pa gultām.Vai viņi vispār zina kas ir sekss augstākajā līmenī?Kurš tad seksā būs vairāk izjutis un pieredzējis-tas kam bija 100 vai tas kam bija 1?!

rihtigais  VALMIERIETIS ļoti labi izteicās, MALACIS! Tēmas autors pameta ´´ēsmu´´, lielā daļa nojauta un apjokoja, dažs labs noticēja.

av2  Labak vajag kvalitaati kopaa ar kvantitaati ! Nu, tas ir,taa kaa mums paareejiem.
A?

Stika  Sprieżot pēc tekstiem un arī vizuālā - autors ar Riebekli ir tik saderīgi, ka metieties tik kopā! Tad vienam nebūs nepārtraukti jālielās par izfantazētu sievieti, bet otra varēs beidzot pārtraukt savu uzcītīgo meklēšanos. 😆😀😎

Kurts69  vispār apbrīnoju tos, kas sevī atrod motivāciju kvantitātei. Es pat vienam Oho randiņam nespēju atrast sevī aicinājumu. Ko es varu priekš sevis iegūt, kas man jau nav? Nu nevaru iedomāties, patiesi! ( kaut kā pret vakaru pavisam jau tas viss sāk šķist bezjēdzīgs)

baluba  Kas nu kuram kvalitāte, kas kvantitāte.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu