Ja nevedās ar meitenēm?

varbūt jāmēģina meklēt puisi kopdzīvei? Moš iepatiksies.
Bija piedāvājumi (bet ne te). Mest pazoru pie malas? Mēģināt?
Jeb nē? (protams iekšēji nu neesmu ´´zilais´´, bet arī vienpatība kremt)

adamsone  Nopērc no bumbuma viņa veco gumijas dāmu, aizlīmē caumurus ar leikoplastu un lieto nost. Ja iepatiksies, tad iegādā sev jaunu. :)

Kurts69  ar veci noteikti būs labāk..., kopīgas intereses, nekādu menopaužu vai "To" dienu. Normāla veču būšana:) Un moška var vienoties, ka seksa nav. Tik tāda garīgā tuvība ar kopīgu ik vakara pornofilmu skatīšanos:D

av2  adamsone - kaapeec caurumi jaaizliimee? Lai sanaak nevainiiga....gumijas daama ?

Vaukskis  Ja tāda situācija, tad labāk dračīt, kā parasti vai kopā ar kādu citu puisi (-šiem) iedomātam grupveida seksam, bet nevis vienam uz otru, bet gan vienam vai kopā uz meiteni/ sievieti (var ne vienu vien) vai uz kaut ko, kas viņai (ām) pieder un tevi (jūs abus, visus) spēj uzbudināt. Pēc tam jau atkal var izklīst un kādu laiciņu mierīgi iztikt !

fargo  "pazoru" nomest nekur nevar. kad ir pielipis, tad uz palikšanu. es labāk pakārtos, kā par šādu izdzimteni kļūtu.

baluba  Raz - ņi pidaraz :), mēģini :)

miglainaa_plava  šitas bēdubrāli meklēja mammu, kas uztur finansiāli un aprūpē, un negrib bērnus (lai nav konkurentu) - nu kā tad var veikties ar "meitenēm"? Meitenēm ir citas prioritātes - bērni, vīrs, kas nodrošina ģimeni, interesanta dzīve ar "piedzīvojumiem". Nezinu, cik nožēlojamai jābūt "meitenei", lai apmierinātos ar vīrieti, kas neko no tā nevēlas sniegt????
Vienīgā tava cerība ir dāmas ap 50. bet tās jau atkal - par resnu, nav tvirtas, utt.

raudinja  tev varbūt menopauze iestājusies,,
:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu