Kas sievietei vajadzīgs pirms seksa?

Kas vajadzīgs sievietei pirms seksa?, restorāni, ziedi, dāvanas? Kas vēl?

Pillerina  Kā nu kura sieviete.

DanaL  Vīrieši, papriekš izlemiet, ko jums īsti vajag. Ja tikai seksu, tad pirms pakalpojuma sniegšanai pakalpojuma sniedzējai jāsamaksā naudiņa. Un pie tā tad arī palieciet un nemociet savas blondās galviņas!

droxyz  Jā,lunkana mēle vienmēr noder,arī skatiens,bet,Mirdziņ,līdz masāžai jātiek.

Cemodans  Par kādu seksu runa par ikdienas vai to kas vienreiz gadā?

Epifanija  nav tādas vienas receptes, tas ir jānoskaidro par katru sievieti atsevišķi, iepazīšanās periodā un viņu aplidojot, jo mēs esam tik dažādas!

preilene  Sievietei ir vajadzīgs tikai un vienīgi vīrietis, kuru viņa grib. Neko citu nevajag.

never_pa  Iekārei un, lai pēc gultas nav vēlēšanās piecelties un iziet pa durvīm, jo nekā jau cita izņemot miesu vairs cilvēkā nav.

Kurts69  Feins jautājums:) Laikam tas būtu lieliski, ja varētu tā pa punktiem iziet sarakstu, izsvītrot padarīto un tad sasniegt mērķi:D Diemžēl tas tā nestrādā.

Ziids  Sievietei Pirms seksa vajag visu iespējamo,kas viņas organismu sagatavos,uzudinās,iesildīs. Nez tāds vārdiņš Autoram,kā " priekšspēle" ir zināms? Cik saprotu no tēmas, tad šī vārdiņa darbības nav zināmas...

Geisha  Iedegt sievietes acīs gaismu, lai viņa vispār to vīrieti var ieraudzīt. Citādi orientējoties tikai pēc smakas var arī aiziet garām ar visu gribuli.

Tessa  smadzenes un antitukšvardiiba.

Vaukskis  Transports, ne 2K skrituļslidas, lai viņa var atslābinātāk ierasties vietā, kur notiks sekss

av2  Pamataa? Radi sieviete no probleemam briivu vidi, un noskannojumu. Paareejais naaks pats no sevis, ja sieviete ir normaala, un viirietis ir sexy...sievietes aciis.

Henry_Pootel  "принять ванну, выпить чашечку кофэ" (c)

Kurts69  vispār es arī gribu dāvanas pirms seksa! Ziedus var izlaist un restorānu arī. Un ja vēl būtu kāda sieviete, kas gribētu "Tikai seksu", tad mans pārsteigums jau pāraugtu apbrīnā:)

marmorakaraliene  Obligāts nosacījums - Mendelsons. Citādi nekā.

miers2  man vislabāk patīk tās, kurām pirms sexa vajadzīgs atgulties uz muguras...un lai apenes novelk

Vaukskis  Aiziet uz tualeti

furnitura  Un ja vēl būtu kāda sieviete, kas gribētu "Tikai seksu", tad mans pārsteigums jau pāraugtu apbrīnā:)

------------------- Diemžēl tad atkal būtu slikti - viņa tevi izmestu kā izlietotu salveti, bet tu nespētu aizmirst un raudādams skrietu pakaļ, un tā daudzus desmitu gadus. Vīrieši nekādi nespēj pieņemt vienkāršu faktu - ka viņi bija tikai seksam vienai naktij.

Kurts69  furnitura, nu lūdzu,lūdzu - izmetiet mani kā to izlietoto salveti!!!! Nu ja vien Tu zinātu, kā es gribu būt izmests...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu