orālais sekss

Skatos te vēsturē tēmas ir bijušas, bet komentēt vairs nevar. Tad nu labprāt dzirdēšu viedokļus. Kā rāda mana pieredze, tad katra sieviete to vēlas un gandrīz katra ir to gatava sniegt, bet tiešām reti kura to prot. Par vīriešu prasmēm šai ziņā loģiski ka neko nezinu. Nus, kam ir ko teikt?:)

Deisa  Patikšanas tiešām ir dažādas, līdz ar to prasmju vērtēšana arī pakārtota tieši tām. Vīriešiem lielākoties patīk, ka viss ir slidens un mitrs, bet ne visiem patīk kā porņukos rāda - ka staipa siekalas apmēros, ka liekas, vecis jau beidzis, un spļauj virsū. Nu un tagad lai kāds pasaka - pratēja ir tā, kas slienājas vai tomēr satur visu saturu mutē.
Bet pasarg dievs, ja vecis veicot kunilingu, staipītu savu slienu un šļurgātos. Fui!!!!

VILFORS  Nesaprotu, kas viņai būtu jāprot. Dievs ir radījis sievieti, lai tā saņemtu baudu. Vīrietis ir tas, kas to sniedz no tā pats baudu saņemot. Tad arī vīrietim ir jāprot.

jadore  Filmas nevar ņemt par paraugu, jo tās taisītas roktarbniekiem. Tur pat tehnikas nevar saprast, ja nav komentāru un skaidrojumu par izpildījumu. Un auditoriju aptaujas liecinot, ka gan vīriešiem, gan sievietēm dzīves laikā ir bijuši viens vai divi izcili mīļākie, tā kā saprotiet paši par prasmēm. Ja pāris nespēj runāt par vēlmēm, tad nekas arī nevar sanākt, ja nu vienīgi gaišreģiem.

Edgars37  11:08

Kurt, tu esi laizitajs😉??? Ja ta uztrauc, cik trisdesmitgadnieces vel nav izlaizitas😃???

preilene  Kurts69, būs labi ;) sāc tikai jau laicīgi vitamīnus dzert :*

Deisa  Kurts - porņukos redz kāreiz ir profesionāļi, tātad pratēji. Un tu tikko izteicies, lai Dies pasargā no tādiem. Nu tad ir jāmāk to profesionāli vai labāk ne, opreģeļisj.

pusmuuzhs  Ierosinājums Oho.lv...anketā vajag sadaļu.."orālais"..māk nemāk...patīk nepatīk..

langstinsh  Dzer-p----s,laizies,
Dzīve tev,kā sapnis aizies!
Man uz to iet-tāpēc nepiedalos...

Geisha  Arī ne visi vīrieši ir labi mīlnieki.......

Tessa  cik noprotu, ar bagatu vacu pensionaru sesks oralais ar bus po ljubvi.
par to jau Kurts arii jauta, ka ir, kad ir bez ljubvi. kad piekasas pie visa ka.
a ja po ljubvi, tad tak vienalga, cik liels un daiļsh vinjam ir tas, ka vinju. BMW.

Tessa  iemetiis vel vielu pardomam.
ka saka, čtob žiznj malinoj ne kazalasj.
https://pikabu.ru/story/otkroveniya_devushek_poka_ne_dochital_izpod_stula_ne_vyilezal_1161600

Skarlete  A es labi māku to pa telefonu darīt...VP iemācījos...:))

edgarsronis  Minets jau ar ir viens no kriterijiem bus attiecibas man ar to sievieti vai ne.Katrai sievietei to jamak,bet ir kuras nemak un vel dusmojas ka tas pamacu ka pareizi jadara.

Pusnakts_Orhideja  Man ir ko teikt!Ja sievieti vai vīrieti vajag tikai orālajam seksam,tad nu gan jāizvēlas cītīgi pēc prasmēm un nekā citādi.Man citi kritēriji,ja patīk vīrietis tad arī patīk tas ko viņš dara un pie tehniskām niansēm nepiesienos.Domāju tādas problēmas ir tikai gadijuma sakaru meklētājiem.

jadore  Jebkuru tehniku var iemācīties, bet saderība un attieksme vai nu ir vai nav.

riebekle  Kurts69, vai piedāvā apmaiņas programmu? :))

edgarsronis, un kā tu pamāci pareizi darīt? Jādomā, ka parādi konkrēti uz savējā? Un vai kā laizītājs tu esi izcils vai arī sievietei tev jāierāda, kā pareizi to darīt? :D

rozite051  Ja,vīrietis piedāvā orālo seksu ,jādomā,kautkas kārtībā nav.

Momo  Visai nejēdzīgi vispārīgi spriedelēt par to, kas ir tik individuāli katram un katrai. Kas patiks vienam, nepatiks otram vai atstās viensldzīgu, sievietēm tāpat. Turklāt vēl ir nianses starp tehniku un ieinteresētību. Un ko dos citu pieredze?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu