Izmērs, intelekts, attiecības....

Jebkurš šeit izskanošs jautājums, tipa vai izmēram ir nozīme, neskatoties uz to, ka šeit tomēr ir seksa sadaļa, kur izskan arī daudz stulbāki jautājumi, parasti beidzas ar sieviešu apvainojumiem tipa - tev vajag lielākas smadzenes, galvenais ir smadzeņu izmērs, intelekta koeficients u.tml. Topika beigās tomēr liekulības plīvurs bieži krīt un izskan tipa vajag vismaz 15, kurai 17 cm )) ha.
OK!! Tad noformulēsim jautājumu testa veidā. Jūsu priekšā ir intelektuāls un gudrs vīrietis, kuram ir mazs vai pieticīgs dzimumloceklis, kā tas bieži arī sagadās. Kā viņš rīkojas?
1. Variants. protams nekādā gadījumā neuzdot šo jautājumu kādā no topikiem, jo viņš tak gudrs,intelektuālis. Viņš zina ka izmēram nav nozīmes, vai minimāla nozīme kopumā, tāpēc stājas dzimumattecībās kā jebkurš cits vīrietis, pat ja par viņa locekli pasmejas viņš nekomplekso un nedomā par to, jo viņš tak ir gudrs un zina, ka izmēram nav nozīmes. Ja paveicas appreces. Ja paveicas arī piekrāpj sievu pāris))) joks.
2. Variants. Viņš protam atkal neuzdod stulbus jautājumus, jo smadzenes strādā superīgi. Viņš apzinās savu izmēru un zina, ka ar tādu neviena viņu neuztvers kā vīrieti, vai arī vienmēr uztvers kā neveiksminieku, tāpēc dzīvo savu dzīvi un dzimumattiecībās nekad nestājas - kāda ta jēga ciest kaunu. Viņam pašam viss skaidrs.
3. Variants.......Jūsu..... Kaut gan šaubos ja var būt kardināli cits variants)))
Nu, un ko šāds vīrietis darīs??

scheriff  Šāds vīrietis uzdos jautājumu PA un sakreņķēsies, ka nevienam neinteresē viņa "intelekts" un vēl mazāk viņš pats, kad visi tagad zina, ka viņam ir mazs mazītiņš kungfu sprigulītis.

riebekle  Topošais ārsts? Seksoloģijas students? Un jau maģistra darbu raksti? Wōw! Un vēl atliek laika sēdēt OHO? Visu cieņu tavām spējām! Būsi izcils pacients, tobiš, atvainojos, ārsts psihiatriskajā slimnīcā. Nu, seksoloģijas nodaļā, protams. :D

Rimcimci  Tiešām nesaprotu, ko vīrieši var ņemties un cepties par savu krānu izmēriem!!! Nu, neinteresē sievieti jūsu krāniņi kā tādi! Vismaz sākumā noteikti ne! Protams, izņemot gadījumus, kad sievietei nepieciešama tikai un vienīgi maksts masāža, taču mūsdienās šim nolūkam var iegādāties visu nepieciešamo un nepieciešamā izmērā arī veikalā.

VILFORS  Trešais variants. Intelektuāls un gudrs vīrietis, kas uztur sevi labā fiziskā formā. Izmērs virs vidusmēra, bet pats traki neglīts pēc izskata. Ko nu?

virietis1973  Šāds vīrietis tikai gudri vāvuļos šeit par intelektu un tikai par intelektu,apgalvojot ka pārējam visam nav nozīme.Principā kontingenta sieviešu sapnis jo "maksts masāžai" viņas nepieciešamos vibratorus,batarijas,akumulatorus un tiem pielāgotos motorus pērk veikalā.Gribētu redzēt kā tāda nāk no veikala mājās apkrāvusies ar iepirkto ekipējumu.D

borzomi  jā,nez kā esi ticis līdz maģistra darba rakstīšanai,ja buksē sexoloģijas jautājumi...kurus māca jau RSU bakalaura programmās...

kvarts  kam problēmas, tas par to runā....

gertrude  neticu, tiešām neticu (Staņislavska balsī), ka šis cilvēks ir students un vēl studē seksoloģiju. ja tiešām augstākās izglītības mācību iestādes tagad gatavo šādus ārstus, tad, lai nākotnē Dievs stāv mums klāt.

valmierietis333  Maģistra darba rakstīšana par sevi ... Nedaudz egoistiski izklausās! ;D

Tagad ar vēsāku galvu pārlasot ,saprotu galveno problēmu , ja biksēs nekā nav ,tad var saprast meitenes ,kuras vēlas ,lai tad vismaz kas galvā būtu - bet izklausās ,ka nav ne viena ,ne otra ...
Tāds arī ir beidzamais un pareizais variants tavā testā!

Beidz stostīties un piedomā pie domu paušanas un teikumu uzbūves ,pretējā gadījumā neviens neko nesapratīs !

klitorjanis  labāk nerunāt un klusēt,i problemu nebūs...

baluba  Izmērs, intelekts, attiecības ..... ir tikai un vienīgi OHO administrācijas, un viņu šakālīšu lieta .... visas Jūsu domas par šito - ir vienīgi, un tikai naiva muldēšana.
Izmēram un muskulatūrai ir nozīmes - arī vagīnas, ja protams nav vienalga kur galu ielikt. Protams katram grāpītim savs vāciņš, bet .... ja tie īsti nesaderēs, nekādas garantijas, ka neatradīsies piederīgais.

indidy  Izmēram nav nozīme ,bet tā es varu teikt ,izejot no šī brīža,kurā tagad atrodos...viss atkarīgs no tā ,kādā garīgās attīstības līmenī cilvēks (sieviete ) atrodas,kad tiek uzdots šis jautājums.Jo mazāk attīstīts cilvēks,jo lielāka nozīme tam (izmēram ) ir.

baluba  Tā ir.... jo garīgāks jo mazsvarīgāks kāds un ar kādu ir sekss.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu