sieviete vīrietis

kurš pirmais radās uz zemes,sieviete vai vīrietis?!

Liga2  Tapec tads kaskigs

valmierietis333  Ādams atlidoja no Marsa un kolonizēja Zemi ,
Ieva atskrēja no Venēras un secināja ,ka planēta jau aizņemta ,ka Ādams un Lilita jau priekšā! (par čūsku citu reizi) ;D

AivarsN  Kas to tagad lai zina.Varbuut cilveekus vairumaa atveda uz Zemi jau pirms tam,bet Adams ar savaam daamaam tika radiiti kaa pirmie bioroboti,cilveeku rases pakljaushanai,ebreju pieluugtaa saatana uzdevumaa?

av2  Uz ssitaas planeetas, zemes, nekas neradaas. Zinaatniekiem jau lloti gribaas visiem pieraadiit, ka ..ameebas tika liidz ....liidz Nobella prremijaam, bet, nu, neee, nekad neticeessu, ka civilizaacija "izauga" uz ssiis zemes...no zila gaisa un slapjuma..

janka42  Bībeles versija ir zinātniski vispamatotākā un pierādāmākā!

Geisha  Vīrieši radās uz Zemes kā darba spēks, lai atvieglotu no kosmosa atnākušajām sievietēm dzīvi. No tā izriet, ka vispirms no kosmosa atnāca sievietes un radīja no smiltīm, māliem robotus - vīriešus. Loģiski. Vai ne? Civilizācijai attīstoties izveidojās sabiedrība. Sievietēm ir vara pār vīriešiem kaut arī vīrieši ietiepīgi uzstāj, ka taisnība ir viņiem. Katrai sievietei savu vīrieti - robotu un miers virs zemes.

VILFORS  Nekā nebija. Sievietes radās uz Zemes kā seksa objekti, lai atvieglotu no kosmosa atnākušajiem vīriešiem dzīvi un lai turpinātos nākamās paaudzes. No tā izriet, ka vispirms no kosmosa atnāca vīrieši un radīja no smiltīm, māliem robotus - sievietes. Loģiski. Vai ne? Civilizācijai attīstoties izveidojās sabiedrība. Vīriešiem ir vara pārsievietēm kaut arī sievietes ietiepīgi uzstāj, ka taisnība ir viņām. Katram vīrietim savu sievieti un miers virs zemes.

Geisha  Vilfor. Nē - ne tā. Olšūna mierīgi gaida kad viņu iekaros spermotozoīdi. Vai karaliene klapato? Nē. Pienesiet un padodiet.
Vispirms radās monarhs tad kalpi un vergi.

Torpedo  Nu, mēģināt sievieti aizrunāt, tas ir kā skūt kaķi - troksnis mežonīgs, jēgas nekādas :D Mani dzīves novērojumi gan rāda, ka, ja tai karalienei-olšūnai nav 20+ un skaistums bezgalīgs, tad viņa var dīdties tajā savā tronī cik grib - vienalga ātrāk penziju sagaidīs, kā kādu gruntīgu jēmāju

etc  Cilvēks taču radies no mērkaķa. Vai tad nav skaidri redzams? Tāpēc jautājums jāstāda tā - kas bija vispirms - mērkaķis vai mērkaķiene?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu