attieksme pret milestibu

Kā sieviete tā vīrietis viens otrā mīl sevi. Viņa - tādēļ, ka tiek mīlēta, viņš - tādēļ, ka saņem seksuālu baudu.
Pirms pavadīt nakti kopā ar vīrieti, sievietei ir jābūt skaidrībā, vai viņa to mīl. Toties vīrietis spēj saprast, vai viņš mīl, tikai pēc kopā pavadītas nakts.

Tā notiek tādēļ, ka sievietes mērķis ir mīlestība, bet sekss - tikai līdzeklis. Vīrietim - gluži pretēji - mērķis sekss, bet mīlestība - līdzeklis.

Sieviete vēlas ļoti daudz - bet no viena vīrieša. Vīrietis vēlas vienu - bet no daudzām sievietēm. Sievietei ir vieglāk iemīlēties, nekā atzīties mīlestībā, vīrietim - vieglāk runāt maigus vārdus, nekā iemīlēties.
Vīrieši parasti mīl tās sievietes, kuras ciena, sievietes ciena tikai tos vīriešus, kurus mīl.

Liga2  Taisniba pie visa vainigas sievietes loti atvainojos cilveku paligi. Vajag ieviest inkvizicjju un dedzinat tas raganas uz sarta.

Edgars37  14:51

Davai😃, busu LV, piebrauksu uz stundu😃, iedosi😉???

Liga2  Kas tev teica ka taisniba pastav? Nekas nav taisnigs vai godigs . un tas ko tu te klasti ir tavs viedoklis bez pieradijumiem . novirzi savu energiju cita gultne . kaut gan izreklamejis sevi jau esi drosi vien vestules ari sekos. Beidz cepties par sikumiem , ker mirkli Jo dzive ir parak isa.

eloiza  Ooov...jau līdz svētiem rakstiem tikuši..

Meklē visur kaut kadas atrunas...attaisnojumus.
Kā ir,tā ir! Ja dzivo saskaņa ar sevi un cits ar to ir mierā,dzivo tik nost.
Svešiem atskaites nevajag.

Liga2  Ta tam bus but. Ja tev nav problema atrast sev sievietes tad kur ir sape? Tu neraksti par istenibu tu klasti savu viedokli. Tu tacu nevari runat no sieviesu varda. Sievietes tapat ka viriesi medz but dazadasdi. Nu nav visi viriesi dzeraji un staigataji.

EIZHENIJA_FINKA  klitorjānis ir kolektors...DDDD

Mailija  Onkul,nu nesmīdini te tautu ar savām atziņām.Normāli vīrieši kā arī normālas sievietes-tobiš normāls pāris grib vienu un to pašu.Gan mīlestību viens no otra,gan arī seksu tieši no tā ko mīl.Ja vīriešiem mērķis būtu tikai sekss,tad tak viņi neveidotu ģimenes un prieka mājām būtu milzīgs pieprasījums,bet nu nav tā.Ir uzticami vīrieši un uzticamas sievietes un ir tādi kas attaisno savu vazāšanos ar kaut kādiem citātiem.Ta kā piekrītu te vienam viedoklim-ka nu laiks ir tiešām ķirbjus audzēt,ne ko gribēt no daudzām sievietēm,jo ir jau jāpacenšas lai vismaz viena ko no Tevis gribētu.

marmorakaraliene  Autors aizmirsa tikai linku iekopēt uz rakstu vai dot norādi - ne jau savas domas viņš te citē. Savu domu ta nava, kā komentārs, tā klišejas kaut kur dzirdētas.

EIZHENIJA_FINKA  Būt par neveiksminieku - tā jau ir tava paša personiskā izvēle!

riebekle  "vīriešiem ir lielako daļu dzīvnieku instingts,ar vienu sievieti vienmēr būs par maz...
viena sieviete atri apnīkst,sieviete paliek kā izlasīta grāmata.
tā bija un būs,un neviens to neizmainīs,lai cik sieva būtu skaista,vienalga skatīsies uz citām...
tā tai dabā ir...
cilvēks pret dabu ir bezspēcīgs..." (c), autors - KlitōrJānis

Zini, a vot sievietēm nevar būt tie dzīvnieku instingti? Varbūt sievietēm arī ir par maz un arī ātri viens apnīk? Kā tad tur ir?

marmorakaraliene  Prastu izlaidību un bikšpriekšas nesaturēšanu tagad sauc par instinKtiem? Beznosacījuma refleksam pievienojas recidīvs nosacījuma reflekss? (ceru, ka nesaputrojos meistarībā Pavlova teorijas bidīšanai oho vajadzībām)
Un vēl - (c) E_F Būt par neveiksminieku - tā jau ir tava paša personiskā izvēle!
Te var līdzēt tikai āliņģis!

gertrude  skolas laikā bija atmiņu klades, kurās visi viens otram rakstīja dažādus gudrus teicienus un zīmēja puķītes, tā vien šķiet, ka viens izvilcis veco kladi un no sajūsmas vēlas dalīties ar citiem. nav tas sliktākais veids uzmanības pievēršanai, lai gan ar ,, bārdainiem´´teicieniem un šādu niku, diez vai sanāks tā, kā gribētos.

RRAGANA  "kapēc vīrieši nodzeras,vairums precētie?!"=slabaki!

ViltigaLapsa  vīriešiem ir lielako daļu dzīvnieku instingts,ar vienu sievieti vienmēr tā bija un būs,un neviens to neizmainīs,lai cik sieva būtu skaista,vienalga skatīsies uz citām...
tā tai dabā ir...vienmēr būs par maz.

Te nu es piekrītu . Tā ir reālā dzīve. Sievietes to nesaprot un turpina censties pārveidot vīrieti.
Tāpēc es izvēlos dzīvi bez vīrieša ,jo neko tādu blakus sev nevēlos. vīrie´tis ir pilnīgi nepiemērots sievietei kura vēlas mīlestību, uzticību .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu