Ko sieva/draudzene nav gatava darīt, bet dara, piedāvā mīļākā?:)

..un no kurienes tā mīļākā tā pēkšņi uzrodas ar saviem kārdinošiem piedāvājumiem, ka kungam sagriežas viss ap savu asi, vai te pat no paša OHO? Varbūt jūsu sieva ir tik pat mīļa, kādam citam, kā jums? Nemaz jau arī nav tās sarakstes tik nevainīgas, kā izrādās!:))
Vai tiešām starp diviem cilvēkiem vairs nevar būt ne kādas uzticēšanās un ja uzticies, tad esi vientiesis un agri vai vēlu tas pierādās?

zuzene  Dažkārt cilvēki ir vnk vientuļi, dažkārt vajag atslēgties no visa ierastā, jo, patiesībā, esot ilgstošās attiecībās partneris ir lielākā vai mazākā mērā prognozējams, tāpēc tā arī notiek.

gggacca  Domāju, ka daļa sievu / draudzeņu mazliet pa šerpu "dzen savu līniju" ... līdz ar to rezultāts ir redzams komentāros un dzīvē. Tā teikt ... pašas vainīgas. :D

Floriana  Vienaldzība dara daudz traku lietu un tāpat vien nevienam nekas nesagriežas. Jādomā, cik sen jau griežas.

marmorakaraliene  Kas tur ko galvu lauzít? Skaidráks par skaidru, ka katram savs iemesls, kápéc ir mí´lákais vai mí´la´ká. Nekas tur sevi´sks netiek nedz piedáváts, nedz daríts, tá pati rutína ar svaiguma piegar´su.

jadore  ir gadijies kad sieviete teikusi- es viiram taa nedaru...

Cilvēki baidās/kautrējās būt atklāti, paust savas vēlmes, partnerim, cilvēkam- kuram būtu jābūt vistuvākajam. Varbūt neizrunāti aizvainojumi... un katrs dzīvo savu dzīvi- it kā kopā... Priekš kam?

zuzene  Jadore, pilnībā piekrītu ,atklāti savas vēlmes baidāmies pateikt ,bet slēpjoties aiz nika ir vieglāk.

Felde  Viens otram nespej atverties.... baidas runat par intimo pusi,atklat velmes... Man zinama sieviete(tas gan daudzus gadus atpakal,kadi 10-13) Sacatojas netaa,pusgadu rakstijas,tad sarunaja randinu,pilnigi cita pilseta...un ar ko satikaas-ar viiru! Pec kaa bija sskirsanas,beigas jau salaba,un tad virs atzinas-tik daudzko par sso sievieti uzzinaaju,labi,ka taa! jo tagad esot laimiigs! Nu taa luk.Tur veel bija dazadas nianses,bet,pa lielam-vini viens otru ieraudzija citaa gaisotnee!

valmierietis333  Piekrītu par staiguļiem , bet varbūt ir arī tīri cilvēciski faktori - varbūt sieva nepārtraukti zāģē(neiznesta mistkaste - slikti ; iznesta - vienalga atradīsies par ko pārmest vai piekasīties) ,
tad lūk mīļākā pieņems kāds ir un vēl samīļos , iespējams tieši tā mīļuma pietrūkst ģimenē , kad nav jāiespringst par visu un var mierīgi atslābināties !

Gluži specs šajā jautājumā laikam nebūšu - nav ne sievas ,ne mīļākās !

valmierietis333  Cilvēki saspringti ,baidās no partneriem , no viņu reakcijas - tādēļ vieglāk to sapratni iespējams meklēt ārpus mājas !

Būtu izrunājušies - iespējams abi būtu laimīgi , bet katrs ieņem galvā kaut kādu putru , un beigās ne pie kā laba tas nenoved !

Attiecībās ir jābūt pilnīgai atklātībai un spējai uzticēties , tas tak tavs vistuvākais cilvēks - kādēļ pret viņu izturēties kā pret ienaidnieku , vēlāk bērni saskatījušies šos sliktos piemērus ģimenē , arī kāpj uz tiem pašiem grābekļiem un domā ,ka viss ir normāli !

ViltigaLapsa  Lai vai kā vilks paēdis VIENMĒR uz mežu skatīsies. Tā ir vīriešu daba. Meklēt mīļākās. Vai "sarakstes" partneres.

m600  Epifānija,kā tur palika ar konkursu un balvu izsniegšanu?

Felde  17.37 Paedis-paliek laisks,slinks....un nav tiesa,ka visi meklee milakaas! Nevajag jau gluzi visus par neliesiem taisit! Ja blakus ir cilveks ar kuru vari,spej un gribi visu,pilnigi pietiek ar vienu,un nav jegas sarezggit dziivi!

jadore  17:22
man šķiet , ka ir milzu starpība vai pateikt tuvākajam cilvēkam , vai publiskā vidē :), īpaši ja tiek runāts par intīmām lietām. Nu nevajag izvēlēties partneri ar kuru nav iespējams runāt.

Kurts69  nu ko var te moralizēt? skrien pie citas, neskrien...,savu dzīvi vajag dzīvot atbilstoši saviem augstajiem morāles principiem un citi lai dzīvo kā paši vēlas.
Viss mainās. Mūsdienās uzticībai nav tas svars, kas kādreiz. Agrāk neuzticīgas sievas spīdzināja vai pat nogalināja. Un nevainību zaudēja kāzu naktī. Kaut kā esmu cieši pārliecināts, ka te neviena ar tik augstiem morāles standartiem neatradīsies...
Tāpēc elpojiet dziļi un mazliet pacentieties lai jūsu veči nepamūk. bet ja vīrietis nav jūsu piepūles vērts, tad nav ko čīkstēt ka aiziet pie citas. Tas pats attiecināms uz vīriešiem.

VECA_PIEPE  Vai jumsiem no tiesas nav viena tā alga: ko, kāpēc, kādiski un kad Ohujiņā sadara citi (jumsiem pilnīgi sveši cilvēki!!!- ne jūsu onkuls, ne jūsu tanta) personāži?

Vaktējiet savus gultas partnerus,...ja nevariet novaktēt, tad piesieniet mājā pie radiatora un atņemiet viņiem visa veida soc.sakarus un sūkājiet ledu!

gertrude  tiešām, jāpiekrīt Piepei, šonedēļ sola kārtējo Pasaules galu, bet Jūs te par sievu darīšanu un mīļāko piedāvājumu:)

riebekle  Ko sievas nedara un mīļākās piedāvā? Nu tukšā vietā jau nekas nerodas. Ja mājās sieva seksu negrib un vīrietim vienmēr burtiski tas ir jāizlūdzas, jo sieva ir pārgurusi bērnus pieskatot, ar draudzenēm tusējot, uz vingrošanu ejot u.t.t., bet vīrietis ir spēka plaukumā un vēlas kaut ko dažādāku par misionāru pozu. Vai ja mājās ir klusums un standarta frāzes, bet gribas ar kādu parunāties par ko vairāk nekā atkritumu iznešana, piena pirkšana un bērnu izņemšana no dārziņa. Vai reizēm mājās vienkārši zāģē, un viss ir slikti, un tad vīrietim gribas, lai kāds tomēr viņu novērtē kā vīrieti, lai painteresējas arī par viņu, par to, ko viņš domā, ko dara, lai paslavē.Nu pa lielam tā. Nav jau tā, ka visi uzreiz izšķiras par mīļāko ieviešanu, reizumis tikai sarakstās un par tikšanos nemaz neizšķiras. Tomēr tie rūgtie pilieni jau krājas, pil, un tad vienā brīdī kaut kur ir tas pēdējais piliens, kad trauks iet pāri...

Luusila  eu, varētu man kāds pateikt, no kurienes šis stereotips, ka precētie tikai misionāru pozā?
Riebekle, i ti tuda že. :)
Jūs ko domājat- tikko cilvēki apprecas, tā- hlabic- viņiem aizkrīt kaut kas ciet atmiņā, un neko citu, kā tikai misionāru pozu vien vairs spēj? Deķis līdz ausīm, un sievai naktskrekls līdz potītēm, ja?
:DDD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu