Vīriešiem - vai jūs būtu gatavi, ka sieviete jūs apčurā?

Jautājums radās sakarā ar daudzu vīriešu žēlabām, ka sievietes tādas neatvērtas seksā, neviena negrib, ka viņš viņu apčurā, nemaz jau nerunājot par iešļākšanu sejā. Bet vai vīrieši būtu kam tādam gatavi?

valmierietis333  "08:38"
---------------------
-Nekam no šī pieminētā nepiekritīšu , pats svarīgākais ir attieksme - kā to visu prot uztvert un sagremot - kā daļa priekšspēles , protams , neizslēdzu tos garīgi slimos , kas bez domāšanas gatavi darīt visu - kaut ar akmeni pakaļā mesties no daudzstāvenes jumta kaifu ķerot!

- Pazemojums ir tad ,kad dari visu pret savu gribu un patiku , bet tai pat laikā kaut kur jau ir jāpanākas partnerim pretī - nevar darīt tikai to ,kas tev pašam svarīgs vai kas patīk - nevar ,piemēram, uzstāt uz kunilingu un atteikt partnerim minetu , tas attiecas uz abiem dzimumiem !

Šeit iederas tēma ,ko reiz kaut kādā pusaudžu forumā lasīju , kur meitene sūdzējās , ka puisis dod garšot savu ´´krējumu´´ , bet viņai nepatīkot tā garša - pārāk saskābis, un kad reiz viņa atbildēja ,lai vispirms šis pats pagaršojot , bet kad pats pagaršoja , tā vairs meitenei nepiedāvāja!

Stāsta morāle - viss ir līdzsvarā , nevar gulēt kā baļķis un sūdzēties ,ka vīrietis nesniedz orgasmu - pie tā ,starp citu, ir jāstrādā abiem ,
tieši tāpat kā ar attiecībām - nevar viens būvēt ,bet otrs jaukt ,vai karāties kaklā apgrūtinot būvniekam būvēšanu - tur nekas labs nesanāks!

Un tas ,ka sieviete mineta laikā ir uz ceļiem , tas nav ne pazemojums , ne pakļaušana - šajā brīdī sieviete nav upuris , tieši pretēji - viņa šajā brīdī ir tā pakļāvēja (situācijas kontrolētāja , noteicēja)- jo vecis ir pilnīgi viņas varā , viņš par ne par ko citu nav gatavs tajā brīdī domāt - ja nu vienīgi ,lai viņa nenokož locekli!
Par upuri kļūst , ja viņa to galīgi nevēlas un tiek piespiesta - lūk tā ir vardarbība !

Tie kas prot pakļauties , viņi ir atbrīvotāki un spēj gūt lielāku baudu , kamēr mūžīgie dominātori daudz grib ,bet maz prieka saņem !

Ja partneris ir svarīgs , tad arī jābūt gatavam/ai paspert solīti pretī - jāprot baudu sniegt ,ne tikai saņemt , bet viss normas robežās ...
Šajā gadsimtā pieraduši visu tikai

valmierietis333  Šajā gadsimtā pieraduši visu tikai saņemt , visi zina savas tiesības - bet dāvāt , sniegt otram reti kurš !

Cilvēku lielākā problēma ir egoisms un nemācēšana runāt ... Bieži vien partneri atklāti viens otram izstāstot savas intereses , var ļoti daudz ko uzzināt par otru , bieži vien šauj pa kreisi aizbildināmies ,ka sieva vai vīrs ir neinteresanti , un ,ka seksā nesaskan - bet kā vari zināt ,ka nesaskan , ja pat neesi ar partneri dalījies savās slēptākajās vēlmēs - varbūt viņam ir tieši tādas pašas , kuras arī kautrējas paust - beigās sanāk divi dunduki !

Anālo neesmu praktizējis , bet zinu vienu , ka tur ar vienkāršu ´´iespraud un vālē´´ nepietiek - tur ir vesela māksla - visa sagatavošana , līdzīgi kā vaginālajā seksā , tādēļ arī ir tantiņas uz soliņa ,kas tikai par sāpēm runā - vienkārši nav bijis iejūtīgs drāzējs , bet kaut kāds neprasmīgs egoists - sprinteris...

Lai gan parasti šādus viedokļus no jaunām meitenēm esmu dzirdējis , kad parasta sunīšu poza pārvēršas par pārsteiguma anālo , meitene bailīga un naiva un neko nespēj iebilst - pārsteigumā cieš klusējot , džeks saskatījies porņukus un tik kapā nezinādams noteikumus ,un neprasot atļauju partnerei!

Atgriežoties pie tēmas un autora , par to ir jāizrunājas divatā ar partneri , nevis jābļauj internetā ,
bet ko tad tu ,trolli, vari zināt !

Stika  >16:04 Kāpēc mana problēma???😝 Tavu tēmu tak izdzēsa, par ko Tu satraucies - tātad Tava problēma!😎

Epifanija  tēma sākas ar - daudz vīriešu, bet izrādās, ka tāds tikai viens, tad jau būs īstais un ilgi meklētais!:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu