Izmēram ir nozīme!?!?

Jautājums dāmām: Lai arī ir dažādas fizioloģiskās īpašibas un vajadzības, kāda izmēra (garums diametrs darba kārtībā) vīrišķais draudziņš jums liekas visoptimālākais? Vai esiet veikusi mērījumus piemēram ar mērlenti vai lineālu?

ISA  Es saprastu, ja šo jautājumu tīnis uzdotu, bet cilvēks briedumā?! Pamegini uz Sīrupu aizrakstīt, vini tev palīdzēs.

Edgars37  14:50

...butu nemusas un uz lavockas sesimtajam ar to vina kardanu😃 izmerijusas😃, a ta plurkst tik😃, redz ku cilveks pilnigi uzprasas uz merisanu, a jums ka pret sienu😃😃😃

ISA  Edgar, varbūt tas ir aicinajums puikiem mērīt? Sešsimtais profīlī ielicis Kolina Fērta bildi, kas Vecajā Vīrā zilo spēlēja. Latentajs gejs, laikam.

KOMPETE  Nu, tad atlej ģipsī savu "ļeninekli"" un izsūti ar Omniva !

bargaakundze  nu, tad mustanga biidi studijā!

bargaakundze  Bildi studijā.

marmorakaraliene  Kāda mārrutka pēc ( s ispugu čto ļi?) sievietēm, atbildot uz šo megajautājumu, būtu jādalās ar saviem noslēpumiem? Kāds ir, tādu lietojam, pelēkā viela svarīgāka par visiem diametriem. Ja gigantdraugi būtu pieprasīti, tad lielākā daļa vīriešu vispār paliktu bešā un spēlētos ar savu labo vai kreiso roku.

EIZHENIJA_FINKA  Jā, marmor, sešsimtais tak domāja, ka pie viņa ienākšanas studija visi paleksies, blocīnā cītigi (un precīzi) pierakstīs jautājienu, lai var pa punktiem atreferēt, kad un kā mērījušas un svērušas. Pilns rublis tam sešsimtajam token nav.

Edgars37  15:22

...vot sieviete😃, ka tik nolekt no atbildibas un puikiem sito darbinu uzgrust😃, neka nebija-temas galvina😃, skaidri noradits, ka jautajums damam, znacit instrumentus roka un tiekat ar to sesimta agregatu gala pasas😃.

ISA  Turpmāk stāvēs ar linealu rokā! Nekādu zekšu bez ieprieksējās nomērīšanas!
Super vadlīnijas vispār. Turpmāk, uz "pisies ar?", konkrēti piedāvās vispirms nomērīt. Un, tikai, ja izmērs apmierinās, runās tālāk.

edding  Nu labi, ras pošla takaja pjanka, pateikšu. Garums apmēram 17 cm, diametru nezinu, bet tieviņš vai līks nepatīk. Patīk tikai tādi smukiņi.
Un tagad par komentāriem.
Jā, mēs esam vecas mēbeles, sēžam te, semuškas graužam, par izmēriem stāstām. Un jo vairāk esam precētas, jo aktīvāk te darbojamies. Precīzkāk otrādi, jo aktīvāk, jo precētākas esam.
Par bildēm. Kāpēc autoram sveša bilde, nesaprotu. Vakar Winjetai un Brošai uzdevu šo jautājumu, nafiga salikušas zagtas bildes, viena privāti nakuj pasūtija, otra vispār atteicās atbildēt. Tādi pīrādziņi.

ISA  Pastum malā eddingu! NAU 17 cm! Izmēram jāgulstas plaukstā! Lepni noliek savu bigfūta ķepu uz biljarda galda !

borzomi  Jo mazāks draudziņš,jo krutāks autiņš.:):)

DanaL  Viss, kas virs 20, uzdzen šermuļus.

DanaL  Domāju, ka viss, kas zem 12, arī neskaitās.

edding  man arī 13 un 15 nepatiktu. Nu izskatās tak nožēlojami, it sevišķi ja vīrietis liela auguma, kā skapis, no kura izkrīt maza atslēdziņa./ paņirgāšos/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu