Grupveida seksa veidi😃

Ta😃, kurs, jusuprat, grupveida sekss ir labaks? Divas sievietes un virietis, vai divi viriesi un sieviete😉? Es pieturos pie pirma varianta, otrs vnk man skebina, nekad neesu meginajis un nemaz negribu tadu variantu meginat😃.
Ieprieks divi lugumi-a) manu personibu var zakat drosi, b) nepiesarnojiet temu ar tadiem komentiem, ka grupveida sekss ir izvirtiba, fuj utt😉. Paaaaaldies👍😃!

EIZHENIJA_FINKA  Redzi, Edžu, grupņiki patiesībā tikai tiek maskēti zem nepiepildīto velmju birkas. Patiesībā tā ir konkretu diagnožu vai, vienkāršākā formā, kompensācijas mehānismu realizācja. Jautājums- KĀPĒC , konkrēti TEV , pavikties ar mentāli defektīviem?

baluba  Manuprāt otrajā variantā visiem iespējams gūt vairāk tradicionālās baudas. Pirmajā - ja dāmas nav bi, tad var arī beigties ar matu plūkāšanu :)

nazis  Arābu vīriešiem ir vairākas sievas, paklausīgākas par Laskovija piepūšamajām, un viņiem būtu visas iespējas realizēt mūsu samaitātās fantāzijas, bet šie tik un tā izvēlas būt kopā vienlaicīgi tikai ar vienu. Sievietei ir jāveltī nedalīta uzmanība, tikai tad sekss var sniegt baudu. Sadalīt savu uzmanību vairākām un vēl ar seksu nodarboties …

rockers  Jebkuram novēlu TO pamēģināt...nav tik traki,kā izskatās...arī Tur tiek ievērotas elementārās uzvedības normas,kuras nedrīkst aizmirst un ignorēt.

Gunitaa  Kas nav redzējuši, iesaku noskatīties komēdijas "Svingeri" uzkraiņu variantu ar tādu pašu nosaukumu, man labāk patika par letiņu variantu. Netā ir pieejama.
Par tēmu. Es nezinu, kas ir labāk, jo grupveida seksu neesmu izmēģinājusi un arī nevēlos.
Spriedelēt teorētiski, kas ir labāk, ir muļķīgi, kas personīgi izmēģinājuši, tie lai arī pasaka. ;)

Gojko  Kamēr jūs te par grupņikiem, cilvēks blakus tēmā ar gariem, izspūrušiem matiem cenšas frizētavu atrast. Gunita,- vismaz tur Tev ir pieredze?

Skarlete  Ja skatās no malas, tad es labāk skatos uz divām smukām meitenēm un vienu vīrieti...pliki veči ir estētiski nebaudāmi!:)

Par autora personību nav viedokļa...

coldlands  Tikai ar vienu, jo tad visu savu uzmanību, prasmi, spēju varu veltīt viņai. Ja divas vai vairākas, tad tāda lēkāšana vien sanak. Divi onkas un viens tants, arī ne, jo varu ar onku sasveicināties, vienu krammu(apskāvienu) iedot, bet rīvēties ar plikam ciskām gar otru onku nespēju.

Aukstums  tā kā sievietes pilnīgi un absolūti neuzbudina, pat izraisa nepatiku, tad kas paliek?????

aaalis  Bet jautājums par šo tēmu...., kā dāma jūtas ar vairākiem kavalieriem.....!?.....kādas ir izjūtas..., vēlmes.....utt.

skaistsprats  to es varetu tikai ar sieviešu grupa

kvarts  kā teica vecaistēvs-grupņikā ir viena laba lieta, vienmēr izdodas nosačkot....:)))

Nate  Priekš sievietes 2V+1S, priekš vīrieša gan jau ka 2S+ 1V.

valmierietis333  Ja reiz sapņojam ,tad kādēļ samierināties ar 2+1 !?
-uzreiz pusi tautas paņemt uz mājām ...

...kas tad tas par grupņiku , vairāk izskatās pēc trio ne grupas !?

av2  FFM, bet tikai , ja sievietes ir BI, tad ir ok, pat lloti. Bet taa nav ikdiena, un nekad nebuus, un nevajag arii.

elsa  Pirmkārt - tīri fizioloģiski vislabāk būtu , ja viens partneris spētu apmierināt otru. Abpusēji. Vienās attiecībās. Ja tā nav, tad sāk meklēt kaut kādus neesošus iemeslus,seksu trijatā,četratā un citas perversijas.
Otrkārt -jau jau reiz līdz tam seksim bariņā esi nonācis,tev ir 100% pārliecība,ka tu spēj divus partnerus apmierināt ? Nu tā, līdz galam? Nedomāju viss.
Treškārt - nezinu,meibi esmu seksuāli iekārojama, bet ir bijuši gana daudz piedāvājumi spēlēties trijatā. Dažādās kombinācijās. Un nevis netā,bet IRLā no pazīstamiem cilvēkiem.
Ceturtkārt - es un divi smuki noauguši nēģeri, vot tā ir štelle /te jau aizgāja neķītras fantāzijas,kuras tā arī netiks realizētas,jo savā neķītrajā būtībā esmu monogāma un konsevatīva/ :D

Pillerina  Liekas, tagad Deju svētkos vislabāk šo ideju īstenot, izmēģināt. Ir iespējas, vecuma un auguma gradācijas, arī grācijas un profesijas dažādas. Mūsu vietējā "kluba" direktors tāpēc arī piekopj dancošanu, jo cik var kopā ar sievu un drauga sievu reizē to mājās/klubā piekopt. Ne vēders kļūst mazāks, ne jaunāks pats paliek :-)
Pati dziedu, tur gan uz vienu sievieti 2 vīriešus baigi grūti saskatīt un saskaitīt ...

Pillerina  Gunita 15:05,igauņu variants arī ļoti nebaudāms. Pie tam neglīti personāži un apģērbi.

Vaukskis  Manuprāt, divi vīrieši un sieviete, tas izklausās reālāk un interesantāk, kā arī sievietei vēl ar kādu citu daloties var palikt garlaicīgi

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu