Tikai seskuālas attiecības ar vecāku sievieti - vai arī skaisti vīrieši uz to parakstītos?

Ja jūs būtu skaists vīrietis, kā filmu zvaigzne, vai būtu gatavs seksuālam romānam ar vecāku sievieti ap 45, ja viņa nav īpaši kopta, bet ir tieva? (mana paziņa nekādi nevar atrast skaistuli TIKAI seksam, mēģinu saprast, kāpēc viņai tā neiet)

senga  Tieva,tad jau labi,vīriešiem tādas patīk...Ko nozīmē,nav īpaši kopta?Sakopt sevi paspēt jau var vienmēr.Ja vīrietis būtu filmu zvaigzne,tad droši vien šādus jautājumus neuzdotu....

dr_K  lai uzsāk attiecības ar simpatisku vibratoru vai arī lai tās turpina ar to pašu veco neglīto.

solvitas  Laskovij Merzavecam nu gan gaume Laura Pergolizzi????? Un seksīga? Man viņa dziedātāju Mika uzreiz atgādina. Un tad jau Mika ir sievišķīgāks un seksīgākās, lai arī gejs, bet smukāks par to Lauru un sievišķīgāks.

VECA_PIEPE  ...uz to #13:10

Stika, atvaino, bet man nepatīk Tavs viedoklis- nesmukiem vārdiem sarakstīts, nepieklājīgi aizskarošs tekstos pret kādu oponentu šīs tēmas ietvaros:"Tu sarunājies ar Geishu , bet demenčkūka jaucas pa vidu kā sūds pa bļodu."

Sūds, ta ne sūds,...bet, ja šo lietu izskatot kā viedokli par publiskā Diskusijā notiekošo,...tad Tu jau takš arī esi iejaukusies...bļodā...un tā...Vai kā?
Vai Tu esi daktere, ja Diskusijā oponentiem demenci izdali pēc sava prāta spējām?

Nedusmo, bet es atļāvos Tavu komentu atķeksēt ar sarkanu īkšķi. Neņem ļaunā,...ja kas!

Marija_Anna  2 sex trenažieri viens otram?
ne, kaut kas tur ne visai.
kaut kas pietrūkst.
Cita vecuma partneris neinteresētu. Kopts, skaists, iznesīgs, vai tieši pretēji. Ir daži " no - līdz ", kas tieši man būtu svarīgi.
Ko darīt sievietei - paziņai? Neko. Dzīvot tālāk. Varbūt kaut ko pamainīt savā ārējā vai iekšējā būtībā.

riebekle  "Mūsdienās ir modē vesels cilvēks un veselīgs dzīvesveids, bet resns cilvēks nekad nebūs veselīgs, tā ka citeiz vajag tomēr 5 min padomāt pirms kaut ko rakstīt! ;))"

Esmu resna. Un veselīga. Viens otrs tieveklis man veselībā un arī izturībā līdzi nestāv, tāpēc uzskats, ka tikai tievs ir veselīgs, ir galīgi garām. Neskati cilvēku pēc viņa izmēriem./ļoti draudzīgs un vērtīgs padoms, par brīvu/

dr_K  A kā izpaužas seskuālas attiecības - kā atšķirās no seksuālajām attiecībām, kāds ik pa brīdim laiž gāzes?Vai arī kopojās kā seski?

LaskovijMerzavec  Solvitas ... LP, bija kā piemērs, sievietei, kas vizuāli noteikti nav manā gaumē, bet ar savu "šarmu" varētu ieinteresēt!

Un, jā, tas ir kā PIEMĒRS, jo cik saprotu no tā, tad viņai interesē sievietes, neviss plikpauraini onkuļi, sēdoša suņa augumā. :)

Skaidrita  LaskovijMerzavec

Paldies :)

Mirdzina  Pēc 40 dzīve tikai sākas!

fargo  16:29

nē, tad ir par vēlu to sākt. var, jā. bet grūti. neapmierināti ar esošo dzīvi, cilvēki lauž to, kas viņiem ir, cerībā sākt no jauna. ar čemodānu un svaigu apeņu konplektiem mīļāko dzīvokļos, līdz nereti tikai slīd lejup, kļūstot arvien nožēlojamāki, līdz arī tur vairs nav vietas.

manuprāt, dzīve pēc 40 nav arī beigas. tā nav sākums, man tā liekas aplamība. sākums ir bērnība. bet labs, pilnasinīgs, piepildīts turpinājums? jā! kaut nu tā būtu. tie ir cilvēki, no kuriem ir ko mācīties vienmēr.

neko  "Pēc 40 dzīve tikai sākas!"
Var jau būt ,bet testamentu labāk tomēr katram gadījumam uzrakstīt.

baluba  Vispār jau jautājums pastulbs : ) ... uz ko galu galā ir tas uzsvars - vecums, koptums, vai tievums ;)
Ja nekopta tad kāda starpība tieva vai resna, jauna vai veca .....

piladzoga  ir gadījumi ..
sieviete pensionāre 65,vīrietis bezdarbnieks 49...dzīvo kopā vismaz 5 gadus ,kad ir nauda (pensija un GMI ) abi lieto grādīgo...
vēl ..vīrietis slims ar cukura diabētu ļoooti dūšīgs 47 gadi,sieviete 67 gadi (izskatās ļoti labi priekš sava vecuma) dzīvo kopā jau 17 gadus:D
Abi pāri sākuši tikties seksa:D dēļ un tā palikuši kopā ..kas to lai zin ,labi vai slikti, bet kopā turās.

Tessa  kads koncerts, Laskovij, miiljuminj? :) /jutekliski krata broma pudeliiti/

Svadabis  Njā... Jautājums interesants. Un atbildes uz to nebūs vienas konkrētas NEKAD, jo vienam māte, otram meita, trešam kleita.
Kas vienai skaists, daiļš, smuks, seksīgs vai kā citādi, tā otra to ņems un norakstīs mēslainē.
Par koptumu vai nekoptumu...
Sievietei, meitenei, dāmai var nebūt manikīrs pedikīrs, glaunākā frizūra (uz galvas), holivudas cienīgs meikaps vai zobu baltums. Bet man nepatiktu ja tuvības sākumā man starp pirkstiem izslīdētu pakašstilbu apmatojums, kā arī manu kalu noglāstītu padušu apmatojums. Protams pelnu trauku es skūpstīt nevēlos, nemaz nerunājot par siļķes kungu...
Tāds mans skatījums uz to..
Un man patīk nobriedušākas sievietes par mani

LaskovijMerzavec  /... sminot noskatās, kā Tessa pilina bromu runcim, bet man balderjānjus... /

RSQuattro  Ne visas filmu zvaigznes ir skaistas.
Un nebūtu ar mieru seksuālām attiecībām ar vecāku sievieti, ja nu vienīgi viņa tiešām ir skaista, izskatās jaunāka par saviem gadiem un labu figūru. Tievās noteikti nepatīk tieši tik pat cik resnās.

adamsone  Precīzi un pedantiski izteikušies tie, kas ne tuvu neizskatās kā filmu zvaigznes, maigi sakot... lai gan zvaigznes, kā zināms, ir dažādas.
Jums nebūs lemts zināt, ko dara skaisti vīrieši. /uzraksta, ierāmē un pieliek pie oho virtuālās sienas/:)

edgarsronis  Nekoptu,tievu...kas ta tādu drāzīs, vienīgi bada laikā, kad vajadzība kuli izšaut, i to ne katrs vīrietis uz to parakstīsies.
Bet skaisto vīriešu priekšā, sievietes pašas karas kaklā un gatavas paplest kājiņas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu