Tikai seskuālas attiecības ar vecāku sievieti - vai arī skaisti vīrieši uz to parakstītos?

Ja jūs būtu skaists vīrietis, kā filmu zvaigzne, vai būtu gatavs seksuālam romānam ar vecāku sievieti ap 45, ja viņa nav īpaši kopta, bet ir tieva? (mana paziņa nekādi nevar atrast skaistuli TIKAI seksam, mēģinu saprast, kāpēc viņai tā neiet)

PatiesibasKalns  Labāk pastāsti kā tas vispār var būt? Izklausās pēc pasakas.
Noteikti ka pat sporta dēļ viņu baigi daudzi neatraidītu.
Bet ja tā dziļāk un garāk par to padomā. Atsūti man viņas numuru. :P

Piparkuka  Kāpēc tieva??!! Nu- uzsvars kāpēc uz tieva.
Un nekopta:(
Ja būtu mazliet apaļīga, normāli kopa- ar smukiem puišiem, jaunākiem- ideāli!:) Atraktīvi, aizrautīgi, forši. Uz to 100% "parakstītos" un gribētu.
Taču tieva, nekopta. khmmm, man aizdomas, ka ne pārāk.

Gunitaa  Nē, šito tautu man pēdējā laikā nesaprast... :DD
"Kāpēc tieva, kāpēc tieva"? Bet ja raksītu, ka resna, tad tādi jautājumi "kāpēc" nepaceltos, jo tas vienai daļai dāmu te šķiet pati norma. :))) :DD

Geisha  11.04
Pēdējās modes tendences ir apaļīgas un pat resnas dāmas.

Gunitaa  Ak tā?? Nu tad tikai barojies, Geisha ! ;))

baldarians  TIKAI sexam jau nevajag skaistuli,bet gan spējas...!
Noteikti būtu daudz gribētāju izšaut riekstus...jācer ka higienu ievēro?

Gunitaa  Mūsdienās ir modē vesels cilvēks un veselīgs dzīvesveids, bet resns cilvēks nekad nebūs veselīgs, tā ka citeiz vajag tomēr 5 min padomāt pirms kaut ko rakstīt! ;))

solvitas  Man te rakstīja puisis un jautāja vai man patīkot jaunāki puiši? Vēstulei bija pievienojis foto ar Robertiņu no nacionālā grāvēja "Viņas melo labāk". Varētu pat teikt, ka esmu atraidījusi jaunāku filmu zvaigzni :)

Stika  Solvitas, kāpēc tad atraidīji?😊 tagad būtu rakstījusi, ka Tavs mīļākais ir seriālu zvaigzne!😍

solvitas  Stika, mhm un vēl mežs viņam pieder (jeb piederēs, kad mamma nomirs) un tad būs vēl bagāts arī. Sapnis ne vīrietis :D

Geisha  Gunitiņ, par ko sirds sāpe? Cilvēki ir ļoti dažādi. Vienam patīk mazas, smalkas, citam raženas, vienam slaidas smuidras, citam kuplas. Par ko uzreiz jākrīt ģībonī? Un kāpēc man tagad būtu jāuzēd 150 kg tikai tāpēc, ka kaut kur netā reklamējas resnītes? Vai man vajag 150 kg?
Iedzer zāļu tējiņu un nomierinies citādi Tavi hormoni trako. Nelec pa logu. Vakar jau viena neveiksmīgi leca un ieleca glābējam rokās.

marmorakaraliene  12:33 Pa logu, visticamāk, nelēks, bet uz DG aizskries ierakstu par tevi uzcept: D

Gunitaa  Geidhin, Tu pirmīt nerakstīji par gaumi, bet gan par modi un es reaģēju, ja cilvèki muldās vai ir neloģiski. ;D tā kā es neuztraucos ne par ko, un iedzer labāk pati tādu tējiņu. Pie bulciņas. ;)))

LaskovijMerzavec  Pieļauju domu, ka arī manai "gaumei" neatbilstoša sieviete varētu paņemt ar savu "šarmu" ....

Piemēram, LP, nu galīgi nav pēc sievietes, bet tomēr viņā ir kautkas tāds, kas paņem. Un tādas nav mazums. Vai par piemēru - Bārbra Streisande (ar visu lieko svaru utt, bet kāda enerģija )

marmorakaraliene  gunita 12:45 ak, saki - reaģēji? Un ko tik nervozi reaģē uz citiem, ja nesakrīt ar tavu viedokli (c) "muldās vai ir neloģiski" ? Tavs viedoklis vienīgais pozitīvi pareizais? Ko tu saki! /patiesā izbrīnā pievienojas geishai pie tējiņas un bulciņas - ļoti garšīgi!/

Stika  Jāāà, Gunitaa, marmorkūka savus oponentus atcerēsies līdz mūža galam un papūlēsies atkosties😝, jo pareizi jau meitenes DG raktīja, ka demence nāk koā ar iestrēgšanu- gan uz tēmām, gan cillvēkiem.😝 Tu sarunājies ar Geishu , bet demenčkūka jaucas pa vidu kā sūds pa bļodu. 😀😀😀 jo nikna par taisnību, ko Tu viņai pateici nesen.😃😃

VECA_PIEPE  ...vai būtu gatavs seksuālam romānam ar vecāku sievieti ap 45,...(c)

Principiāli neatbilstošs iedalījums *vecuma* robežā.
Sieviete ap 45 ir kak razīt pašā seksuālajā zenītā, ik katra gan jauna puikiņa, gan ik katra sirma onkuliņa,...ta kā par pilnbrieda vecuma vīriešu slapjo sapnīšu tieksmi, i pat pieminēt nav jēgas-

45gadīga sieviete ir ideāls seksuālām attiecībām ar jebkura vecuma vīrieti!
(noskatās uz PA puišu aptecējušo siekalu peļķēm)

Neatminos sevi ne vienā no saviem gadu "vecumiem", kas būtu noteicošs kā cenzs, lai vispār Piepim gultā liktos seksuāli pievilcīgs *skaists vīrietis, kā filmu zvaigzne, (c)*,...ja nu vienīgi viņš- Alens Delons "Divi Pilsētā."uz platekrāna palaga ķinīša lielajā zālē- iedomu, ne praktiskas baudas tēls.
Vīrieša vērtība ne pēc viņa smukuma ir nosakāma.Vīrieša vērtību nosaka viņa gudrība un prāta spējas,...kas ir viņa seksualitātes koeficients un šarms...arī gultā!

VECA_PIEPE  ...ja viņa nav īpaši kopta, bet ir tieva?(c)

Kā to saprast?
Vai tā, ka viņa ir tieva,...bet nav nomazgājusies?

Mandomāt, ka vīrietim nav jābūt ne īpašam skaistulim, ne arī viņam ir jābūt bišķi smukākam par mērkaķi pēc skata, lai pēc tā varētu uz mēra skalas likt viņa seksuālo gribēšanu gultā ar ķermeņa sviedriem klātu, bio izdalījumu un urīna aromāta buķetes ieskautu daiļavu.
Drīzāk šajā sakarā varētu likt aspektu tikai uz individuāla fetiša- seksuālas baudas gūšana nelabu smaku ostīšanā.

Skaidrita  LaskovijMerzavec

Kas ir LP?

LaskovijMerzavec  Skaidrita ... LP - Laura Pergolizzi

https://en.wikipedia.org/wiki/LP_(singer)

Drīz būs viņas koncerts Latvijā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu