Kā vīrietis ieplāno sexiņu??

Atnāk man vēstulīte no sveša onkas...:"Sestdien sexojam??" Labi, šajā gad., ja piever acis uz simpātijām, jūtām, tālejošiem mērķiem, saderību utt. Es otrdienā nevaru zināt vai sestdien es gribēšu sexot, ja onka vēl arī nemāk līdz tam aizvest!? Labi to laiku vēl varētu atrast, bet kā ieplānot gribēšanu??:)

Eiropa  Laulene ar sīčiem dodas uz laukiem, tādēļ laicīgi saplāno vētrainu vīkendu!;)

VILFORS  Vai tad sievietes negrib visu laiku?

Dezyree  :)))))))) vīrietis vienmēr grib, bet ne vienmēr var, sieviete vienmēr var, bet nevienmēr grib :))))....

Araabs  Nemēdz būt nevaroši vīrieši,vienkārši ir pārāk daudz nemākulīgu sieviešu:))

neko  Dezyree: "vīrietis vienmēr grib"
----
Patiess prieks par Tavu optimistisko dzīves redzējumu:)

marmorakaraliene  Nu ne jau par katru muļķīgu domu, kas iešaujas prātā, obligāti tēma liekama.

zuzene  Jā, vienu esmu sapratusi ,ka godīgam(-ai) būt nav izdevīgi ne vienai, ne otrai pusei.Vispār jau baigi žēl,ka tā.Es personiski atbildu tiem ,kuri pasaka ienākumu nav, mašīnas nav utml.Ceru, ka godīgi.Laikam esmu viena no retajām muļķēm, kura nenosodīs vīrieti par to, ka viņš vēlās seksu-plānotu vai neplānotu. Lielākā daļa sieviešu arī to vēlas tikai melo sev un citiem.

Edgars37  19:27

...vai tu pirms sitas provokacijas;D jau laicigi palielinaji pastkastites jaudu lidz vismaz lidz 60 zinu caurlaidibai minute un samekleji asistentu, kas palidzes atbildet uz visiem pieprasijumiem;)???

zuzene  Paradoksāli ,redz kā cilvēki baidās būt godīgi,Tu esi pirmais, kas komentē ,bet neviens nekur nav pieteicies.Taisnība kož acīs visiem.

PoisonedKiss  Vīrietis negrib tikai tad, kad vairs nav ar ko gribēt!

piladzoga  sataisa gada plānu..Jaungada sex,Lieldienu sex,Jāņu sex ..nopērk 3 viagras (vairāk onkas nevar atļauties un baidās nomirt no lielākas slodzes)

nedolce_negabana  Kurts69 Nez kādēļ seksam vajadzīgs manikīrs:D

Dezyree  Sekss ir labs ar to, ka ir regulārs, un regulārs sekss IR jāplāno, studentu vecumā spontāns sex dzērumā, mašīnā, mežā vai koridorā, paldirs Dievam- labi ka bija, labi ka garām, tagad es zinu kur, kad, ar ko un kas būs, esmu par plānošanu, vismaz vienam no pāra tas ir jāplāno :)))

zuzene  Diskusija,manuprāt, nav par regulāru seksu, bet par to-sagribēju un izdaru,nu nav tur nekā nosodāma ,ja no tā necieš kāds cits.Sekss ir spontāna rīcība nevis manikīrs, pedikīrs, vecmāmiņas padoms utt.

av2  plaanojam, visu plaanojam.Taapat , kaa...ellas mainnu autinnam. Un kas, gruti vienreiz piekrist tiem piedaavaajumiem? Nebuutu vismaz te jaachiikst nonstopaa.

Geisha  Pasaki, ka "jā gribu" un vecim uzreiz vai riepa saplīsīs vai sirseņi būs jāgana. Sliktākā gadījumā daudz uzzināsi par sevi.
Normāls vīrietis arī nemaz tā uz sitienu nevar (es nerunāju par zaļknābjiem).

Kurts69  to nedolce_negabana , nuuuuu, man arī nav skaidrs kāpēc seksam vajadzīgs atbilstošs noskaņojums, pareizs zvaigžņu stāvoklis, labvēlīgs horoskops, dārga mašīna vai draudzeņu psiholoģisks atbalsts un instruktāža:D , tomēr ir dzirdēts ne tas vien

Jason  Onkas grib seksiņu jau no tā vien, ka viņiem tāda sen nav bijis. Un jo senāk nav bijis, jo mazāk svarīgi ir tādi blakusmomenti kā tālejoši mērķi, saderība un abiem viena mīļākā futbola komanda! Brīžam rodas aizdomas, ka dažas klātesošās dāmas vīrieša cilvēku ir redzējušas tikai tālajās jaunības dienās, un arī tad tikai Zoodārza krātiņā. :)

valmierietis333  Cilvēks neko neplāno , darbdienās smagi strādā un nav spēka prieciņiem , tad vēl sieva ar bērniem mājās , visu nedēļu nocieties , sagaidīs ,kad sieva ar bērniem sestdien dosies paviesoties pie sievasmātes , tad ar skries seksot ! ;D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu