Sexs un attālums.

Kā apmierināt savu sexsuālo spriedzi,ja otra puse tālumā!?Ir skaips,ir vibratots,ir sexs pedāvājumi bez saistībām...kā gan palikt 100% uzticīgai?

Kurts69  teikšu tikai vienu - melot ir slikti. ja baigi gribās un bez vīrieša iztikt nevar, nu tad jādomā vai konkrētās attiecības ir vērts turpināt.
bet ja ar sirdsapziņu var sarunāt un sānsoli spēsi paturēt pie sevis, tad var mēģināt vilkt to pasākumu.

nloco2  ilgstoša masturbācija nav veselīga psihei. labāk ievies mīļāko

Gvena  ko darit,ko darit.tak izrive ar smilspapiru to kajstarpi ta ka jela paliek un kamer sadzis tad sagidisi to savu atpakal ar tiru sirsapzinu.skatos ta ta caurumniezes kaite tada izplatita serga un i jau laikam ka pat nedelu nevar turet ku nu vel par kadu gadu runajot.

Tessa  Govi. Vai divas. un parkus tiriit.

aaalis  ...nāc..., iepazīsimies....!?

Aukstums  nja... tāda lieta, kā monogāmija , laikam reāli izmirst...skumji, ļoti skumji...

fargo  trīs govis. parks, tad mosties 4.30 un iet uz mežu staigāt.

Minkans22  Tam vīram noteikti ārzemēs jau ir citas attiecības. Tā ka varbūt dāmai nav par ko iespringt ?

fargo  patiesībā, es šito mazliet nesaprotu. jums kādam TĀ gribas, ka jūst esat gatavi klup virsū svešiem tantiem un onkām? tik ļoti gribas? tur tā, ka randus ir jārunā vai kā?
tak negribas tik stipri! man liekas. var paciesties. protams, acis redz un iekaro. nekas, dzīve iet tālāk un nekas briesmīgs nenotiek ja neesi dabūjis.

bet čelentano piegājiens ir praktiski nemirstīgs.

edding  Gribu noskaidrot, kāds sakars seksam, gribēšanai, ar skaipu. Parāda viens otram pipisjkas un tā kā vieglāk paliek?

Edgars37  Autore;), nu ja sai problemai kopigi nevar rast risinajumu ar to pusi, kas tai taluma ir, nu ta kadas jums tas attiecibas, ko ta jus tajas vispar varat izrunat;)?

19:12

...nebut ne, vel ir tik loti daudz viriesu, kas ikdiena galus nespej savilkt kopa bez sievietes ikdienas atbalsta, ta ka monogamejama materiala vel ir atliektiem galiem;D!!!

VecmeitaARrunci  no seksa truukuma neviens nav nomiris.

av2  a kaa jus vissi zinaat, ka virietis nav uzticiigs vinnai?
A taa, video zvani, kaadas probleemas....Var arii miillako , vai divus... ieviest, bet....nu sievieteem ir pagruuti...nesamilleeties, ja reiz sex buus forsss ....

Tessa  daba prasa savu no bezdarbiibas. sezh ofisos, tad aizbrauc uz dziivokli, stundu njemas ar vibratoriem liidz zobi izbirst.
bet butu apjomiigs darbs, darzs un ganampulks, stulbiibas prata tuvu pat nenaktu.
patiesi jabriinas par cilvekiem, vai tiesham jauniiba visu ko nav izbaudiijushi, lai 50+ gados izcelties ar pozu Es griboša/-šs un virtuali riivet pakaljgalu gar stenderi.

valmierietis333  Mierīgi vari izmēģināt bez saistībām , kad zarazas noķersi - ilgāku laiku par seksuālo spriedzi varēsi nedomāt - jo galva būs aizņemta ar zarazām !

Epifanija  atrādāt strādāt un vēlreiz strādāt.. :D visi darbaholiķi ir pārsvarā ar ļoti izteiktām seksuālajām tieksmēm, vienkārši viņi ir atraduši veidu, kā savu iekšējo enerģiju novirzīt pareizajā gultnē, parasti tie ir radošie cilvēki, kas izsaka sevi mākslā, mūzikā, dzejā.. vai nav pienācis brīdis sev atklāt kādu no šiem talantiem un priecēt šādi pasauli, ne bezjēdzīgi deldēt palīgierīci...:)

Mailija  Ja tā otra puse tā īpaši neko nenozīmē,tad jau vienalga kādu variantu izvēleties vai var pat visus uzreiz.Ar to jau cilvēki atšķiras no dzīvniekiem, ka tomēr prāts valda pār instinktiem.

Spicis  Pati jau raksti: ievieto vibratorā svaigas baterijas, ieslēdz, ievieto, palaid Skype un lasi tos piedāvājumus bez saistībām; 100% garantēti!

rokons  Varbūt jāapsver pievēršanās prostitūcijai..... klientos neiemīlas, ar tiem neskūpstas, jelkurā brīdī var izbeigt tādus sakarus.
Kad īstais būs mājās, viss tak citādi notiks :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu