Neskaidrība par skaņām

Palasīju pēdējo dienu PA un radās daudz neskaidrību.... Kādas skaņas tad drīkst vai nedrīkst izdot seksa laikā? Vai tas ir ar parneri jāizrunā, ko katrs darīs - stenēs, vaidēs, klusēs, pīkstēs, kliegs, svilps, šņāks, pūtīs, elsīs vai ko nu tur vēl? Vai ir kāds skaņu kodekss seksam? Centieties, lūdzu, atbildēt nopietni un godīgi, jo man ir plānots brīvdienu sekss, tāpēc gribētos tomēr zināt šo jautājumu. Paldies jau ieprieks!

LaskovijMerzavec  Beidzot viena rāda piemēru.
Pirmais, protams, ir PA tēma, bet ne mazāk svarigi vēl to paziņot DG un ielikt vakara plānā. Tas, tā lai visi zinātu, ka Tev būs sekss.

Otrais, vajadzētu noskaidrot partnera gaumi - tiem, kam patīk dabigs, tad vari jau šodien nemazgāties. Tāpat vēršu uzmanību vāveres apkopei. Plika, naturalā, ar parūku.

Kapiju un bulciņu paņem lidzi. Nebūs neveikla situācija, kad jāstīvējas par maksāšanu. Ne Tev ne puisim jāmaksā.

Par skaņām, šeit noderēs, manuprāt kakju pieredze. Kad tuvojas seksa laiks, kakjenes mauj tā, ka pat viskurlākais runcis saprot - būs jākniebjas uz dīvāna mierigi pazvilnēt un pasūkt pienu neļaus. Attiecīgi uz randiņu dodies sākumā klusi murājot, ar katru soli pieliekot kādu frekvenci klāt. Kulminācijai protams arī jāatstāj kkas.

Tas viss, protams, negarantē, ka puisis tik palaizīs un padročīs. Katram gadijumam paņem lidzi vibratoru, lai uzskatāmi viņam parādītu, kur vīrietim jāievieto savs lepnums.

av2  intresants jautaajums. Buus...jaaieraksta audio, jo iisteniibaa, vai tad var..atcereeties peec sex, kaadas nu kuro reizi akuraati taas skanas bija?

baluba  Bļaut nevajag, bet līdz tam viss ir ok. Gan jau gaumes lieta, bet ja nedzird otru tad pārņem nepatīkamas sajūtas.

Torpedo  Man jaunībā bija viena kaislīga meitene, kas visu laiku vaidēja. Es domāju, ka viņai slikti palicis vai es kkā pāri viņai daru. Nokāpu nost un par to arī pajautāju viņai. Viņa teica: "Mūļķis!" Es līdz šai dienai tā arī neesmu sapratis - kāpēc

eksim_braalis  Palasīju pēdējo dienu PA un radās daudz neskaidrību.... (c)

Par autores neskaidrībām un debīltēmu vairošanu var tikai teikt - stulbs un vēl stulbāks.

Luusila  Njā. Muļķis arī gŪltā ir mŪļķis. (to es par torpēža komentu). Bet Merzavecs apkopojis plašāku oho tēmās pausto pieredzi; ir, kur "gudrības" sasmelties; parocīgi. :)

olita112  ...es balsoju par svilpšanu)

Skarlete  Skaņas vajag izdvest tādas, lai vecis pamostās, pašai ir labi un kaimiņiem arī sagribās...

Aukstums  man ir stāstīts, ka skolotāja pēc izglītības, tajā MOMENTĀ dzeju skaita... :D :D :D

olita112  man ir stāstīts, ka kāds vienkārši purkšķi palaiž...tajā MOMENTĀ)

baluba  Purkšķis dabīga lieta pie slodzes, a vot dzeja gan varētu orgasmu noraut :D

VILFORS  Jā. Vaidi, kliedz, skrāpējies un Tavs vīrietis būs sajūsmā. Vēl jau labāk, ja Tu to patiešām darītu dēļ orgasma

draboss  Ja tev tas seksis pa dienu, tad ieteiktu pašai aizvērties, lai Kreipāns fonā runā.

Stika  Jūs visi knapi pīkstat sexa laikā salīdzinājumā ar manu Omi, kura esot tā bļaustījusies, kad nereti kaimiņi sasrējuši, jo domājuši, ka viņai slikti palicis. Un vēl viņa ekstāzē esot pa sienām rāpojusi, tāpēc Opis dabūjis rāpot pakaļ un sex viņiem nereti beidzies uz griestu lustras.
😜

LaskovijMerzavec  15:39... vairāk jau izklausās, ka opis skabargainu pagali lietojis. Tad ome nav varejusi izturēt un metusies glabties pie lustras...:)

Minkans22  Ja skolotājas skaita dzeju tajā momentā, tad ko dara dzejnieces? Sacer dzeju?

viesiss  Manis pēc, kaut vai bļauj ooooooooooooooooooaaaaah 97 decibelu apmērā!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu