Kāpēc sievietes nesten masturbacijas laikā?

Tas ka atbilde uz tēmu : kāpēc sten seksa laikā? Aizvietotāji tači ir labāki nekā tas "dabiskais priekšmets". Ar visadām funkcijām un fiškam, ka tikai turies! Te viena tikai parīt stastīja ka ar to stundām nodarbojas, tie neiztur, laužas, pat ļoti kvalitativie un dargie. Tātad bauda ir, a kur balss? ;))))

DanaL  Locekļa izmēram IR nozīme.

Felde  ir nozime.... Ne 5cm,ne mele,ne pirksti-nespej aizvietot! PUNKC! :)

69lasma  zinaju ka ir luriki,bet kad ir tadi kas vel elpu aizturejusi ausas-skan vai neskan,nedod dievs sitadu slimu kaiminu.

Stika  Jurij, kāpēc citiem ir jāatbild uz Tavu jaut., ja Tu pats neatbildi? Es tak Tev uzdevu jautājumu un tas nav nepiedienīgāks nekā Tavs !😁

Gunitaa  Stika, autors vienkārši izliekas par beigtu un konsekventi neatbild.
NB ! Ieteiktu citiem arī neatbildēt uz viņa jautājumiem, jo vairāk, ka tie ir stipri neadekvāti. :D

Gunitaa  >19:01 OMG, nu ko Tu vari muldēt??? !!! Kas, - padomju laikos partorgs katram bakus stāvēja seksa laikā un stenēt aizliedza???? :D Pilnīgu bullšitu Tu te murgo.

Felde  Ja sievietei ir labi,vina aizmirst domat liidzi-tagad steneet,tagad nee! Un,ja neesi sieviete,tad ari nesapratisi,ka pie forssa viriessa darbibam-aizraujas elpa-ritmiski-izklausoties pec stenesanas,un-ja apzinati par to nedomaa,un so skannu neslaapee-tad nemaz iisti nejuut-kaa tas izklausas aiz sienas... Ieklausies,ko dara zilie... :) kuri nonakusi sievietes lomaa-arii pie triecieniem-aizelssas.... Autor,visi nav vienadi,un tu nekad nesapratiisi-ko un kaa juutas citi....ko teelo,bet ko par nejuut....

LaskovijMerzavec  Un ko nakošais jautājums būs - kādēļ stenēšanas laikà sievietes nemasturbē?

Aukstums  atbilde uz 19.01 autoram nav ne mazākās nojausmas, ko tik nedara Sieviete, kad viņa ir VIENA savā mājā... un ja autors ir nestenošs, emocijas neizrādošs, koka gabals tajā momentā, tad man no sirds žēl bijušās/esošās partneres... (diessnogrābsties...)

Felde  19.17 so jautajumu uzdos Torpeds... Vina karta kam stulbam.... :)

dzzekiss  Ja sievietei tik plaša kā 3 litru burka, tad tiešām izmēram nav nozīmes.

borzomi  Tas tāpa´t kā-citas dzemdējot bļauj,citām tam nav spēka!

Tessa  bet ja orgasms masturbējot tuvojas lielais un īstais, ka liekas prāts ekspolodē, tad ne tikai sten, bet kliedz un zobi sakožot lūzt (c)

kas tik nav jauzzina. ka stundu jaberzh, lai lust zobi. nu trakas lietas, bet ir arii laba zinja: cilveki ir tik turiigi, ka perk dargus vibratorus (tikai kada jega, ja janjemas vesela stunda un zobi izbirst) un atstaj lielu naudu zobarstiem. Tad jau govi ar var atljauties. Vai pat divas.
a, jautajums bija par steneshanu? atvainojos.

av2  galiigaas mullkkiibaas. Te jau teica, ....autors vienkaarssi neko nezina par sievieteem.

bella_  bet varbūt autors cenšas ko uzzināt un saprast par sievietēm, un tas ir apsveicami, manuprāt nav sarežģītākas būtnes uz pasaules par sievieti un izzināt un izpatikt un apmierināt sievieti tas nav viegli un ir cēli

Rondijs  Cik dzirdēts, sten jau gan parasti, bet klusām, tā lai citi neuzzina, jo nodarbe tomēr privāta

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu