Kāpēc sievietes sten seksa laikā?

Jau sen gribēju pajautāt - Kāpēc sievietes sten seksa laikā? :)

Tessa  skaudri jutams, ka solvitasa ir atraidiijusi VenBeru, grushi jumsim, kuri megjina nokjert, bet cope galiigi garam un pat kakjim nav ko atnest majas.
nekas, varbut kartiis veiksies.
Torpedushka, beidz nodarboties ar lietam, kuras uz tevi neattiecas, lasu Uģi Kuģi un VR, lasiit tev padodas labak.

baluba  Normāli, es ar pastenu kad kaifoju baudā. Vai tad jāsekso sakniebtām lūpām. Un patīkami tak dzirdēt partneri.

Geisha  Sten no labsajūtas. Vai labāk būtu, ja viņa sekša laikā taisītu griestu balsināšanas tāmi?

rokons  Senlaikus bija tāda itāļu filma par sexvaroni, kas orgasma brīdī dziedāja ( vispār, ta bija komēdija). Lai nu kādas skaņas tiktu abpusēji izdvestas, labi, ka smakas tās nepavada :D

runcizs  90-tajos gados, kad parādījās videosaloni, kungs gados pirmo reizi aiziet uz seksa filmu. Pārnācis mājās, saka sievai, ka mēs visu dzīvi TO esam darījuši nepareizi: izrādās, tā procesa laikā vajagot stenēt un vaidēt. Labi, kundzei iebildumu nav, darīsim tagad pareizi. Ielien gultā, vīrs uzrāpjas virsū. Sieva prasa, vai tagad, nē, pagaidi bišķi. Vīrs sāk darboties, sieva prasa, tagad drīkst? Jā, tagad. Vaī, vaī, naudas nav, naudas nav... :P

Geisha  Runcz labais

Jurijs55  Atkāras no kultūras arī laikam - ne visur pasaulē tāpat, piemēram Ķìnā pieņemts izradīt baudu no ēdiena skaļi čavkajot - pamēģiniet čavkāt edot atrodoties ciemos vai sabiedriskajā vietā pie mums.

Mailija  Tādā veidā sievietes brīvi izpauž savas emocijas.Man piemēram nav nekas pret ja arī vīrietis pasten,ja tiešām ir labi.Nedomāju ka šā procesa laikā būtu jāsakož zobi un jāklusē kā partizānam.

Jurijs55  Zoja Kosmodemjanskaja ?

edgarsronis  Ļoti daudzas sten tikai lai izpatiktu vīrietim, ja iepazīsti sievieti tuvāk, vairāk, tad atceroties iepriekšējās reizes, saproti ka tā bij izlikšanās!

bella_  pamēģini iespraust starponu ānusā, tad arī tu sāktu stenēt un tad tu sapratu, kāpēc jāsten :))

VenBer  Un tad diskusijai pieslēdzās vibratoru bende ! :)
Vai kāds/kāda atdāvināja sev nevajadzīgo mantiņu ?
Klau, pastāsti, kādas izmaksas ir baterijās vai elektroenerģijā, ja darbina kuļmašīnu stundu dienā trīs gadus no vietas ? :)

Jurijs55  Nu ko, 50+ gadie, vai jūsu vecāki stenēja ? nē gan, tas nebija kaut kā pienēmts, (pārsvarā) viss notieka klusu. Stenēšana sākas ar rietumu filmām. Viena Gunitaa man iebildēja - ko , partorgs stavēja blakus un liedza stenēt? Nē, vienkārši nebija pieņemts. Varbūt tas nebija pareizi, un emocijas jāispauž, tomēr agrāk bija pieņemts emocijas noturēt.

neko  Jurijs55: tu acīm redzot neesi redzējis Latvijas 20gs 30 gadu kino, ne tajos gados ne tikai "Zvejnieka Dēlu" nofilmēja.

aaalis  ...nu i..., lai sten....

bella_  Esmu izmēģinājusi visus brendus 3AAA baterijas, bet ir ļoti svarīga jauda, piem. Duracel vibrē sākumā ļoti jaudīgi un drīz vien knapi kustas .... reklāma neatbilsts patiesībai
lai dabūtu vienmērīgu jaudu vislabākā ir Energier firmas baterijas un 5 eiro nedēļā aiziet baterijām un vislabākās un lētākās Energier ir RIMI

Rondijs  "sievietei esot dabīga nepieciešamība pēc seksa paraudāt" :))) - no kurienes tas radies, vai ir tur kāda daļa patiesības ar?

Romantikkis  Ir gadījusies arī tāda, kas lamājas seksa laikā.

baluba  Jurij 55, senāk tenisa kortos arī tikai bumbiņas atsišanos varēja dzirdēt, un pat svarcēlāji zobus sakoduši cēla tos simtus.....stagnācija beigusies un cilvēki drīkst mutes pavērt un emocijas izpaust.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu