Gribulis kā lāsts?

Vai tas ir normāli ka gribas seksu katru dienu un vairākkārtīgi? Un kādēļ tik ļoti gribas ka morāles un ētikas principi vienkārši tiek aizmirsti?

garinsh207  Vispar jau sikologi,seskulogi,gimenes arsti,ginekogi stasta taini pretejo- nefigā negrib tie virieši,tik daudz neapmierinatu sievu,milakas,sievietes- tipa uzlec ,nolaiz bet sieviete orgasmu nedabu

DanaL  Te tak visiem megagribulis. Tik ar to varēšanu ne tuvu ne visiem...

Edgars37  Kads gribulim sakars ar etiku un morali??? Tak gribi uz nebedu;D!!!

Mazaa_naarinja  Kamēr gribas - normāli.
Kad tiek aizmirsti visi morāles un ētikas principi - tad jau ir čābīgi...

solvitas  Nu šito "lāstu" tu vēl atcerēsies ar skaudību kad būsi sasniedzis 50 gadu vecumu. Daži jau ap 40 vairs necieš no šī "lāsta" . Pēc tam vēl viagru pirksi, lai kondīcijā tiktu.

InJanis  Tautiete Bella !!!

Vai ta Tu nepamaniji augstak lasot, ka minetas sapes autors, ipasnieks ir virietis pec dzimuma ( vai pec uzvedibas, paradumiem, komentet nevaru )

Viriesiem , no dabas dots nav nekada........... orgasma...........

Ja velies sikak ko teoretiski uzzinat, palasi drukatas gramatas., ko sarakstijusi visvisadi dizspecialisti.

edgarsronis  Man seksu vajag vismaz 2xdiena.

Rondijs  No vecuma atkarīgs, ja pusaudzis, jaunietis tad pat ļoti normāli. Ja vēlāk, tad var būt vienkārši sakrājies, kad ilgi nav bijis, un rodas maldīga sajūta, ka vajag tik bieži. Pēc kārtīgas izlādes vajadzētu būt mieram uz kā te oho saka - 4 dienām :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu