Alternatīvais "sekss"

Oho čum un mudž no vīriešiem dažādā vecumā, kuri piedāvā neķītru saraksti (viņu pašu jēdziens) vai tādiem, kas piedāvā pavērot skaipā sava krāniņa "tehnisko apkopi" jeb dr**īšanu. Kā Jūs domājat, vai viņiem reāls sex vispār mēdz būt jeb pilnīgi pietiek ar virtuālo? Un ko domājiet par šiem subjektiem? (interesē arī vīriešu viedoklis).

edding  Gunita, es nejautāju viedokli par mani, bet gan, vai tev tiešām interesē, ir viniem sekss vai nē. Kādēļ tev tas interesē? Tas ir kaut kāds intelekta rādītājs ?

Gunitaa  Ak Dievs, edding, nu tiešām, ko Tu vari ņemties??? NĒ, mani neinteresē vai viņiem ir sekss vai nē, bet pati tēma nav garlaicīga, un vismaz es nevēlos to piekakāt. Viss.

Epifanija  cik viņiem grūta dzīve, būtu taču viens otram izpalīdzējuši un likuši sievietēm svētu mieru!

coldlands  Gunita, kas tev šajā tēma šķiet tik interesants?

anis  Nav nozīmes dzimumam! Dīvainību izpausmes skar neatkarīgi no tā-nu,varbūt procenti atšķiras!
Man arī nācies saņemt-sexugribi? Nu un -atzīstos,ka izdevies samulsināt un varbūt kādreiz...
un ar to arī beidzas.Nu nevajag man to fakta pēc,ar nepazīstamu cilvēku-nav tas vecums! Bet ja cilvēkam gribas patriekties-te varu izlīdzēt. Ir bijušas sarakstes gadu garumā-vai man grūti? Gluži interesanti... Šaislaikos piedāvā visu ko-gan pastā ,gan telefonā /televīzijā-ja nav pārlieku uzbāzīgi,tad lai jau. Kam hobijs,kam bizness,kam kaitinošas novirzes...

Emma45  Pārsteidz, ka ne tikai autorei interesē, ir viņiem sekss vai pietiek ar dročīšanu. Kā tev pašai, pietiek ar masturbēšanu, vai izmanto arī dzīvu vīrieti?

riebekle  Katram savas vājības. Pilnīgi neitrāla nostāja. Bez tam, ko lieki kompleksot vai stresot un izrādīt savu "ak, es jau tāda pareiza" nostāju? Ja nav tavs, vienkārši ignorē.

Alionushka  Kkamēr cilvēks saglabā spēju brīnīties, viņš ir jauns. (Vismaz garā, ja ne miesā.)

LaskovijMerzavec  Nu neko par viņiem nedomāju, pat neuzskatu par vajadzīgu domāt!

Spodris  Izklausās pēc fantāzijām, ticamības moments minimāls

Paula6  Ir nu gan te viena daļa...ieciklējusies uz seksu, virtuālo un tagad arī "alternatīvo" (diez kāds būs nākamais?) un tā piedāvājumu, marts jau tā kā garām, bet ar to pavasara aizkavēšanos var būt arī aprilī, bet patiesībā, un drīzāk tā arī izskatās, tas viss ir nereāli sapņi. Kā tautā saka...tukša muca tālu skan. Un kur tādus cilvēkus satiek?

derevnja10  Dzirdēts ir, redzēts nav. Un, vai to var saukt par seksu? Man šķiet nē.

Minkans22  Piekrītu Stikai, šis portāls čum in mudž no tādiem perversiem tipiem. Kuri ir ar novirzēm un grauj visu pārējo normālo vīriešu autoritāti. Pirmajā vēstulē jau prasa: tu esi gultā? kas tev mugurā? atsūti foto, vēl kādu foto, padraiskosimies? davai ko neķïtru? Aizliegtais auglis tas saldākais Viens prasīja ar ko es viņu sasiešu, jo viņš tāds nepaklausīgs( sado mazohists), viens svingeru seksu piesolīja VIENKĀRŠI PRETĪGI PERVERSI TIPI.

fargo  cik es varu spriest, tad ja nebūtu skatītāju, nebūtu šo... performanču. ne tā? tad jau kāda skatās. un interents ar visām tā iespējām ir īsts meduspods visādiem virinātājiem. iespaids, ka viņu ir šausmīgi daudz, lai gan patiesībā, varētu būt, ka proporcija ir lielāka dēļ vides specifikas.

ko es domāju par šiem cilvēkiem. tas ir kaut kas traģikomisks. un traģi- ir 80%. tā ir pilnīga sevis necienīšana. man liekas, šie vīrieši vispār neapzinas, ko nozīmē pašcieņa. ko darīt? "sekss ir galvā" un visas deviācijas arīdzan. tur ir vajadzīga gan pletne, gan palīdzība. viena, lai sazilinātu dibenu, ka nedēļu apsēsties nevar. otra, lai tiktu no tā ārā, kad pieleks "tā vairs nevar".

av2  Un Tu domaa, ka meitenes nepiedavaa? Nu, nu...:)
Veel jautaajums, un kaapeec lai vinniem , vinnaam nebuutu arii reaalais sex dziive? Kaads sakars...?

valmierietis333  Pieminētos varētu salīdzināt ar mētelīšu virinātājiem , tikai virtuālā pasaulē !

Viņi gūst baudu no tā vien ,ka kāds uz šiem paskatās , nav īsti ticamības ,ka kādai tādi varētu sagādāt baudu !
Es domāju ,ka tur pat īsti neiet runa par darīšanu un varēšanu , bet pati apziņa ,ka kāds uz viņu skatās ! (Tas velk uz psiholoģiskām problēmām!)

Es nerunāju tagad par diviem normāliem cilvēkiem ,kas nodarbojas ar virtuālo seksu - es kā nenormāls cilvēks arī to nespēju atzīt , tad labāk filmas paskatīties - lielāks kaifs!

Geisha  Palasi veco Zālīti. Agrāk bija mētelīšu virinātāji. Starp citu kur viņi pazuda? Sen neviens nav redzēts. Iespējams, ka viņi ir pārcēlušies uz virtuālo pasauli. Nu nav viņi spējīgi uz kvalitatīvu seksu. Arī tie kuriem patīk neķītrās sarunas nekam gultā nav derīgi. Vīrietis kurš var, prot un zina nerunās, bet ies un darīs. Jo vīrietis vairāk lielās ar sava draudziņa izmēriem, jo realitātē tas draudziņš īsti nekam nav derīgs. Kamēr sieviete sapratīs, ka te kas spīd seanss būs jau galā un uz nākošo seansu visas biļetes ir jau izpārdotas. Realitātē sieviete būs piedzīvojusi 1. aprīļa joku.
Necepies un netērē savu dārgo laiku.

Geisha  Vari piedāvāt matu rulli kur to ļerpatu uztīt. Atšūs uzreiz.

Alionushka  Mētelīšu virinātājus tagad tvarsta municipālā policija un liek šiem pamatīgus administratīvos sodus. Bet ir dzirdēts, ka šie joprojām trinas gar skolām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu