Vismaz simtu (100)

Vai piekrītat viedoklim, ka nobriedušam, pašpārliecinātam čalim ir jābūt aktīvā vismaz 100 dzimumpartnerēm (sekss ar vismaz 100 dažādām sievietēm)

valmierietis333  Izklausās pēc STS pacienta ...
vismaz pārējās 100 tagad zinās ,no kura jāizvairās! (laba pašreklāma sanākusi)

Vassermans  Un cik sievietei ir normāli?

felix  Nobriedušam, pašpārliecinātam čalim ir pilnīgi vienalga cik viņam ir bijušas sievietes, jo viņš skatās uz priekšu nevis atpakaļ ;)

Vaukskis  Saskanjaa ar so uzstaadiijumu es nepaziistu itin nevienu nobriedusju, pasjpaarliecinaatu cjali, :( ..pat tas, kurs itkaa seksaholikjis, reaali vairaak sapnjotaajs, nevis dariitaajs...vismaz paaris no viiriesjiem pamazaam tuvojas vai ir jau sasniegusji pensijas vecumu, tad vinji tagad skaitas pusaudzji vai kaa citaadi deeveet ? Pa to pasju laiku citi appreceejusies vai dziivo kopaa ar tikai vienu, ir pa kaadai atvasei, tomeer sanaak, ka par nobriedusjiem cjaljiem nav (paspeejusi?) buut un juutu, ka nebuus arii- ko nu.. ?!

Aukstums  Lasu un nesaprotu, kāpēc Autors uzbrūkoši atbild? Nu , iemeti tēmu, tad lasi komentārus, tādi,,kādi tie ir , nevis pavelcies uz provokācijām.. Par tēmu- no manas dzīves pieredzes: man ir laimējies dzīvē satikt un iepazīt reāli NOBRIEDUŠUS VĪRIEŠUS...nobriedušus vīriešus viedo citas kvalitātes, nevis tēmā minētais "apgalvojums", bet palasoties Autora komentārus citur, saprotu, ka nav jēga te ko klāstīt... katrs paliekam pie savām vērtībām...

mikelitis  nav svarīgi cik ir bijušas,svarīgi,vai viņas vēlas ar tevi tikties vēlreiz

coldlands  Jocīgi ka tantas, omes naturalistes vēl nav pieminējušas dzīvnieku pasauli. Par to ka ir lopiņi, kas visu dzīvi mil tik vienu.....

elsa  Šitādus tekstus kabina onkuļi , kam ir dzimumspējas problēmas un vairāk par 1x babuļi nedod, jo nav vērc atkārtot. Tā nu viņi klejo no vienas kājstarpes uz otru. Nebeidzamais stāsts..
Toties var lielīties ar kvantitāti.

KOMPETE  Cold, omes natuturalistes tūliņ piemines dzīvnieku pasauli un uzstādīs diagnozi, ka topika autors noteikti vairojas ar dalīšanos. Vienšūnis.

runcizs  Protams, ka vajag vismaz 100. Un (patinot dažas tēmas atpakaļ) visām jābūt monogāmām. Valahallas vikingi ar savām 70 jaunavām nervozi pīpē stūrī, džihāda mocekļi ar 12 jaunavām jau sen zem galda palīduši...

Alionushka  Nu kas ir 100 sievietes? Žoržs Simenons izmīlējis veselu 1000 (tūkstoti) sieviešu. Lūk, tas ir Mērķis, uz ko tiekties. Bet ko mūsējie? Sīkmaņi!

marmorakaraliene  Onkul spodrit,( 2018-04-09 23:49) - pasarg dies man pat sapņot kaut par vienu, kur nu vēl 100 "dzimumpartnerēm" (noskurinās no šausmām)

riebekle  Spodri, mani teksti nav pretrunā, ja vien lasa ar vajadzīgo izteiksmi. ;)/zīmīgi miedz ar aci un lūdz vēlreiz pārlasīt manus komentus - pirmo ar ironiju, otro nopietni, šo - vienkārši post factum)

Luusila  Ja nu mēs iedomājamies, ka Spodrītim ar vienu reizi nepielec, kas tas sieviets tāds par mehānismu ira,
un ja nu mēs vēl saprotam, ka atkārtošana ir zināšanu māte...
nu tad jā, varbūt pie 100x Spodrīt´s būs mācībstundu apguvis.

Duhovnijs  Cilvēks kuram nobriedušā vecumā ir vairāk par pārdesmit dzimumpartneriem ir manuprāt ar smagām mentālām problēmām. Vīrieti vēl var kaut kā attaisnot jo mednieks lai gan arī tas nav īsti veseli garīgi.

LaskovijMerzavec  Varu piekrist tēzei, ka par sevi pašpārliecināts virietis - sievietes neskaita!!!

Epifanija  jā un uzreiz neatejot no kases, tā kā spodrīt, trenējies!

meizu  pirms 100 jānobriest, jeb pēc 100 skaities nobriedis vecis? :D

miers2  pēc 20 saproti, ka tas viss sāk jau atkārtoties un pieredze nāk klāt tikai sīkās niansēs

piladzoga  ko tad tik švaki :D vismaz 200 jau vajadzēja būt ..50 meitenes,ik pa desmit gadiem...vāji,vāji

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu