Ja kungs uzreiz piedāvā seksu, vai būtu jāapvainojas?

Varbūt dāma ir tik trakoti seksīga, ka ieraugot tikai bildi profilā kungam prāts aptumšojas no iekāres pret dāmu.Vai tad dāmas negrib būt seksuāli iekārojamas?
Lai gan grūti saprast tās dāmas, ja piedāvā seksu tad ir jāklis un izvirtulis.Ja nepiedāvā tad impotents, jo reti kura dāma atzīs ka nu nav seksuāli iekārojama.Tad kā ar jums dāmas ir?Jūs tak gribat lai jūs iekāro?

Rosalia  Kungam, kurš UZREIZ piedāvā seksu, dāmai, ievērojot "oHo" labākās tradīcijas, kungam būtu pauti jāatspārda, bet pirms tam iekrāmēt pa kunga saules pinumu, bet, kad kungs būs sāpēc saliecies, iztaisot to ar ceļa sitienu pa kunga žokli.
Trennējos.

Aukstums  apvainošanās ir kaitēšana pašam sev... tad nafig tādas emocijas sevī turēt???? Ir , kuri uz reiz piedāvā, tātad , iespējams, meklē fikso sakariņu, ir tādi, kuri ar šādiem tekstiem provocē, bet īstenībā ir lāga cilvēki, variantu daudz, ir vnk šaurpierītes... arī tādi grib saulītē sildīties..

Jurijs1962Augums163  18:21 Brutāla "Rosalia", taču kā var tāds "piedāvātais" secināt teiksim no jūsu profila ka esat nopietnā ? Vārds laikam nav īstais, bilde arī nē, vismaz seja nav redzama, iepazīšanas mērķis nav norādīts. Kā var zināt ko jums var un ko nevar piedāvāt ?! Predupreždaķ kak to, cienījama, vajag pirms pa saules pinumu sist. :)))

spigana1964  Tas nozīmē,ka kungam nekā cita nav un viņš piedāvā tikai to ,kas viņam pieder.

Stika  >18.35😃 Skapā dročītāji daudzi arī varbūt ir lāga cilvēki, bet kāda tam nozīme?? Jo ne jau savu labo sirdi viņi piedāvā skaipā ieraudzīt, bet... 😁👎

Aukstums  stika, man pie kājas, visādi dročītāji, tēma ir par apvainošanos.. kāpēc man būtu jāapvainojas, un šādas emocijas sevī jānēsā?? P.,s. skaipu nelietoju.

Eneile  Jā to piedāvā vīrietis, kurš sevi publiskajā telpā parādījis kā adekvātu, inteliģentu cilvēku, tad drīzāk būtu jāaizdomājas nevis jāapvainojas.
Bet par pārējiem draugiem nav ko satraukties.

Stika  Bet par ko tur vispār apvainoties? Pasūtu tos skaipistus un seksa piedāvātājus "3 mājas tālāk" un nobloķēju.⛔️

Jurijs1962Augums163  19:09, 19:15 Nu, kundzes, tomēr jums i valodiņa ! Pirms 3 mēnešiem es tādas tēmas nelasīju, pirms apm. 2 sāku lasīt un biju no sākumā šokētes. Tagad drusku pieradu. Starp citu, jūsu zināšanai, tam krievu vārdiņam 19 gadsimtā bija citā, pieklājīga nozīme. Tas nozīmēja "glaudīt", "glāstīt" :)

Stika  Jurij atklāšu Tev nelielu noslēpumu -kopš 19.gs jau 2 gadsimti pagājuši, viss mainās un lietas jāsauc īstajos vārdos, bet Tu manis pēc vari glāstīt, kas Tev glāstāms...😆👨

LaskovijMerzavec  Uzzīmē sev prātā bildi...

Piedāvāju, pirmajā vēstulē seksu, piemēram Stikai, viņa tā arī uzreiz piekrīt.
Stika aiszkrien uz vaksāciju,manikīru, pedikīru, sapērk jaunu veļu, sapucējas...

Gulta saklāta, sveces iedegtas, šampis saliets... Zvans pie durvīm un tur stāv VIŅA.

Es viņu ieraugu un saprotu, ka nu nē - viņa nav manā gaumē, nu galīgi nav!

Vēl stulbāka situācija būtu tikai tādā gadījumā, ja patiktu un gultā atklātos, ka viņa vispār ir vīrietis...

Stika  Laskovij manis pēc Tu vari kaut vai domāt, ka esmu vecs opis, bet Tu toč muldies kā tāda tirgus bāba...dd👵
Šajā saitā laikam mode tāda turēt katru otro aizdomās vai par kloniem vai kā Tu, bet tā nav veselīga prāta pazīme.😀😀

LaskovijMerzavec  Stika, laipni lūgtum! Es neteicu, ka man ir aizdomas vai es domāju.

Tas tikai, ilustratīvs piemērs, tam, ka - piedāvāt seksu, pirmajā vēstulē, otrajā ... pēdējā, ja vispār šo cilvēku neesi nekad saticis, ir diezgan dīvaini, vismaz man.

UN, manuprāt, sievietes to labi saprot, ja vīrietis šādi piedāvā seksu, tad principā viņam ir pilnīgi vienalga ar ko seksot, bet sieviete, dabiski grib, lai vīrietis tieši viņu iekārotu.

Virgo  Klusiņām iečuksti austinā , varbūt ienāksi uz tēju...... un mulsinoši piebilsti - .man pusgadu nav bijis tējas....

solvitas  Es kādreiz vienu laiciņu smēķēju, apzinājos, ka tas ir slikti un slēpos to darot. Tā nu pusdienlaikā izskrēju no darba tuvējā parciņā atradu klusāku nostūri un smēķeju un kur gadījies, kur ne uzradās kaut kāds vīrietis netālu, kurš arī smēķēja. Pēc kāda mirkļa viņš pietuvojās un tā tramīgi bailīgi jautāja vai nevēlos seksu? :D Viņš laikam bija iedomājies, ka es aiz gribēšanas slēpjoties smēķēju, nevis aiz augstas morāles principiem. Pateicu viņam kā viņš vispār tā var atļauties un neslēpu savu sašutumu. Nu gaišā dienas laikā šitā!

Jurijs1962Augums163  20:42 Arī labi, vismaz smēķēsanu pēc tā (ne)gādījuma pameti :))

Jurijs55  19:52 Tad, nolatviskojot jēdzienu, tā jau uzpriekšu i sauciet : "glastītāji", nevis "dr..." :))

Geisha  Man te pirms dažām dienam raksta kungs 62 gadi. Pēc anketas spriežot tā nekas. Arī rakstīt prot. Svētdienas vakarā vēstulīte kad nu negribētos lieki iztērēt arī pirmās lieldienas. Domāju, ka nu piedāvās pastaigu Vecrīgā, bet nekā kungs bija domājis, ka tūlīt sūtīšu adresīti kur viņu jau gaida klāta gultiņa. Skaidroju, ka manās mājās ienāk tikai labi draugi un radi, bet ar paziņam tiekos uz ielas. Atbilde bija vienkārši graujoša - mauka. ??????????????? Par ko?

av2  nee.

edgarsronis  Par to sievietei būtu tikai japriecajas, jo tas nozīmē ka vīrietim sieviete interesēt, sliktāk ja nepiedāvā seksu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu